Re: Filmat me te fundit qe keni pare
ne nje teme tjeter, me te njejtin titull...
enderr e njomet
Anetar/e
Anetar/e # 38
Shkruajtur më 13. Nëntor 2002 09:00
--------------------------------------------------------------------------------
Sum of all fears, i bukur por nuk me beri ndonje pershtypje dhe aq te madhe.
Star Wars II Attack of the clones uhhhh si degjohet ne sistemin tim si shpiiiiiiiiiiiirt
--------------------
Not everyone is someone's angel...
--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 95 | Nga: New Orleans LA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
@klodi@
i/e porsaardhur
Anetar/e # 607
Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 13:44
ska rendesi, eshte njelloj si ne kinema si ne television.
--------------------
la vita è come le scale, c'è chi scende c'è chi sale
Postime: 5 | Nga: itali | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Lok Babloku
i/e porsaardhur
Anetar/e # 642
Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 13:50
Filmi i fundit ?
Diku anej nga 1989. Shkova ne kinemo me nje Konviktore se nuk gjeta dot shpi. Car filmi ishte ?! As qe e dij - pse ne kinemo me pa film shkohet e ?
Postime: 16 | Nga: Gjermani | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
mi corazon
Anetar/e
Anetar/e # 59
Shkruajtur më 14. Nëntor 2002 21:32
citim:
Fillimisht postuar nga @klodi@:
ska rendesi, eshte njelloj si ne kinema si ne television.
Filmi i fundit qe kam pare ne TV " The Governess" luajtur nga Minnie Driver.
--------------------
" Nunc scio quit sit amor."
-VIRGIL-
Postime: 61 | Nga: USA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Me, MySelf and I
Anetar/e
Anetar/e # 4
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 01:24
Rocco e le storie vere ... apo kto s'thuhen
40 giorni, 40 notti, dhe ja vlen ta shofish
Ps: Ate te dytin ere popull
--------------------
Death smiles us all, all a man can do, is smile back.
Postime: 202 | Nga: Italia | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
mystic
i/e porsaardhur
Anetar/e # 246
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 02:46
I Spy dhe Red Dragon. Me kete I spy jam kenaq duke qesh se ishte i bukur, Red Dragon me ka fut trishtim ( nuk e rekomandoj per zemer-pula si puna ime)
Film krejt kot ishte Punch Drunk Love, habitem si Adam Sandler ka lujt ne nje film aq debil. Mos harxhoni paret me e pa se nuk ja vlen.
Kaq per sot
--------------------
life is short, and so am I
Postime: 22 | Nga: new york | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Sweet_Lori
i/e porsaardhur
Anetar/e # 426
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 02:48
The Ring - Nuk eshte fare i frikshem po i lexecem ishte.
8 Miles - Shkoni shpejt e shikojeni se eshte fantastik. Tani perjashto gjuhen diskutohet
--------------------
It's Just A Nightmare!
Postime: 26 | Nga: New York | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Albushe
A LiTTle BiT CraZy
Anetar/e # 50
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 05:02
My god! Shkova per te pare Harry Potter sot dhe ishte nje pushtim i vertet kinemaje nga adoleshente. Qesharake ne kulm! Aty s'kishte vend per parkim e jo me te mendohej qe do kishte bileta. Pupupupuu c'para do nxjerrin me kete film! Ishalla do kem mundesine ta shoh neser!
ps. me falni qe nuk fola per nje film te cilin duhet ta kisha pare
--------------------
Prekja e duarve eshte si prekja e shpirtit. Mjafton te dish t'i prekesh!
Postime: 62 | Nga: Larg... | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
enderr e njomet
Anetar/e
Anetar/e # 38
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 21:21
Une pashe Dead Zone, relativisht interesant edhe pse mund te kishin bere me teper me te dhe Scorpion King qe me rikujtoi ato flimat me herkulin heheehhe
--------------------
Not everyone is someone's angel...
Postime: 95 | Nga: New Orleans LA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Never Say Never
i/e porsaardhur
Anetar/e # 276
Shkruajtur më 16. Nëntor 2002 22:41
Mbreme pashe ne DVD nje film qe e kisha pare copa copa. Behet fjale per MATRIX. Fantastik, kryeveper. Lexova qe po pergatiten 2 dhe 3. Mezi po i pres. Tani po shkarkoj screensaver-in e Matrix.
--------------------
Love And You'll Be Loved
Postime: 15 | Nga: Paris | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
psyche
ujku
Anetar/e # 189
Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 00:13
paske ngelur pak si mbrapa deri dje...
--------------------
be the best in sth. (not important if good or evil)
Postime: 21 | Nga: red planet | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
mi corazon
Anetar/e
Anetar/e # 59
Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 01:10
citim:
Fillimisht postuar nga Albushe:
My god! Shkova per te pare Harry Potter sot dhe ishte nje pushtim i vertet kinemaje nga adoleshente. Qesharake ne kulm! Aty s'kishte vend per parkim e jo me te mendohej qe do kishte bileta. Pupupupuu c'para do nxjerrin me kete film! Ishalla do kem mundesine ta shoh neser!
ps. me falni qe nuk fola per nje film te cilin duhet ta kisha pare
E vertete,,,Harry Potter qendron ne vend te pare.....pas tij 8 Mile......(No Tickets....)
--------------------
" Nunc scio quit sit amor."
-VIRGIL-
Postime: 61 | Nga: USA | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
Petroninsja
Anetar/e
Anetar/e # 195
Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 03:08
Filmi i fundit ishte 8 Mille
goxha interestorant, eminem paska karriere per aktor dreqi lol, vecse ajo gjuha ishte llahtari fare leqe i shkonte per shtat xaxave lol
Shume film i bukur do e sugjeroja per tu pare, me goxha tematike bashkohore dhe bazuar ne jete te vertet...
Postime: 124 | Nga: Nueva York | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
EDI.
Anetar/e # 99
Shkruajtur më 17. Nëntor 2002 16:56
Angela's ashes---i vjeter, e kam lexuar dhe ne liber, nuk karhasojhej me librin po prap mire.
Freeda-me liked it a lot!
--------------------
Don't take your organs to heaven...
Heaven knows we need them here!
Postime: 47 | Nga: Close your eyes, surely i'm there. | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
@klodi@
i/e porsaardhur
Anetar/e # 607
Shkruajtur më 18. Nëntor 2002 13:48
un mbremb pash xxx
--------------------
la vita è come le scale, c'è chi scende c'è chi sale
Postime: 5 | Nga: itali | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
lara croft
Rezistenca!
Anetar/e # 98
Shkruajtur më 18. Nëntor 2002 14:07
Ishte i mire???
Postime: 277 | Nga: Tirane | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar