FIERI FIERI

edda

Primus registratum
Re: FIERI FIERI

lujma lujma belin ta fal lala qemerin
lujma lujma shtatin ta fal lala sahatin :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: , patrioto mos harro te na sjellesh noi llokum!!!

:kiss:

FALKO

Forumium maestatis

smile , me ke e ke me se ketu te gjithe patriote jemi me duket, perveç ndonje kokrre tek tuk /pf/images/graemlins/smile.gif

Olta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Elbasanasi:
[qb] Hey Olta! Dein Logo schaut ja ganz süss aus...Und wenn du auch so lieb ausschaust...tja, dann kann man ja weiter reden...Also, ich tippe mal auf Linz...Richtig??? L.g [/qb]
maii wie charmant!! Weisst du? Ich bette auch jeden Tag zu Gott, ich möge doch gut genug für dich sein /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ich finde dein Logo auch ganz süß aber im Gegensatz zu dir rede ich nicht nur mit süssaussehenden Menschen weiter!!!! (na da hast ja wieder Glück gehabt /pf/images/graemlins/laugh.gif )

p.s smile, e martove cunin ti ee?
Epo te na rroje cifti e ne koken tende ishalla!!
Pa me trego nje cik e dashur se c'karakteristika dalluese kane elbasanasit!
Naten te gjitheve :wave:

edda

Primus registratum

une s'kam shume qe e kam hanger ate k... ullini..sidoqofte falemners..s'i dihet njerez jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

me pyete per elbasanllinjte dhe une po te pergjigjem:
- jemi qeflinj t'medhenj si e thote dhe Noli
..burra qe dhe me jevgat dine te kruhen,
dhe gra qe pjellin pervit veç Elbasani rrit...

- sikur nje elbasanlliu ti duhej te zgjidhte ndermjet nje qingji ne hell dhe nje kostumi te shtrenjte te jesh e sigurte se po qe elbasanlli puro do te zgjedhi qingjin /pf/images/graemlins/laugh.gif
- jemi dhe nje çik thashethemexhi..apapa vdesim per te majt n'goje dynjane
- por ama jemi shume me te lidhur me njeri-tjetrin (kete e them nga eksperienca!), ne vdesim per te ba içik qokat, s'ka gajle se vete jemi cope-cope po ke komshiu a ku ta di une s'leme rast pa shku ene pa i hedh pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

do me?!?!

:wave:

Woell Artan

Primus registratum

Hey Olta! Du brauchst net die Smile fragen was wir für Eigenschaften haben, du kannst ja mich fragen...Ausserdem, ich bin etwas besonderes (ha..ha..ha)...und ich rede nicht nur mit gutaussehende Personen...(ich liebe sogar Tiere...)Danke an Smile für die Auskünfte! Nette Sachen... Smile! Une do ti merrja te dyja, kostumin dhe qingjin- te gjitha ose hic! Falemnderit per solidaritetin! Liebe Grüße! :kiss:

Aralda

Primus registratum

me pelqeve smile ,me mire se kaq sbesoj se do na pershkruaj njeri tjeter,per fjeraket ene un ka respekt jane njerez te mire qe shohin punen e vet e kur bien ne dashuri bien mrene kam e koke byyyyyye

edda

Primus registratum

Ka qene nje periudhe e jetes sime qe vdisja per fieraket :wub: ..nejse ..mbeshtes parafolsen jeni njerez te mire dhe mbi te gjitha shume nikoqire
:wave:

Olta

Forumium praecox

smile, sqarimet e tua ishin shume interesante, e po pate me do te isha kurioze,
ajo periudha ku ke vdekur per fieraket ka bere mire qe ka mbet vetem periudhe,
e di qe pergjithesimet jane te kota dhe komenti qe vijon eshte i cik tralala zura nje gale por:
fieraket e lindur dhe rritur ne fier i imagjinoj me unaze te majme loriri (ato si tip pllake)dhe me thua te gjate te gishtit te vogel te dores se majte (me cfaredo lloj funksioni...)

do me per lacon?

Olta

Forumium praecox

ti nxirre koken prape pasi ti jesh pergjigjur intervistes sime te lutmi shume...

FALKO

Forumium maestatis

eshte e detyrueshme e..nuk bejme dot gje edhe pa intervista .. si i thone , i biem shkurt :rolleyes: :wub:

Olta

Forumium praecox

une do isha c'mallur disi e ngazellyer po te kujtonim i cik shoket e vjeter, por meqenese per ty keto jane thashetheme apo flrte pa vlere po i biem me mire shkurt se fundja ate doja edhe une ne fshehtesi por ndruhesha te te lendoja ndjenjat e te te cenoja dinjitetin tat te brishte,
urdhero, hapin e pare beje vet se kush lexon ankesat e tua pastaj

p.s: tema "hapja e partise se re" te shkon me shume ty lali...

Olta

Forumium praecox

po ti c'ne me interviste kur sa po rame dakort se do ti biem shkurt?!!
kam thene une per cunat, ata te sjellin rrotull,terhiqe mos e keput, nuk dine se c'duan dhe mbi te gjitha kur thone jo nenkuptojne po por ti je i vecante per mua....

(te lutem shume mos i merr seriozisht, thjesht desha te beja nje here "macon", te "forten", 007-ten /pf/images/graemlins/wink.gif )
pacim :wave:

Mirkuqi

Primus registratum

Une e pelqej Tiranen. Jam puro fierak dhe sa dua Fierin, nuk dua qytet tjeter te Shqiperise edhe pse Tirana ka ca gjera me mire se Fieri. Per nje fierak Fieri eshte #1, per nje tironc, tirona eshte #1, etj, etj. Keshtu qe si do ta gjejme cili eshte qyteti #1? Sexy Fierake: I feel you, I love Fieri more than myself. It would have been better if you didn't say anything for the "capitals"...Leave'em alone in their own business...

Fieraku

Primus registratum

Pershendetje te dashur bashkqytetare!

Olta, pyesje se kush ka qene tek shkolla "Andon Xoxa"...une kam qene,nuk e di ne mund te kemi qene ne te njejtin brez por une kam qene me mesuese kujdestare Gjinovefen e Anglishtes.
Ti ke pas jetuar tek pallati mbas turizmit..., e njeh nje djale me inicialin e emrit B dhe mbiemer Xhemali?
Edhe nje verjetje Olta; Fol sa me shume Shqip, pasi po te fillojme te gjithe nga gjuhet e huaja.......ku i dihet ....mbase do te kerkosh perkthyesa pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: