Filmat me te fundit qe keni pare (84)

holtienka

Forumium praecox
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Spider-man
The Lord Of The ring
8 mile
My Big Fat Greek wedding (hilarious)
XxX suck

marko

Primus registratum

8 Mile ishte kot fare, po te pakten me beri te lumtur qe jetoj ne veriperendim te Amerikes, ku kom jevgu nuk ka, dhe shpiat nuk jan te rrenuara, dhe nuk lajm pjata gjith diten.
Per zotin un nuk e di si jetojn shqiptaret anej, se ne e kena dhe icik gjakun e nxeht, me tu krujt jevgu sic u krujshin me ate eminem, ke ne kishte plas kallashi me koh.

I SPY ishte fantastik, ishte shume per te qesh, po ndoshta ngaqe un e kam si hero timin Murphyn dhe ai Owen Wilson is very funny.
Budapesti, me hoqi mallin e Evropes.

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga EDI.:
[qb]The ring!!!!! IShte i tmerrshem, i lebetitshem, skam fjete gjume per nja nje jave radhazi...[/qb]
Edi,
Mund te japesh hollesira per kete film? Kush luan? Te shkoj ta shoh... se une i kam qejf lebetitjet.....megjithese kur shoh filma te tille hedh nje sy poshte krevatit....sepse...."you never know" :smash:

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mi corazon:
[qb]
megjithese kur shoh filma te tille hedh nje sy poshte krevatit....sepse...."you never know" :smash: [/qb]
O Mi Corazono, po pse mi ca pret me gjet posht krevatit ti?
Zakonisht kto me lebetitje te vijn anej nga se pret, dmth ti nga posht krevatit i pret, kshu qe me siguri vijn nga penxherja, ose dera, madje dhe nga ekrani i televizorit, po posht krevatit? (lol)

bengu

Primus registratum

The Ring....ishte fantastik. Me pelqeu shume, edhepse pak... /pf/images/graemlins/wink.gif Nejse disa vajza qe ishin prane me benin te mos frikohem /pf/images/graemlins/smile.gif .

Guest

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
[qb]
megjithese kur shoh filma te tille hedh nje sy poshte krevatit....sepse...."you never know" :smash: [/qb]
Zakonisht kto me lebetitje te vijn anej nga se pret, dmth ti nga posht krevatit i pret, kshu qe me siguri vijn nga penxherja, ose dera, madje dhe nga ekrani i televizorit, po posht krevatit? (lol)[/qb]
ta mbeshtes mendimin deri ne rrenxe /pf/images/graemlins/laugh.gif

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
[qb]
Zakonisht kto me lebetitje te vijn anej nga se pret, dmth ti nga posht krevatit i pret, kshu qe me siguri vijn nga penxherja, ose dera, madje dhe nga ekrani i televizorit, po posht krevatit? (lol)[/qb]
po , po,,,,,,fol ti fol.........pse ke pa ndonje ti te fshihet pas xhamit te dritares????????

Ckeni,,,,,,,,une do shikoj poshte krevatit,keni gje ju??????? O kto,,,,,sguxon njeriu te lebetitet.

bebivogel

Forumium maestatis

BENG edhe une e pashe The Ring ... ishte goxha ... ah tjeter qe kam pare eshte The Red Dragon ishte pak a shume si Silence of the lamb ... megjithse nuk ishte keq jo /pf/images/graemlins/smile.gif

tini vogel

Primus registratum

Filmat e fundit qe kam pa kan qen xxx pinocchio,reddragon,dhe me i bukri eshte xxx,shum interesant tutto azione,sot do shikoj il film i soliti sospetti,dhe gli intocabbili,me deniro al pacino met demon ecc.thon qe eshte shume i bukur

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]BENG edhe une e pashe The Ring ... ishte goxha ... ah tjeter qe kam pare eshte The Red Dragon ishte pak a shume si Silence of the lamb ... megjithse nuk ishte keq jo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
BeBa si ashtu, aty thoshte 13+. I ke korruptuar ti ata te kinemase..... /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

ne nje teme tjeter, me te njejtin titull...

enderr e njomet

Anetar/e
Anetar/e # 38

Shkruajtur më 13. Nëntor 2002 09:00
--------------------------------------------------------------------------------
Sum of all fears, i bukur por nuk me beri ndonje pershtypje dhe aq te madhe.
Star Wars II Attack of the clones uhhhh si degjohet ne sistemin tim si shpiiiiiiiiiiiirt

--------------------
Not everyone is someone's angel...

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 95 | Nga: New Orleans LA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

@klodi@

i/e porsaardhur
Anetar/e # 607

Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 13:44
ska rendesi, eshte njelloj si ne kinema si ne television.

--------------------
la vita è come le scale, c'è chi scende c'è chi sale

Postime: 5 | Nga: itali | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Lok Babloku
i/e porsaardhur
Anetar/e # 642

Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 13:50
Filmi i fundit ?
Diku anej nga 1989. Shkova ne kinemo me nje Konviktore se nuk gjeta dot shpi. Car filmi ishte ?! As qe e dij - pse ne kinemo me pa film shkohet e ?
Postime: 16 | Nga: Gjermani | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

mi corazon

Anetar/e
Anetar/e # 59

Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 21:32

citim:
Fillimisht postuar nga @klodi@:
ska rendesi, eshte njelloj si ne kinema si ne television.

Filmi i fundit qe kam pare ne TV " The Governess" luajtur nga Minnie Driver.

--------------------
" Nunc scio quit sit amor."
-VIRGIL-

Postime: 61 | Nga: USA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Me, MySelf and I

Anetar/e
Anetar/e # 4

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 01:24
Rocco e le storie vere ... apo kto s'thuhen

40 giorni, 40 notti, dhe ja vlen ta shofish

Ps: Ate te dytin ere popull

--------------------
Death smiles us all, all a man can do, is smile back.

Postime: 202 | Nga: Italia | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

mystic

i/e porsaardhur
Anetar/e # 246

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 02:46
I Spy dhe Red Dragon. Me kete I spy jam kenaq duke qesh se ishte i bukur, Red Dragon me ka fut trishtim ( nuk e rekomandoj per zemer-pula si puna ime)
Film krejt kot ishte Punch Drunk Love, habitem si Adam Sandler ka lujt ne nje film aq debil. Mos harxhoni paret me e pa se nuk ja vlen.
Kaq per sot

--------------------
life is short, and so am I

Postime: 22 | Nga: new york | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Sweet_Lori

i/e porsaardhur
Anetar/e # 426

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 02:48
The Ring - Nuk eshte fare i frikshem po i lexecem ishte.
8 Miles - Shkoni shpejt e shikojeni se eshte fantastik. Tani perjashto gjuhen diskutohet

--------------------
It's Just A Nightmare!

Postime: 26 | Nga: New York | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Albushe

A LiTTle BiT CraZy
Anetar/e # 50

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 05:02
My god! Shkova per te pare Harry Potter sot dhe ishte nje pushtim i vertet kinemaje nga adoleshente. Qesharake ne kulm! Aty s'kishte vend per parkim e jo me te mendohej qe do kishte bileta. Pupupupuu c'para do nxjerrin me kete film! Ishalla do kem mundesine ta shoh neser!

ps. me falni qe nuk fola per nje film te cilin duhet ta kisha pare

--------------------
Prekja e duarve eshte si prekja e shpirtit. Mjafton te dish t'i prekesh!

Postime: 62 | Nga: Larg... | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

enderr e njomet

Anetar/e
Anetar/e # 38

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 21:21
Une pashe Dead Zone, relativisht interesant edhe pse mund te kishin bere me teper me te dhe Scorpion King qe me rikujtoi ato flimat me herkulin heheehhe

--------------------
Not everyone is someone's angel...

Postime: 95 | Nga: New Orleans LA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Never Say Never

i/e porsaardhur
Anetar/e # 276

Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 22:41
Mbreme pashe ne DVD nje film qe e kisha pare copa copa. Behet fjale per MATRIX. Fantastik, kryeveper. Lexova qe po pergatiten 2 dhe 3. Mezi po i pres. Tani po shkarkoj screensaver-in e Matrix.

--------------------
Love And You'll Be Loved

Postime: 15 | Nga: Paris | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

psyche

ujku
Anetar/e # 189

Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 00:13
paske ngelur pak si mbrapa deri dje...

--------------------
be the best in sth. (not important if good or evil)

Postime: 21 | Nga: red planet | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

mi corazon

Anetar/e
Anetar/e # 59

Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 01:10

citim:
Fillimisht postuar nga Albushe:
My god! Shkova per te pare Harry Potter sot dhe ishte nje pushtim i vertet kinemaje nga adoleshente. Qesharake ne kulm! Aty s'kishte vend per parkim e jo me te mendohej qe do kishte bileta. Pupupupuu c'para do nxjerrin me kete film! Ishalla do kem mundesine ta shoh neser!

ps. me falni qe nuk fola per nje film te cilin duhet ta kisha pare

E vertete,,,Harry Potter qendron ne vend te pare.....pas tij 8 Mile......(No Tickets....)

--------------------
" Nunc scio quit sit amor."
-VIRGIL-

Postime: 61 | Nga: USA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Petroninsja

Anetar/e
Anetar/e # 195

Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 03:08
Filmi i fundit ishte 8 Mille
goxha interestorant, eminem paska karriere per aktor dreqi lol, vecse ajo gjuha ishte llahtari fare leqe i shkonte per shtat xaxave lol
Shume film i bukur do e sugjeroja per tu pare, me goxha tematike bashkohore dhe bazuar ne jete te vertet...
Postime: 124 | Nga: Nueva York | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

EDI.

Anetar/e # 99

Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 16:56
Angela's ashes---i vjeter, e kam lexuar dhe ne liber, nuk karhasojhej me librin po prap mire.

Freeda-me liked it a lot!

--------------------
Don't take your organs to heaven...
Heaven knows we need them here!

Postime: 47 | Nga: Close your eyes, surely i'm there. | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

@klodi@

i/e porsaardhur
Anetar/e # 607

Shkruajtur më 18. Nëntor 2002 13:48
un mbremb pash xxx

--------------------
la vita è come le scale, c'è chi scende c'è chi sale

Postime: 5 | Nga: itali | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

lara croft

Rezistenca!
Anetar/e # 98

Shkruajtur më 18. Nëntor 2002 14:07
Ishte i mire???
Postime: 277 | Nga: Tirane | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar

oneo

Forumium praecox

The Bourne Identity
Dukej qe nuk kishin perdorur shume budget, por sidoqofte film i mire. Nese keni mundesi downloadojeni nga interneti, po qe se keni leke shkoni ne kinema.

ameba

Forumium maestatis

me falni po per cfare fliste kjo tema???? :rolleyes: ketu si gjithmone fillohet dicka per ta lene pergjysem :rockband: :rockband: :rockband: dhe kush mund rref uje ne havan :smash:

Post Scripter

Primus registratum

Une kam pare triple X dhe ishte cool. Pak i ekzagjeruar me efekte speciale, por hajt mo, qellimi ishte i mire.
Pardje pashe Mr.Deeds. Hata fare. Kam dy dite qe qesh me vete kur kujtoj skenat. Kishte vetem nje problem. Jepej ke salla e Millenium 1 qe ta shpif ne krahasim me 2-shin qe eshte i pjerret.

TEA

Forumium maestatis

mua me shume se filmi me pelqeu VIN DIESEL /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kishte dhe ca batuta te forta

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb]Spider-man
The Lord Of The ring
8 mile
My Big Fat Greek wedding (hilarious)
XxX suck[/qb]
hahahaha my big fat greek wedding! e kam pa tre here ne kinema! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga psyche:
[qb]The Bourne Identity
Dukej qe nuk kishin perdorur shume budget, por sidoqofte film i mire. Nese keni mundesi downloadojeni nga interneti, po qe se keni leke shkoni ne kinema.[/qb]
i loved matt damon in that movie!

Danae

Primus registratum

Simone...
me pelqeu shume sidomos ne fund kur ironizojne politikanet.

karamel

Primus registratum

filmi i fundit qe kam pare The pianist, shtyhet!
te shtunen besoj se do shof bloody sunday!