Filmat me te fundit qe keni pare (84)

ezhderha

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

e ka dite, sipas iliades.

kur athena ndihmon akilin ne dyluftim me hektorin dhe hektori vdes, aferdita i tregon sekretin paridit. ky i fundit ishte ai qe i dha mollen e arte aferdites si me e hijshmja mes tre perendeshave, heres, athenes dhe aferdites.

dmth njifare sqarimi duhej. per dike qe s'e di me shume te drejte mund te pyesin si ka mundesi qe vdiq akili kur i rane ne thember...

TEO

Primus registratum

Persa i perket vdekjes se akilit ata nuk i jane permbajtur librit fare sepse akili kishte vdekur qe para se te ndertohej kali trojes. Pastaj akili nuk u trajtua si gjysem perendi por thjesht si nje njeri luftetar i zoti. Po ti ishin bazuar librit shigjeta e pare ne themer do e kishte vrare akilin. Filmi ofroi nje opsion tjeter qe mua te them te drejten me pelqeu.
Me poshte eshte menyra si e kuptova une disa shoke te mi e kishin kuptuar ndryshe te pakten:
Sipas filmit akili nuk vdiq nga shigjeta ne themer, ai vdiq nga shigjetat ne trup. Por ai i hoqi te gjitha shigjetat qe kishte ne trup. Greket tani kur e pane Akilin te vdekur pane qe vetem nje shigjete e kishte goditur ajo ne themer dhe supozuan se ajo ishte pika e dobet e tij e prandaj vdiq (gjithnje sipas filmit dhe jo librit)
Nejse se s'dua ta spoil me per ata qe s'e kane pare.

xhoni

Primus registratum

Kam pa filmin "le barzallette"
O zot ca ylli,u shkriva tuj qesh.

disku

UNI

Une pashe VAN HELSING Beckinsale sic e kisha parashikuar ishte ta pish ne kupe :wub: ....Sa per filmin gjithe ai aksion per hic gje...Boringgggggg :shrug:

alinos

Forumium maestatis

monabares robt arrijne t'i shofin filmat qe dun mi Lare, jo si ca e ca :tipsy:

:lol:

alinos

Forumium maestatis

Ça filmi ka ne kinemate e Tiranes keto dite?!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

DEVIL-girl

Primus registratum

Une mora nja 4 DVD mbreme ne Blockbuster
-Van Helsing
-Jersy Girl
-Welcome to the Jungle
-50 First dates

DEVIL-girl

Primus registratum

Mreme pash vetem 50 First Dates dhe Van Helsting,

50 First dates eshte nje film romantik dhe tregon per nje vajze (Lucy) qe kishte problem me memorjen pas nje aksidenti dhe asnjehere nuk mdan mend te kete takuar te dashurin e saj(Sandler).

Imagine having to win over the girl of your dreams.. every friggin day.

Van Helsing- eshte over 18 only, sepse eshte shume i frikshem, po ka njerez qe dhe pse jane me te medhej se aq perseri nuk i shikojne dot..
Mua me pelqejne shume filmat me vampire, nejse Van Helsing eshte nje gjuetar vampiresh, dhe nuk e di pse me kujtoi 007, me mision ne nje vend misterioz ne Europen Jugore te zhduke Drakulen, dhe pastaj.. po patet nerva te forta shikojeni vete lol.

ezhderha

Primus registratum

skenari i hidalgos s'ishte kushedi se cfare per mendimin tem.
po filmin e pashe me qejf se me pelqejne kuajte. dhe aty kishte kuaj te mrekullueshem sa te duesh.

dhe dozat e romanticizmit s'mungojne as ne kete film (a ka ndonji film pa romanticizem meqe ra fjala, jam kurioz).
ka dy shekuj qe miti i romanticizmit na injektohet sistematikisht aq sa kena fillue me e besue /pf/images/graemlins/smile.gif !

alinos

Forumium maestatis

Lara
ka fillu Cold Mountain, te jem si ty vi ne Elbasan ta shof, se paku jam mrene me orarin /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ndersa filmi qe pash une ishte "la vie est en miracle" (jeta eshte nje mrekulli, pretendenti kryesor per te fitu la palme d'or ket vit ne kane) te emir kusturices. e rekomandoj.
eshte nder qe ballkani ka nje realizues filmash te tille.