Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Rhea, why do I have the feeling I already know your answer to the question: "you still love to go to the movies, don't you?" /pf/images/graemlins/wink.gif
Cheers /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Issi, regjisori nuk eshte sllav por Boshnjak, dmth mysliman nga Bosnja. Dhe ne mos gabofsha quhet Dino Tucovic. "No man's Land" eshte filmi me i arritur deri tani me tematike lufte Ballkani. Bosnja ka disa filma qe trajtojne tema lufte por si ky, asnje. Tani vone ka dale edhe nje film nga Boshnjaket "Remake", ishte i mire. Pas luftes Bosnja ka arritur mjaft ne anen e filmave, regjisoret po bejne pune te mire. Ju rekomandoj nje film te shkurter qe quhet "10 min." dhe ne te vertete zgjat vetem 10 minuta, kam harruar emrin e regjisorit, por mori cmimin e pare ne nje festival filmash dokumentare ne Kosove vitin e kaluar. Na la pa fjale te gjitheve sa ishim ketu! Hallall Bosnja! :thumbsup:Para ca ditesh pashe nje film te nje regjisori sllav, titullohej
“No man’s land” domethene toka e askujt. Fliste per luften e Bosnjes.
Eshte nje filem I ndertuar ne nje menyre shume reale dhe pershkruan nga nje ane te keqijat qe lufta sjell dhe shkaqet qe çojne njerezit tek armet. Pastaj pershkruan ne menyre mjeshterore do te thosha edhe rolin qe trupat e kombeve te bashkuara paten ne ate lufte, por mund ta pergjithesojme duke thene qe pershkruan rolin e trupave te kombeve te bashkuara net e tere konfliktet qe kane marre pjese deri me sot.
Ju keshilloj ta shikoni sepse eshte nje filem qe vlen!!!!!
Sa kam qesh me kete te fundit, se m'u kujtua se si para nja dy ditesh takova nje person te huaj, dhe ne fund doja t'i thoja pikerisht kete fjale, por e rrasa shpejt gjuhen brenda se e ndjeva qe belbezima qe ishte gati te me dilte nga goja do te merrte formen e "Ege-shege-gedrege"-se sime te famshme /pf/images/graemlins/smile.gif Pfffff, si s'e mesova njehere tamam /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rhea:
[qb]
Maybe,cuz it's true? /pf/images/graemlins/wink.gif
Egeszsegedre :tipsy: [/qb]
He lal e pe dhe ti me ne fund.E shof qe qeke kenaq.Hajt se Matrix Revolution shkojme bashke ta shofim.Marrim dhe nga nji birre dhe ja fusim i dor muhabeti te klubi kinemase nderkohe qe Neo merret me agjentat. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] MATRIX RELESHIN...CER ISHTE AI FILM ZGJEBS MER...
ME FILM IDIOT..VETEM PER KALAMOJT NGA 5 DERI 8 VJEC E GJYSEM [/qb]
je xheloz mduket? tpelqe triniti shume..Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] UNE ME PRSIH 7 EURO ME PA KSHU FELLIQSIRASH EHHHH????KURREE KURRES..PO T DUSH VIJ NE LOZANE DHE E PIJME ATY TE LIQENI BIRREN POR JO NE KINAMA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po me po me pelqe nji lesh...ne c'do seri meti tu na e mor neo-n..ke ajo pjesa kur vdiq thame shyqyr kur vajti ai toçi ene e njalli prape..Fillimisht postuar nga insane:
[qb]je xheloz mduket? tpelqe triniti shume..[/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] UNE ME PRSIH 7 EURO ME PA KSHU [/qb]