une pashe pak fillimin edhe freaked me out ... do e shoh tani per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Constantine
Keanu Reeves po zhvillon nje sens humori shume te komplikuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me kane bere shume reklame rreth ktij filmi,Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]une pashe pak fillimin edhe freaked me out ... do e shoh tani per kuriozitet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Constantine
Keanu Reeves po zhvillon nje sens humori shume te komplikuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :wave: [/qb]
une kur e pashe nuk e kisha idene se per cfare behej fjale ne fillim ... but it did freak me out ... pastaj e lashe me muaj pa e pare ... kur lexova batuten e filmit ( nga Gurax ) e pashe me nje here /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Johara:
[qb] Te pelqeu Konstantine???![]()
Une se kam pare jo, por me aq sa kam pare ne rreklama me duket kot! Eshte dhe me shije ne fakt...mua s'para me terheqin ato lloj filmash.
Megjithese, ti dhe Gurax i paskeni dhene 'thumbs up'...ateher po pres te dali ne dvd e ta shof mbase ja vlen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]