Filmat me te fundit qe keni pare (84)

bengu

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

The Italian Job...

Nice

p.s. harova te shtoj se ja kishin futur kot me ato mini cooperat.. :rolleyes:

Hermesss

Primus registratum

Rhea, why do I have the feeling I already know your answer to the question: "you still love to go to the movies, don't you?" /pf/images/graemlins/wink.gif

Cheers /pf/images/graemlins/smile.gif

Rhea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Rhea, why do I have the feeling I already know your answer to the question: "you still love to go to the movies, don't you?" /pf/images/graemlins/wink.gif

Cheers /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]

Maybe,cuz it's true? /pf/images/graemlins/wink.gif

Egeszsegedre :tipsy:

hot

Hotgirl

punch drunk love!! filmi me idjot qe ekziston!! e pashe gabimisht se isha nis per film tjeter po kshu eshte kur si fikson titujt mrie ke rreklamat!! :smash: :smash:

Albanian_princess

Primus registratum

2Fast 2Furious

Nuk di ke te pelqeja me shume, Paul Walker apo veturat. HOT HOT HOT...that's all I can say.

gjekec

Primus registratum

Time Machine B+ nga gazeta, isha high so me duhet ta shof prap qe ti marr kuptimin po pertoj wtf

Dua

Primus registratum

Para ca ditesh pashe nje film te nje regjisori sllav, titullohej

“No man’s land” domethene toka e askujt. Fliste per luften e Bosnjes.
Eshte nje filem I ndertuar ne nje menyre shume reale dhe pershkruan nga nje ane te keqijat qe lufta sjell dhe shkaqet qe çojne njerezit tek armet. Pastaj pershkruan ne menyre mjeshterore do te thosha edhe rolin qe trupat e kombeve te bashkuara paten ne ate lufte, por mund ta pergjithesojme duke thene qe pershkruan rolin e trupave te kombeve te bashkuara net e tere konfliktet qe kane marre pjese deri me sot.

Ju keshilloj ta shikoni sepse eshte nje filem qe vlen!!!!!
Issi, regjisori nuk eshte sllav por Boshnjak, dmth mysliman nga Bosnja. Dhe ne mos gabofsha quhet Dino Tucovic. "No man's Land" eshte filmi me i arritur deri tani me tematike lufte Ballkani. Bosnja ka disa filma qe trajtojne tema lufte por si ky, asnje. Tani vone ka dale edhe nje film nga Boshnjaket "Remake", ishte i mire. Pas luftes Bosnja ka arritur mjaft ne anen e filmave, regjisoret po bejne pune te mire. Ju rekomandoj nje film te shkurter qe quhet "10 min." dhe ne te vertete zgjat vetem 10 minuta, kam harruar emrin e regjisorit, por mori cmimin e pare ne nje festival filmash dokumentare ne Kosove vitin e kaluar. Na la pa fjale te gjitheve sa ishim ketu! Hallall Bosnja! :thumbsup:

...nga Dua

Dua

Primus registratum

...i fundit qe pashe ishte...

Dogma 2:
"The idiots"

Film i cmendur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nga Dua

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rhea:
[qb]
Maybe,cuz it's true? /pf/images/graemlins/wink.gif

Egeszsegedre :tipsy: [/qb]
Sa kam qesh me kete te fundit, se m'u kujtua se si para nja dy ditesh takova nje person te huaj, dhe ne fund doja t'i thoja pikerisht kete fjale, por e rrasa shpejt gjuhen brenda se e ndjeva qe belbezima qe ishte gati te me dilte nga goja do te merrte formen e "Ege-shege-gedrege"-se sime te famshme /pf/images/graemlins/smile.gif Pfffff, si s'e mesova njehere tamam /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Une pashe the Pianist ... it was great ... megjithse them se cdo film i cili ka te beje me ate lloj historie do dilte shume i arrire... pastaj lotet e mia skishte njeri ti mblidhte ...
Frida... sme pelqeu fare .. nuk e di pse ... ndoshta i got cought up with The pianist e i humba fillin ... :shrug:

Hermes :wave:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
duhet te me falesh po anglishtja ime nuk eshte edhe aq e mire

BOMBING FOR PEACE IS LIKE F...... FOR VIRGINITY!

Ama "firmen" e ke shkruar sakte!Komplimente,qeka me te vertete sh e bukur! :thumbsup:

Boby

Primus registratum

Sapo pashe per here te trete filmin rus "Siberski Curilnik" (Berberi Siberise)
Dy heret e para e kisha pare ne rusisht dhe me ne fund arrita ta gjej DVD ne gjermanisht ne nje bibliotek.Per mua eshte nje nga filmat me te mira te te gjitha koherave.Eshte nje realizim Ruso-amerikan ose anglez (sme kujtohet) dhe ka fituar para disa vitesh cmimin OSCAR si filmi me i mire i huaj.Filmi zgjat 3 ore dhe tregon vertet mentalitetin rus dhe rusine ne kohen e Carizmit.Nuk mungon asgje,humor dhe drame te nderthurura ne menyre fantastike ku nuk kupton kalimin nga e qeshura ne te qare.
Eshte filmi i vetem qe me ka bere te perlotem deri me sot (isha dhe nen efektin e Vodkes /pf/images/graemlins/laugh.gif )

mostro

Putraku

MATRIX RELESHIN :cool: ...CER ISHTE AI FILM ZGJEBS MER...
ME FILM IDIOT..VETEM PER KALAMOJT NGA 5 DERI 8 VJEC E GJYSEM

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] MATRIX RELESHIN :cool: ...CER ISHTE AI FILM ZGJEBS MER...
ME FILM IDIOT..VETEM PER KALAMOJT NGA 5 DERI 8 VJEC E GJYSEM [/qb]
He lal e pe dhe ti me ne fund.E shof qe qeke kenaq.Hajt se Matrix Revolution shkojme bashke ta shofim.Marrim dhe nga nji birre dhe ja fusim i dor muhabeti te klubi kinemase nderkohe qe Neo merret me agjentat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

UNE ME PRSIH 7 EURO ME PA KSHU FELLIQSIRASH EHHHH????KURREE KURRES..PO T DUSH VIJ NE LOZANE DHE E PIJME ATY TE LIQENI BIRREN POR JO NE KINAMA /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

[qb] UNE ME PRSIH 7 EURO ME PA KSHU FELLIQSIRASH EHHHH????KURREE KURRES..PO T DUSH VIJ NE LOZANE DHE E PIJME ATY TE LIQENI BIRREN POR JO NE KINAMA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
je xheloz mduket? tpelqe triniti shume..

kohet e fundit jam zhdep me ANIME (manga)
Ninja Scroll
Red Hawk
etj qe si maj men...
theyr okay /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
[qb] UNE ME PRSIH 7 EURO ME PA KSHU [/qb]
je xheloz mduket? tpelqe triniti shume..[/qb]
po me po me pelqe nji lesh...ne c'do seri meti tu na e mor neo-n..ke ajo pjesa kur vdiq thame shyqyr kur vajti ai toçi ene e njalli prape..
po mire me i prishi pune vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

2Fast 2Furious

For all the lovers of beautiful women and fast cars: don't miss this one /pf/images/graemlins/smile.gif

nada

Primus registratum

duaaaa,
po qe filmi i parafundit qe kam pare une eshte 'the idiots'. s'disha ca te merrja ne fakt, po sa pashe directorin e mora ne vend. une do thoja jo i c'mendur, po idiot. /pf/images/graemlins/laugh.gif
i enjoyed it though.