ven i disk biciklete n'ballkon!!!!!!!!epo s'te kemi faj ne se yt ate e jot eme te bene ne shqiperine tone te shpifur!!!jo per gje po se edhe une e pata kete fat te keq!!Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] Skena satelit si me ja bo!
Per Fiksin~ Sme bejn per te qeshur. Ndoshta eshte sepse I get overwhelmed nga realiteti shqiptar. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Me te vertete sinqerisht ju them qe nuk ka pasur ndonje rast qe ndonje nga rojet tona te kete kerkuar para :lol: :cry: :lol: :cry:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Po ajo me policin roje ne spital qe e rrokullepsi nje 2000 leksh ndersa ai doktori thoshte qe rojet tona nuk marrin rryshfete [/qb]
Po si dreqin :goofy:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ke une nuk hapet! [/qb]
Ca ke mor ti me djalinFillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Sepse e kane hequr X-Ray /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une pyeta,pastaj mos e ki problem per te tjeratFillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] He mos u hudh perpjete se s'po ta gju kush djalin ty ... e ke te gjithin per vete [/qb] :shrug:
Do te ta kthej,ta kam dhene fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ma tregovi dhe mua nje shoqa(qe ka satelit) ime ate punen e sondazheve per televizionet,cgare gallate hahahahaaaa,korrieri ne faqe te pare klani televizioni me i ndiekur ne shqiperi hahahaaaa,po cfare behet keshtu more,po si rrehen kaq leht??!!
samanta si i behet hallit lal,du pergjigje une??? [/qb]
Ndoshta nuk gicilohesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] sa keq re qe mua sme ngjiste hiç ai fik fare gjoja per te qeshur ai sajmiri me doktorin as nje her sme ben te qeshja [/qb]