TinkerBell
Papirus rex
Amy (2015)
S'e kam pare. Te ta marre pak titullin borxh e te ta kthej prape sa ta shohe dhe une, Tinker?The Discovery (2017)
Shumë i bukur![]()
Ohh patjetër, merre dhe mos e kthej fare pastaj, mjafton që të të pëlqejS'e kam pare. Te ta marre pak titullin borxh e te ta kthej prape sa ta shohe dhe une, Tinker?![]()
He dhe ti!, me trego ndonje gje te vogelOhh patjetër, merre dhe mos e kthej fare pastaj, mjafton që të të pëlqej
P.s nuk të tregoj fare si është e çfarë është, duhet t'a shikosh vetë.
Hiç thashHe dhe ti!, me trego ndonje gje te vogel, se s'e kam pare akoma.
Do te shoh sot, me shume gjase (por mbase edhe e shtyj per neser): The Discovery.
E fillova. E lashe aty kur ata te dy vodhen nje kufome nga spitali.Hiç thash
Hë, e fillove ose ?
Derisa ta përfundosh, nuk do komentojmë fare filminE fillova. E lashe aty kur ata te dy vodhen nje kufome nga spitali.
Ide e bukur regjisoriale. Sikur vertet te kishte fakte, sikur dikush te kthehej nga bota e pertejme dhe te fliste realisht per nje jete shume me te mire andej, do te "tundoheshe" ta vrisje veten, Tinker?
Une po, por po te kisha nje vdekje te embelOse mbase dhe jo, s'e di
Ndonje gje te vogel, ma zbulon?Se sot s'e shoh dot vazhdimin, me vjen gjume
(si pergjigje per temen)
Jam duke vazhduar me The Discovery.
Sepse e di qe po fole pak, padiskutim dicka do te zbulohet, e?Derisa ta përfundosh, nuk do komentojmë fare filmin
Harroje dmth.
Ohhh jooo, nuk është fare ashtu si duket, nuk ndodh vërtetë ashtu!Sepse e di qe po fole pak, padiskutim dicka do te zbulohet, e?E vertete, por ti zbulon kendshem dhe nuk prish asnjehere kureshtjen per ta vazhduar filmin. Dicka!!!!!
Por, mua nje gje me beri pershtypje. Ajo e kishte vendosur te vetevritej, pse s'iu dha ketij burrit kur paten ate dialogun ne udhetimin bashke? Zakonisht, kur je ne fund te jetes, prishen (me dashje) te gjitha planet. Dhe kerkon t'i marresh atyre casteve, me te miren dhe me te shumten. Madje me te pamendueshmen... Ti si e mendon?
(tema)
Ne shqip e kishte: Stuhija e fundit. (s'po e gjeja linkun e vashtimit te filmit ne fjale, The Discovery, dhe i rashe shkurt)
Sidoqofte, paksa tregove me kete shpjegimTa them vertet, une kur marr ndonje te dhene nga ti, pastaj per vazhdimin e filmit jam me komod, me pelqen me shume
Me vrit, por a je e bindur se filmi ka vertetesi dhe une do te shkoj ne nje bote me te mire?
Sot, patjeter do ta shoh vazhdimin...
Kokoshkat do i bësh ti!vertet nje jave! Mua tani po me vjen turp sepse thashe qe do ta shoh dje, dhe nuk e pashe
Do ta shohim bashke sonte?![]()