Filmat me te fundit qe keni pare (84)

romeo

Forumium maestatis
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Bad Boys 2

p.s me mire njeshi /pf/images/graemlins/wink.gif

jack owar II

Primus registratum

sweetwater

ni tip tu kerku per metale n'ni shkretine t'amerikes, i gjen disa eshtna t'njerzve...vjen polici edhe e kontrollon vendin edhe syn i bjen n'fije se shka ka bo vaki...per me e gjete se shka ka bo vaki, polici e fton ni femen shume t'bukur (chloe), e cila ka aftsi magjike me e pa t'kalumen...edhe ajo e fillon misionin e vet sherlok holmsian per gjetjen e shkakut t'masakres...ajo vendoset me ni hotel, ku gjate darkes s'pare, pran oxhakut, i shfaqen n'vizion ni gru e ni burre tu bo seks...kjo vizionarja bahet horny, edhe pas darkes i shkon n'dhome policit, i cili poashtu asht i vendosun n'at hotel n'mes t'shkretines, edhe natyrisht, bon seks me ta...mapastaj, vizionares i paraqiten vizionet gjithnji e ma t'kfillta per orgjite e ndryshme qe kane ndodhe n'at vend...prej vizioneve t'sej e marrim vesh qe eshtnat jane viktima t'para 70 vjete, kur amerika u kone n'despresion e n'recesion t'rakise...per mi kjartus vizionet, asej i duhet me e vizitue nji miniere, ku sheh se qysh kane bo seks njerzit qere, e mapastaj ajo largohet prej sweetwater, vendit ku ka ndodhe ngjarja, e me t'cilin asht pagzu filmi...

filmi i ka do femna t'bukra e do hamshur t'hamshurshem, kurse persa i perket dialogjeve, ato jane "yes baby", "give me more", "oh oh, ah ah", "you are so beautiflu", e do fjale t'pista e t'padenja per ket muhabet...

filmi s'asht i kshillushem per ata qe e kane pulsin e zemres ma t'shpeshe se 140 me 70...

godfather

Primus registratum

kill bill - i bukur megjithese e prisja me madheshtor...

finding nemo - amazingly funny

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Texas Chainsaw Massacre. :eek:

duhet zemer e forte per me e pa kete film [/qb]
Lexova nje artikull dje, ca trima "fansa te filmit" qene nisur ne gjetje te vende origjinale te masakres.
:rolleyes:

Qendroji larg bir...

bebivogel

Forumium maestatis

uh sa here kam mallkuar veten qe hyra ta shikoj ... duke u falur ne kinema sa me pare te mbarone filmi .. se po me vinin zorret ne goje ... jam bere me hije i swear .. :cry:

jack owar II

Primus registratum

briana e don xhenen

njana prej ktyne artisteve, briana apo xhena - t'themi qe asht xhena se s'di me i dallu, asht e smute psiqikisht edhe asht e shtrume me ni spital psikiatrik. psikiatri, ni div vigan liberator, i analizon andrrat e xhenes tu e percjelle traditen ma t'mire frojdiane, do me thane tu e hallakate subkoshiencen seksuale t'ksaj qikes. edhe ai aty gjen mozomokeq sa e sa akcionin artistiko-erotik edhe xhenen qe e paramendon veten si briana. te tana andrrat e nenvetdijes s'xhenes jane ma se t'lagshta. n'funt, psikiatri jo vetem qe s'asht n'gjendje me e shnoshe xhenen, po edhe vet bahet pre e andrrave t'saj.

citati ma i mire i filmit asht kur xhena thote se ajo ka qej me e lujt vetveten, gja qe nderlidhet me ni teme tjeter t'albforumit, ate se cili artist e kish lujt jeten e antarve t'rrespektum.

filmi s'asht i kshillushem per ata qe vujin prej smujes s'sheqerit.

eM

Paper Moon

Texas Chainsaw Massacre dhe Kill Bill.

Duke qene se une jam nje fan i madh i horror flicks filmi i pare eshte tani ne radhet e pare te liste time te Top Horror Movies ever!

I dyti qe verte interesante, violent megjithate somewhat empowering (e di shqipja ime ka mar fund /pf/images/graemlins/frown.gif )

Neser del Matrix Revolutions... I kam blere biletat para 2 javesh, mezi po pres... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Scary movie 3 :lol:

Mjafton skena kur kryetari i amerikes thote:
'send flowers to all their bit*hes and hoes'

:lol: :lol: :lol:

rovena

Primus registratum

Kam pare Scary Movie 3

Oh mi gosh film me stupid and funny ne te njejten kohe skisha mujte me pa...
Kam qeshe shume.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]

uh sa here kam mallkuar veten qe hyra ta shikoj ... duke u falur ne kinema sa me pare te mbarone filmi .. se po me vinin zorret ne goje ... jam bere me hije i swear .. :cry: [/qb]
E pashe dhe une, por s'mu duk aq i frikshem. :rolleyes:

RecurrentDream

Forumium praecox

Tomb Raider: The cradle of life.

Ne pergjithesi mire, sidomos tani qe nuk shohim dhe aq shume filma keshtu qe jemi bere me pak kerkues.

Shume akrobacira qe nuk ishin te domosdoshme, dhe disa skena me peshkaqen qe kalonin ne humor.

Nje nobelist, qe ne vend te vinte te tjeret qe i paguante qimet e kokes ta mbronin, luftonte vete me kobure ne dore, derisa perfundoi i shkrire ne pellgun prej acidi te loteve te Pandores.

I dashuri i Lares qe e pesoi per shkak se e kishte tregtine ne gjak, une per veten time, po te kisha qene ne kepucet e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif , do isha kenaqur me vilen ne Zyrih dhe me Laren.

Lara ishte veshur shume mire ne kete sequel, ashtu sic pritej tek e fundit, madje ishte bere akoma me shume macho girl.

Me mbeti pike ne zemer, te merrja vesh pse ajo e hapi pak kutine e Pandores prej nga doli nje si pune drite, e megjithate nuk ndodhi asgje, edhe pse gjate gjithe filmit, kjo kutia na doli kaq e pushtetshme saqe duhej te kishe frike edhe ta prekje, madje te vrisje edhe te dashurin pa tu dridhur hic qerpiku. :wub:

Kjo ndodh vetem ne Holly-Action-wood Nga "Pretty Woman"

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erulja:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]

uh sa here kam mallkuar veten qe hyra ta shikoj ... duke u falur ne kinema sa me pare te mbarone filmi .. se po me vinin zorret ne goje ... jam bere me hije i swear .. :cry: [/qb]
E pashe dhe une, por s'mu duk aq i frikshem. :rolleyes: [/qb]
Puna qendron se ti jeton ne qytet, ndersa ketu ne Oklahoma dil nga rruga kryesore dhe gjendet ne ato luginat si ne film. NJerez te vrazhde, te depresuar qe te shtijne friken, merre me mend, ketu vejne per gjueti dhe kane mish dreri. Do leziv per ne new york

Iness

Primus registratum

Ketu te une kane plasur reklamat per "Love Actually". Premiera eshte ne date 20 nentor dhe mezi po pres... :rolleyes:

love_actually_ver3.jpg

Boby

Primus registratum

Matrix Revolution.S'me pelqeu megjithese kam shkruajtur te tema perkatese.Po ne ca kinemaje e kam pa?!Ekrani me i madh i ktij qytetit ku jetoj dhe isha shtri ne divan e jo ul ne karrige a kolltuk.Ehhh ca lluksi.