y te falsha jeten e paskan bo Benignin si luftetar. italjanet ne fakt shquhen per dublime te bukura por une kam hallin e filimit se per dreq edhe çmimet per te pa filmat i kemi goxha te beshme. rrofsh kaçarrelse gjithsesi /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb] Shoh qe reklamimi i fuqishem po e ben punen e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif
Harrova te them qe pashe para ca kohe Pinochio dhe ishte dublimi me skandaloz qe me kane pare syte. Edhe TVSH ka mundesi ti beje me mire. Kur shikoje fytyren e Begninit, aq te lezetshme, me ato levizjet e tij karakteristike, dhe pastaj degjoje nje ze te trashe 30 vjecari qe fliste sikur po recitonte Bageti e Buqesi. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une e pava sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Te vdesin tuj qeshe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Cassandra:
[qb] La legenda di Al ù, John e Jack Me Aldo, Giovanni e Giacomo /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe te fundit fare dje : Il mio grosso, grasso matrimonio greco [/qb]
i saw that yesterday!Fillimisht postuar nga proto:
[qb] ajo qe thua ti esh lord of the rings ne mos gabohem /pf/images/graemlins/laugh.gif
e pash dhe una po si perralle mu duk[/qb]