^Res-Cogitans^
Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare (84)
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PO te jap une tre tituj filmash kinez
"Beijing Bicycle"
"Sozhou River"
"In The Mood For Love" (ky i fundit ka qene dhe ne kinemate boterore dhe ka nje vazhdim qe quhet "2046" por une se kam pare akoma)
Filmat e mi te preferuar nga kinematografia aziatike:
1. Windstruck - film romantik korean, pak i tejzgjatur, por shume i bukur;
2. Tears - Drame, por tipik korean, mund te gjesha te perbashketa dhe me mentalintetin tone;
3. Ditto - nej film shume i bukur - ua rekomandoj te gjithe atyre qe kane mundesi ta gjejne - nje romance e thjeshte, e parealizueshme, por mesazh i bukur.
4. Untold scandal - tipik korean, me ane karakteristike te jetes se tyre (nuk me ka pelqyer shume /pf/images/graemlins/smile.gif )
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif ...edhe mua me pelqejn shum.
Kan nje ritem te ngadalt,shum delikat,paesazhe(fotografia) te mahnitura,ngjarje prekse,personazh real (ne te shumten e rasteve),
e kam zbuluar vone si kultur filmi,por aspak keq-perkundrazi. /pf/images/graemlins/smile.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PO te jap une tre tituj filmash kinez
"Beijing Bicycle"
"Sozhou River"
"In The Mood For Love" (ky i fundit ka qene dhe ne kinemate boterore dhe ka nje vazhdim qe quhet "2046" por une se kam pare akoma)
Filmat e mi te preferuar nga kinematografia aziatike:
1. Windstruck - film romantik korean, pak i tejzgjatur, por shume i bukur;
2. Tears - Drame, por tipik korean, mund te gjesha te perbashketa dhe me mentalintetin tone;
3. Ditto - nej film shume i bukur - ua rekomandoj te gjithe atyre qe kane mundesi ta gjejne - nje romance e thjeshte, e parealizueshme, por mesazh i bukur.
4. Untold scandal - tipik korean, me ane karakteristike te jetes se tyre (nuk me ka pelqyer shume /pf/images/graemlins/smile.gif )
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif ...edhe mua me pelqejn shum.
Kan nje ritem te ngadalt,shum delikat,paesazhe(fotografia) te mahnitura,ngjarje prekse,personazh real (ne te shumten e rasteve),
e kam zbuluar vone si kultur filmi,por aspak keq-perkundrazi. /pf/images/graemlins/smile.gif