Filmat me te fundit qe keni pare (84)

joetisti_

Locus omnem
nje film, pak fantazi-shkence, ku nuk i lejojne femra e meshkuj te kene kontakte seksuale dhe qe e cilesojne si te prekur nga nje virus ate qe i vinte "oreksi" dhe i propozojne kure, dhe vajzen e mbetur shtatzene e vrasin... E kam pare tani afer, por kush ia di titullin? Une gjithmone s'i ve re titujt :)

joetisti_

Locus omnem
Ohh patjetër, merre dhe mos e kthej fare pastaj, mjafton që të të pëlqej :)

P.s nuk të tregoj fare si është e çfarë është, duhet t'a shikosh vetë.
He dhe ti!, me trego ndonje gje te vogel :), se s'e kam pare akoma.

Do te shoh sot, me shume gjase (por mbase edhe e shtyj per neser :p): The Discovery.

joetisti_

Locus omnem
Hiç thash :p
Hë, e fillove ose ?
E fillova. E lashe aty kur ata te dy vodhen nje kufome nga spitali.
Ide e bukur regjisoriale. Sikur vertet te kishte fakte, sikur dikush te kthehej nga bota e pertejme dhe te fliste realisht per nje jete shume me te mire andej, do te "tundoheshe" ta vrisje veten, Tinker? :p
Une po, por po te kisha nje vdekje te embel :D Ose mbase dhe jo, s'e di :p

Ndonje gje te vogel, ma zbulon? :) Se sot s'e shoh dot vazhdimin, me vjen gjume :p

(si pergjigje per temen)
Jam duke vazhduar me The Discovery.

TinkerBell

Papirus rex
E fillova. E lashe aty kur ata te dy vodhen nje kufome nga spitali.
Ide e bukur regjisoriale. Sikur vertet te kishte fakte, sikur dikush te kthehej nga bota e pertejme dhe te fliste realisht per nje jete shume me te mire andej, do te "tundoheshe" ta vrisje veten, Tinker? :p
Une po, por po te kisha nje vdekje te embel :D Ose mbase dhe jo, s'e di :p

Ndonje gje te vogel, ma zbulon? :) Se sot s'e shoh dot vazhdimin, me vjen gjume :p

(si pergjigje per temen)
Jam duke vazhduar me The Discovery.
Derisa ta përfundosh, nuk do komentojmë fare filmin :p
Harroje dmth.

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
b64d04f76144b95cd1b125601c92c489.jpg

joetisti_

Locus omnem
Derisa ta përfundosh, nuk do komentojmë fare filmin :p
Harroje dmth.
Sepse e di qe po fole pak, padiskutim dicka do te zbulohet, e? :) E vertete, por ti zbulon kendshem dhe nuk prish asnjehere kureshtjen per ta vazhduar filmin. Dicka!!!!!
Por, mua nje gje me beri pershtypje. Ajo e kishte vendosur te vetevritej, pse s'iu dha ketij burrit kur paten ate dialogun ne udhetimin bashke? Zakonisht, kur je ne fund te jetes, prishen (me dashje) te gjitha planet. Dhe kerkon t'i marresh atyre casteve, me te miren dhe me te shumten. Madje me te pamendueshmen... Ti si e mendon?

(tema)
Ne shqip e kishte: Stuhija e fundit. (s'po e gjeja linkun e vashtimit te filmit ne fjale, The Discovery, dhe i rashe shkurt :))

TinkerBell

Papirus rex
Sepse e di qe po fole pak, padiskutim dicka do te zbulohet, e? :) E vertete, por ti zbulon kendshem dhe nuk prish asnjehere kureshtjen per ta vazhduar filmin. Dicka!!!!!
Por, mua nje gje me beri pershtypje. Ajo e kishte vendosur te vetevritej, pse s'iu dha ketij burrit kur paten ate dialogun ne udhetimin bashke? Zakonisht, kur je ne fund te jetes, prishen (me dashje) te gjitha planet. Dhe kerkon t'i marresh atyre casteve, me te miren dhe me te shumten. Madje me te pamendueshmen... Ti si e mendon?

(tema)
Ne shqip e kishte: Stuhija e fundit. (s'po e gjeja linkun e vashtimit te filmit ne fjale, The Discovery, dhe i rashe shkurt :))
Ohhh jooo, nuk është fare ashtu si duket, nuk ndodh vërtetë ashtu!
Ndryshojnë gjërat! Filmi ka ideologji ateiste, flet më shumë për subkoshiencën.
Se do të vras :p s'dua të tregoj gjë.

joetisti_

Locus omnem
Sidoqofte, paksa tregove me kete shpjegim :) Ta them vertet, une kur marr ndonje te dhene nga ti, pastaj per vazhdimin e filmit jam me komod, me pelqen me shume :)
Me vrit, por a je e bindur se filmi ka vertetesi dhe une do te shkoj ne nje bote me te mire? :p

Sot, patjeter do ta shoh vazhdimin...

TinkerBell

Papirus rex
Sidoqofte, paksa tregove me kete shpjegim :) Ta them vertet, une kur marr ndonje te dhene nga ti, pastaj per vazhdimin e filmit jam me komod, me pelqen me shume :)
Me vrit, por a je e bindur se filmi ka vertetesi dhe une do te shkoj ne nje bote me te mire? :p

Sot, patjeter do ta shoh vazhdimin...

Hë më në fund :p
Ke një javë të tërë që po e shikon.

joetisti_

Locus omnem
vertet nje jave! Mua tani po me vjen turp sepse thashe qe do ta shoh dje, dhe nuk e pashe :p
Do ta shohim bashke sonte? :)