Firma më e bukur a AF......

Re: Firma më e bukur a AF......

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga X-Ray:
Do te ndryshoj mendimin yne ty apo jo!

Po te jesh i zoti ,me ben te ndryshoj mendim edhe pa u takuar fare me ty!Ia del dot??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja dal e cke me te,por duke pare mallin qe me ofrohet nuk me behet te marr as mundimin! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Takimi,eshte dicka tjeter,flet 1-2 ore dhe rregullon gjithcka,kurse keshtu me te shkruar iihhuuuuhhhaaaa,kush rri e merret me ty!

Guest

Mine is not bad either /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga X-Ray:
Ja dal e cke me te,por duke pare mallin qe me ofrohet nuk me behet te marr as mundimin!

Po ja ben edhe ti si dhelpra tek "Dhelpra dhe rrushte" /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

papapapa po dhe ti nuk ke lene perralle pa lexuar ama!!!!!!!!!!!!! :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Padyshim, e imja: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MMT

ka domethine shume te thelle /pf/images/graemlins/tongue.gif

Batute e gabuar,mua nuk me ka pelqyer asnjehere rrushi,dhe nuk kam provuar ta kap,(ne rastin tend je ti),batuten e ke pa vend.

Une e di qe ti lexon shume perralla,por te pakten mos u thuaj te gjitheve!

helibak mucogllava

Primus registratum

o x-ray po ti qe po e ben te ndryshoj mendimin ajo po e ben po uen mendoja se ajo kishte mendim se ti je djal i keq :eek:
kurse ti po ja ndryshon mendimin sikur ajo mendon se ti je djal i mir :idea:
mos ta ngacmoj njeri x-ray re se ehste djal i mir qeni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

X-Ray!Mundoju te lexosh ndermjet rreshtave.(Kur them "rrush" ndoshta nenkuptoj ndonje gje tjeter.Eshte fabul ajo e jo formule trigonometrike, s eshte empirike).Mos i merr gjerat shabllon.Hyri pak me ne brendesi ceshtjes dhe pergjigju nese ke ndonje gje te rendesishme per te thene.Mos fol sa per ti dhene ajr gojes!

Flm qe na hape horizontin dhe na tregove qe rrushi nuk qenka formule trigonometrike,se ne idene time (rrushi~Fuci*!?!
Shabllon,me fal loren,si je ti mire?

Diddy19

Su@mi

Si rrush X-Ray!Flm qe interesohesh per shendetin tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Loren e jotja ishte ajo "non ti laureare continua a cazzeggiare" ishte :cool:

helibak mucogllava

Primus registratum

edda je qe je mi pse nuk jep nje vot per lalpen time dmth per firmen time se spo ndihet as nejri ketu edhe pse ehste me e bukra /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:

Diddy19

Su@mi

edda!Ne fakt edhe mua me pelqente,edhe sepse me identifikonte sh mire.Kurse kjo qe kam tani flet per nje moment te jetes sime /pf/images/graemlins/frown.gif .Jane dy vargje te kenges "Rainbow" te Elisa-s /pf/images/graemlins/frown.gif

Besoj se shpejt do kthehem prape ne origjine.Eshte motoja e jetes sime /pf/images/graemlins/smile.gif

[qb] Si rrush X-Ray!Flm qe interesohesh per shendetin tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me vjen keq moj Loren,prandaj interesohem!
Nuk me the me shtepi aty ku ke qene je?

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
[qb] Si rrush X-Ray!Flm qe interesohesh per shendetin tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me vjen keq moj Loren,prandaj interesohem!
Nuk me the me shtepi aty ku ke qene je? [/qb]
jo jo X-Ra i ka ndryshuar lal i ka mar ati ku ka qen :tipsy: :smash: