Filmat me te fundit qe keni pare (84)

gurax

Pan ignoramus
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Constantine

Keanu Reeves po zhvillon nje sens humori shume te komplikuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alkent

Primus registratum

collateral me tom cruise.
Pervec aksionit shume interesante bashkbisedimet ndermejt vrasesit dhe taksistit.

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Constantine

Keanu Reeves po zhvillon nje sens humori shume te komplikuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une pashe pak fillimin edhe freaked me out ... do e shoh tani per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :wave:

Elsi

Forumium praecox

Habla con ella - Flit me te
Film i Almodovar --- shume i bukur...

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Constantine

Keanu Reeves po zhvillon nje sens humori shume te komplikuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une pashe pak fillimin edhe freaked me out ... do e shoh tani per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :wave: [/qb]
me kane bere shume reklame rreth ktij filmi,
po mua filmat e frikshem s'me pelqejne , dmth me friksojne prandaj :tipsy:
ju qe e keni pare, eshte shume i frikshem apo jo ???
Filmi qe sapo pashe ishte Lord of the rings The two towers, javen qe vjen :The return of the king /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Constantine eshte bazuar ne legjen e Konstandinit dhe Doruntines qe ne Shqiperi mbahet per legjende Shqiptare po s'besoj me te jete ashtu. Do jete ndonji nga ato legjenda qe gjithe popujt e ballkanit zihen qe eshte e tyrja.

gurax

Pan ignoramus

Uhmm.. ne fakt s'ka lidhje me legjenden shqiptare. Konstantine e ka emrin e plote John Constantine. Nuk dua te tregoj filmin sepse s'eshte e drejte ndaj atyre qe s'e kane pare dhe duan ta shohin, por nje citat nga filmi ishte:

Lucifer(ose engjelli i pare, ose engjelli i drites, ose Djalli) i thote: John.. John.. you're the kind of a soul I'd come and collect myself!"

Mua filmi me pelqeu. /pf/images/graemlins/smile.gif

sham-rock79

Primus registratum

une pashe sonte filmin sin city. i thought it was cool. ajo jessica alba eshte shume cute dreqi

drops^of^enigma

Primus registratum

Guess Who-- wasn't expecting much from this movie when I went to see it...but it wasn't half bad. Kishte ca batuta...and of course watching the hotness that is Ashton Kutcher surely didn't hurt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

The ring 2! Mezi po e prisja per nje kohe te gjate dhe megjithese kritikohet shume, mua me pelqeu. S'krahasohet me "The ring" po ata qe kane mbetur te shushatur nga i pari duhet ta shohin...

Anana

Primus registratum

Nuk u trembe moj? Une kur pashe te parin kisha frik te ecja vetem naten dhe me dilnin endrra makthe per nje muaj.

bebivogel

Forumium maestatis

The Ring 2 nuk me pelqeu fare ... nuk e pashe ne kinema ... ka te beje e kualiteti ... une e kisha kot fare si kualitet ... nejse ... me ne fund pashe Constantine ... i do give it 5 stars :thumbsup:

PS: Gurax i loved that part /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

drops^of^enigma

Primus registratum

Te pelqeu Konstantine??? :eek:

Une se kam pare jo, por me aq sa kam pare ne rreklama me duket kot! Eshte dhe me shije ne fakt...mua s'para me terheqin ato lloj filmash.

Megjithese, ti dhe Gurax i paskeni dhene 'thumbs up'...ateher po pres te dali ne dvd e ta shof mbase ja vlen /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Johara:
[qb] Te pelqeu Konstantine??? :eek:

Une se kam pare jo, por me aq sa kam pare ne rreklama me duket kot! Eshte dhe me shije ne fakt...mua s'para me terheqin ato lloj filmash.

Megjithese, ti dhe Gurax i paskeni dhene 'thumbs up'...ateher po pres te dali ne dvd e ta shof mbase ja vlen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une kur e pashe nuk e kisha idene se per cfare behej fjale ne fillim ... but it did freak me out ... pastaj e lashe me muaj pa e pare ... kur lexova batuten e filmit ( nga Gurax ) e pashe me nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

The Eye 2
icon18.gif
, si gjithmone fixim per filmat horror. Ndalohej per grate shtatzana dhe ata qe vuajne nga zemra :devil:
theeye2.jpg

Anana

Primus registratum

Qyqa, edhe filem qe ndalohet per shtatzenat s'kam digju ndonjiher.

Une pash Hitch(tipike histori dashurie, ne fillim zihen pastaj puthen edhe mbaroi kjo pune) vetem se kte rradhe cifti qe rraca te ndryshme.

Miss Congeniality 2 (I merzitshem ksaj rradhe. S'kishin me ca ta zgjasnin)

Po sec do dali nji me Brad Pit dha Angelina Jolie me pushke edhe me muskuj te tonuar e me rob te bukur. Ate them ta shof.