"Fiks Fare" - 1 ore realitet shqiptar.

Genta

Primus registratum
Re: "Fiks Fare" - 1 ore realitet shqiptar.

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] sa keq re qe mua sme ngjiste hiç ai fik fare :mad: gjoja per te qeshur ai sajmiri me doktorin as nje her sme ben te qeshja :mad: [/qb]
eshte per te zgjuarit ai program zeqo. Kam degjuar qe thone "Humori eshte privilegj i te mencureve", ndoshta prandaj se kupton ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb]
[qb] sa keq re qe mua sme ngjiste hiç ai fik fare :mad: gjoja per te qeshur ai sajmiri me doktorin as nje her sme ben te qeshja :mad: [/qb]
eshte per te zgjuarit ai program zeqo. Kam degjuar qe thone "Humori eshte privilegj i te mencureve", ndoshta prandaj se kupton ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
waaaaaaaaaa prandaj spo me nis me pm ti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse mbase mua sme vinte per te qesh kur shifja ato qe ndodhnin /pf/images/graemlins/frown.gif
ah bambola se dhe shkrimet e mija per te zgjuarit jan mos u mundo shm ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Ndoshta nuk gicilohesh ti :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi nusen e dua shm une,,te pakten kshu them tani qe jam beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb]
jo mi nusen e dua shm une,,te pakten kshu them tani qe jam beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt se kur te martohesh do ta duash ene me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
jo mi nusen e dua shm une,,te pakten kshu them tani qe jam beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt se kur te martohesh do ta duash ene me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po çke pse mallkon /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

samanta

Primus registratum

Keshtu te mallkofshin te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Keshtu te mallkofshin te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ça ke moj ça ke sikur do me maresh ti per burr /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb]
Po ça ke moj ça ke sikur do me maresh ti per burr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jooooooooo te me merret fryma duke qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
Po ça ke moj ça ke sikur do me maresh ti per burr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jooooooooo te me merret fryma duke qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse kshu mi do te meret fryma duke qeshur :confused:

WEsT-ConcEpT

Primus registratum

Shume emision i bukur ku kane perzier realitetin e papranuar me humorin, por vetem nje ankim kisha. Sikur ta lenin doktorrin te operonte do ishte me mire se sa ti jipnin nje pale doreza dhe nje fraze ta perserisi kur Sajmirit i meret fryma.

Djep

Forumium maestatis

Emisioni i dates 22 Mars per mua eshte me i arrituri qe une te pakten i kam pare ketij programi ditor. Dhe une rralle humbas ndonje seri.
Qafsha forumin dhe kshillin e anetareve, ky i djeshmi eshte me gjith men kryeveper. :lol: :lol: Me jane shkulur brinjet nga te qeshurat.
Pjesa me fantastike eshte ajo ku tregonte sesi mitingjet "Nano Ik" udhehiqeshin nga femijet. Apo s'e shoqeronte dhe me nje kenge nga festivalet e femijeve ne kohen e monizmit. E paarritshme... hahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani sapo e pashe,jam shkrire se qeshuri,levizja gandiste o popull popull qe ngele gjithmone bageti!

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Tani sapo e pashe,jam shkrire se qeshuri,levizja gandiste o popull popull qe ngele gjithmone bageti! [/qb]
Hahahahahahah.
Bageti e cfare bagetie se!
S'kishte faj Xhaxhi qe na mbajti 50 vjet ne kafaz.