Filmat me te fundit qe keni pare (84)

dirty vegas

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

sa pash filmin Cruel Intentions (pamvarsisht se ka nja 2-3 vjet qe ka dal). Bahhh s'kam pa film t'lujtem me keq!!

true confidental

Forumium maestatis

Win a date ........kuptimi i fabules /pf/images/graemlins/laugh.gif ..... dikush quhet i dashuruar vetem kur njeh numrin total dhe llojet e buzeqeshjeve qe ka e dashura e vet per situata te ndryshme ..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artemis

Primus registratum

Troy but I hate orlando bloom dhe brad pitt
te dy me duken si figura prej dylli :smash: yak!

Artemis

Primus registratum

Van Helsing ishte produkcion i Disney?! :rolleyes:
un kam visituar Keshtjellat e Dracules, Vlad Tepesh...
sidoqofte funny :goofy:

tesoro

Primus registratum

E PASHE DJE KETE FILM " THE NEW GUY "
ME ELIZA DUSHKU..... u cudita qe po lozte nje shqiptare ne kete film...(me teper komedi e love story 4 american teenies)

giglio

Primus registratum

Pashe filmin troy ,per gjithe ate reklame qe i kane bere nuk ishte ndonje kushedi cfare . Ata qe e kane bere nuk ju intereson historia vetem dollaret ,filmat historik sikur jane njecik ne mode ne keto vite e sjellin fitime te pa para ,me nje fjal film qe po ta shohesh nje here e ste behet me ta shohesh kot me dy fjale

Boby

Primus registratum

Troy.Prisja pak me shume,megjithate me pelqeu.Figura e Hektorit shume fantastike.

X-GoodBoy

Primus registratum

Filmi fundit ishte "the day after tomorrow".
Nuk ishte noigje po nejse. kam pa edhe "Shrek 2".
Nice movie

oneo

Forumium praecox

ket Shrek 2 doja me pa se me kane thene qe ka batuta te bukura.

keta shoket e mi po presin versionin e top-albanias

Presidenti

Forumium maestatis

jam nis tre here me pa "Trojen" e kam pa

Phone

The day after tomorrow

Harry Potter...me ate qe kishte hajk prì Azkabani

s'paska qen kismet :shrug:

ate phone ua keshilloj te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Van Helsing dhe Troy.
I pari goxha i bukur, shume shpenzime, po ja vlenin.
I dyti goxha ndrysh nga Iliada, me zhgenjeu i cike. Efekte speciale? Qesharake /pf/images/graemlins/smile.gif ... .ca topa te medhenj qe sa kalonin mbi zjarr merrnin flake si te ishin me gaz butan /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

per mendimin tim eshte mire kur filmat nuk kane aq shume efekte speciale, madje akoma me mire te mos kene fare. Hapsira krijuese qe lejon te turbullosh kufinjte e vendosur nga iliada eshte e shendetshme, ky film nuk kishte qellim te ritregonte nje histori te treguar miljona here.

Me pelqeu se si Akili i shkuli te gjitha shigjetat qe i ngulen por nuk arriti te shkulte shigjeten ne themren, nje menyre e mencur per te argumentuar se si mund te kishte lindur miti i Themres se Akilit. Ai i shkuli shigjetat vdekjeprurese nga gjoksi dhe vdiq nga plaget e tyre, por kur e gjeten te vdekur kishte akoma nje shigjete te ngulur ne themer, dhe menduan se ajo e vrau.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Blendo, ktej kshu e reklamuan .. si ringjalles te luftes se Trojes. Fakti qe luften nga 10 vjet e reduktuan ne me pak se 3 jave e vure re? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po shfaqja e Eneas nuk te beri pershtypje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Aman e burre, jam dakort qe te zbukurohen gjerat (psh Akilin e nxoren kurvar /pf/images/graemlins/smile.gif , pervec se egoist) po me gjerat e trasha nuk besoj se eshte mire te luhesh.
Nqs Troja ishte e pathyeshme, pse u thye as shpejt? /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj ndertimi i kalin per 12 dite /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

elo, amon e burre, se filmi dukej ashiqare qe ish ndertu rreth dy figurash, akilit dhe hektorit, qe ishin komplet te kundert. njoni grua, atdhe, zota e tjetri qe z'dote me ja dit per asnji ne bote.

sa yçkla e sa momente kryesore te Iliades nuk kishte aty. ça pret ti nga nji film kolosal, te jete i recitum sipas vargjeve te Homerit? jo e lal, se ne kto kohe dynjoja nuk dun me u menu shume me kap thelbin e Iliades. dun me pa lufte, patapum, dy çuna t'bukur heronj kryesor, ca femra t'bukra gjithashtu e dekor kostumesh e qytetesh te asaj kohe . muhabeti qe bohet mas filmit eshte i tipit: sa i mire Hektori, sa i keq Akili ose gjojna te tilla.

Prodigychild01

Primus registratum

The Day After Tomorrow.

Film i llahtarisur fare. Per ne qe jetojme ne NYC te fuste tmerrin. Pervec skenava kataklizmike kishte dhe nje mezazh te madh. Jetoni te tashmen me sa me shume force e pasion sepse te nesermes nuk i dihet. Shpenzoni sa me shume kohe me njerezit qe ju duan. E di qe ky mesazh eshte teper i ditur, por kur mendon per kataklizmo kjo eshte gjeja e pare qe te vjen ne mend.

Une do ti jepja 4/5 yje ketij filmi.

disku

UNI

lol
E pashe edhe un ate.Mu duk vetja tek libraria /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ama dicka ishte me verte E ekzagjerume. Temperatura binte me miliona grade nen zero edhe ngrin edhe muret ata rrinin akoma me nji zjarr te vogel. plzz. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ose ai i jati heci ne kom nga pensilvania ne NYC. Pse mre nga union aquare ne empire state building po shkonte ai eee? prralla me mbret.
Prodigjo mos e rruj po erdhi fundi ne shkojm ne shqipri se si thot Fadil Hasa Shqipria osht 100 vjet mrapa..edhe 50 vjet onash biles. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Sapo pashe tani ne DVD nje film gjerman historine e te cilit e kam lexuar dhe liber para ja dy vjetesh.

"Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo" - "Ne Femijet e Stacionit Zoo (kopshti zoologjik)"

Tregon historine e verte te nje vajze 14 vjecare,Christiane Felscherinow,e cila fillon heroinen dhe.........
Nje film qe te rrenqeth mishin...Po se keni pare,shifeni se ja vlen

Per ata qe jane ne angli: versioni mbi moshen 18 vjec eshte i pacensuruar

bebivogel

Forumium maestatis

Kam pare plot kete fundjave .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Birthday Girl ( me Nicole Kidman ) ishte i kendshem ... :thumbsup:
Girl With a Pearl Earring e ky ishte shume i bukur ...
My Boss's Daughter & Scary Movie 3
puke.gif

Paycheck ... nah nuk ishte gje ...
The Last Samurai ... :thumbsup: i bukur shume ...
Family Guy ( Season 1&3) Great si gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kaq ...
teu55.gif

lir

Primus registratum

javen e shkume mu me forcuen me pa nji film me dashnora e me than te drejten mu me pelqyu shumaa /pf/images/graemlins/laugh.gif