"Fiks Fare" - 1 ore realitet shqiptar.

beshbossi

Primus registratum
Re: "Fiks Fare" - 1 ore realitet shqiptar.

eshte gjeja me e bukur qe ka shqiperia!!!eshte nje mrekulli!!!!dr e sajmiri jane 1!!!!!

Djep

Forumium maestatis

Po kur i ra Sales kalamoni nga duret. Ajo e e dhishme fare :lol: :lol: :lol: :lol:

hot

Hotgirl

:lol: :lol: :lol: ne una kam qesh me lot kur e pash..ja tashti do e shof ene iher tjau tregoj ene ktyre te shpis :lol:
me salen qe e modhe fare :lol:

beshbossi

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: ajo eshte vetem nje copez nga tere ato gallata!!!!!!

zora

Primus registratum

po une qe nuk e kam pare? dua ta shoh dhe une :cry:

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga joli:
[qb] po une qe nuk e kam pare? dua ta shoh dhe une :cry: [/qb]
Kliko e dashur tek linku ne postimin e pare te temes.

zora

Primus registratum

jam e dashur dhe jo i dashur.une ate e pashe po e kisha fjalen qe nuk e kam pare asnjehere "fiks fare"ngaqe nuk jam ne shqiperi.me kane thene qe eshte dicka e bukur.

Erolina

Primus registratum

Saimiri dhe doktori.... :rockband: :rockband: ...
i bien shume bukur...por...Per KE bien kembanat?
Une dhe ne te gjithe qeshim me realizimet e tyre, pavaresisht se ai eshte realiteti tragji-komik shqiptar.(Cdo gje qe pasqyrojne ata).
Me pelqen demaskimi qe bejne dhe faktet tek te cilat mbeshteten, ama zgjidhjen????... /pf/images/graemlins/frown.gif ...ku ta gjejne???!!!!...
Pavaresisht se ne argetohemi, zhurma e tyre bie ne vesh te shurdhet! /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

u preka shume nga ajo pjesa e femijeve..kur i kishin ne objektiv edhe sikur i gjuanin me arme /pf/images/graemlins/frown.gif
sa keq qe ky eshte realiteti shqiptar /pf/images/graemlins/frown.gif

Dua

Primus registratum

Mua me kenaqin!

I Love Saimir... :wub: :cry:

D.

Dua

Primus registratum

Ne Kosove ka nje race te rinjsh te vdesin per t'i pare Saimirin dhe Doktorin. Presin, presin dhe jetojne me ato dhe per ato momente. "Ke sheshi, ke sheshi e hodhem qelbesiren" eshte thenja e tyre e famshme per cfaredo qe flitet. Marshin e famshem ne fillim te emisionit mund ta degjosh shume shpesh kur cingerojne celularet.
Sa shpejt qe ndikoi e i kapi fiksomania per veshi. C'te besh, jane me se efektive! :shrug:

I Love them too! :wub:

D.

skin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erolina:
[qb] .por...Per KE bien kembanat?
Une dhe ne te gjithe qeshim me realizimet e tyre, pavaresisht se ai eshte realiteti tragji-komik shqiptar.(Cdo gje qe pasqyrojne ata).
Me pelqen demaskimi qe bejne dhe faktet tek te cilat mbeshteten, ama zgjidhjen????... /pf/images/graemlins/frown.gif ...ku ta gjejne???!!!!...
Pavaresisht se ne argetohemi, zhurma e tyre bie ne vesh te shurdhet! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Jo, jo... nuk bien ne vesh te shurdher. Ka pasur plot raste qe fiksi ka zgjidhur probleme. Ja ishin ata femijet jetime psh.. fiksi e nisi me nje donacion modest. menjehere pas kesaj kush nuk ka vajtur te jetimet.... qe nga biznesmene, banka.. , shkolla... e deri te pensioniste..

ky ishte vetem nje shembull po ka dhe plote te tjere. pastaj... edhe sikur te mos kishte shembuj... lufta ndaj te keqes fillon duke e pranuar vete njehere te keqen..
Ne shqiperi shume probleme justifikohen - ne vend qe te luftohen..
Fiksi e ka filluar kete te fundit, pra evidentimin e problemeve :thumbsup: - te shpresojme qe ata qe kane me teper ne dore... do ta vazhdojne .

Skin.

xhaxhi_eli

Primus registratum

?????
Linkun sapo e provova punon.

Sa probleme ke dhe ti ... t'kam thene rritu se do zgjidhish goxha /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

e provova ... nuku hapet mik ... /pf/images/graemlins/frown.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Hec shife ktej ka PC im /pf/images/graemlins/tongue.gif
ose po te nis PC veresije per nja 1 ore qe eshte ajo /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

:mad: ndonje ilac tjeter s'ke? /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss: :wave: