Filmat me te fundit qe keni pare (84)

hot

Hotgirl
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me kete film ke qesh ti :confused: mua ky dhe AliG me jane dukur skandaloze :confused: [/qb]
he pra..un sqesha hic me kte :confused:
se ate ali G se kam pa fare :shrug:
koti duken :sleep:

jula

Primus registratum

The dreamers... /pf/images/graemlins/blush.gif mua me pelqeu, po keshilloj te shkoni ta shihni vetem. :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lule te kuqe Lule te zeza, regjsor Mevlan Shanj dhe skenari Natasha Lako, e njejta shije gri si te gjithe filmat shqiptare te pas 90-es, realizimi qe me cilesor se te tjeret, kolona zanore e kendshme e Kujtim Laros, e dhimbshme do shtoja, sa per filmin me vjen keq te them qe prej tij nuk u kenaqa, trishhtim dhe ngjyrime pesimiste sic e shoqeronte moti me shi filmin gjate gjithe kohes.

Misterci, hedhja e fondeve ne filma si Guru dhe AliG me duket paaftesi manaxhuse ne sektorin e kinematogrfise, kur pashe AliG mu duk vetja shumee tepert ne salle, per Guru kishin shpenzuar kanalet lokale /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe pak per tu bere pishman, tani pres te shoh Piratin e Karaibeve dhe America Wedding /pf/images/graemlins/laugh.gif , keto ia vlenin ne shume aspekte /pf/images/graemlins/wink.gif

renea

Primus registratum

texas chainsaw massacre- Masakra e motorrsharres ne Texas.

Keshille: Nese vuani nga tensioni i gjakut, mermeritje zemre, mushrki bronkionale, tensione dhe shqetsime psikollogjike ju lutem shikoni Bamin, ky film do t'iu shtije friken ne palce.
Pse, histori e vertete, nuk ka qenie te mbinatyrshme, keshtu qe ne nje nocion real mund te te ndodhe dhe ty, 2) vdekja me motorrsharre eshte ....huh

duhet te kisha pare Bambin :angel:

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga SKEVI:
[qb] nje nga filmat me te fundit qe kam pare eshte "Kabina e telefonit"
nje mrekulli tronditese [/qb]
Skevi, "Kabinen" e kam pare dhe une. Ne TV. Nje ore e gjysem ai i shkreti me receptor ne vesh...! Po me dukej si ato endrrat ku do te vraposh por nuk mundesh se dicka nuk te le te levizesh... :rolleyes:

Po tani me ligjin e ri per piraterine, si do t'ja bejme? :confused: Vetem biseda ne studio, lajme, dokumentare, ritransmetim koncertesh te lashta, kinemate jane te zene me lulet e kuqe dhe te zeza, pas nja dy javesh po kthehem perseri ketu tek filmat... :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une po shkoj te regjistrohem ne videoteke sot, s'ka zgjidhje tjeter, me e keqja ishte se mbreme qe kisha marre hua nga dikush tjeter i regjistruar ne videoteke Fast a& Furious 2, kishte nje alamet Warning message aty ne mes te ekranit qe thosh nese keshtu e ashtu ju lutem telefononi ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif .Uroj te mos na e mbyllin dhe kete curril se na thane pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif :smash:

Kuqalashja

Primus registratum

Under the Tuscan Sun dhe vetem sepse s'kishte film tjeter ne Astoria ne ate ore. As we predicted, the movie is a must NOT see.

fallen angel

Primus registratum

topright.jpg

oneo

Forumium praecox

ky ashton kutcheri do na martohej me demi moore mo.

25 vjec vs. 40 vjec, lumsi goca

loaded

Primus registratum

Ma hidh ate Seksin me noj kanal anej ate boj...se rame rehat...

Kordelja

Valoris scriptorum

Psyche qenka gjalle :wave:

Une pashe Legally Blodn II /pf/images/graemlins/laugh.gif

....me i mire me eshte dukur i pari /pf/images/graemlins/wink.gif