FIERI FIERI

FIERI FIERI

RROFT FIERI!!!POSHT TIRANA!!!EDHE MOS E KRUANI SHUM ME NE JU SE SI KENI MIR PUNEN.....FIERAKET JAN SI SHPIRT.....MUAAAAAWWWW
coollogo_com_104093238.gif

Buckeyez

Primus registratum
Re: FIERI FIERI

oh kjo eshte besh vetes bam ore kur mesuat ju ore te flisni fieri ka qene qytet shume kohe para se te diltte nje dreq tirane tr me mire shkruani petrele se ja vlen ok nejse boll me qytete thjeshte sa per kulture tirana ska ndonje shumica e atyre i ke o nga jugu ose nga nje qytet ne veri qe e ka emrin shkoder sa per tiransit shkoni beni nje rixho nga petrela se mesoni me teper per te ashtuquajturin qytet ku po jetoni ok peace Shqiperi-Rusi 2-0 Forza apoloniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buckeyez

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif hey by the way te gjithe ju tironsit qe beni bla bla blaaa si ato pulat e lagura (figurative kuptohet ) Kisha me u be ca pyetje ju lutem pergjigjuni:
1A je tirans?
2Ke qorromidhe te kuqe?
3 Halen E ke ne Bace ?
4 Budalla ke ne Shtepi ?
kur te pergjigjeni do u tregoj une nje sekret te vogel po varet nga pergjigja juaj.

Buckeyez

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif by the way pergjigja e atyre me lart eshte kjo : Nqs nuk i pergjigjesh me po te kater pyetjeve atehere sje tirans ndaj mos flisni kot se keshtu ka the skender sallaku lol peace yalllllllllll go Buckeyez National Champions 2002 well be 2003 too next

I love new york

Primus registratum

ti qenke nje cope injoranti dhe trapi dhe asgje me shume. e di qe nuk thashe ndonje gje te re dhe
s'kam perdorur ndonjehere ofendime deri tani po ti e ke bere borxh. :mad:

crazy

Primus registratum

Ore qysh me shani Fierin ju mua,kush mendoni se jeni.VErtet Fieri s'eshte si TR po na pyet ne fierakeve e do te themi qe eshte me i bukur e se Amerika.Keshtu qe eleme kete muhabet me kaq.Per fieraket FR eshte me i bukur e per tiranesit eshte TR.E PIKE

crazy

Primus registratum

E keni degjuar ate kengen e 2DIE4 "FIERI" thote "Fieri qyteti i enderrave te mia,Fieri qyteti ku kaloi femijeria,Fieri qyteti ku jam rritur me mundime,Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time".E moret vesh ju qe me shani Fierin,i keni keq punet

angel_boy

Primus registratum

Si i thojne asaj "Mos U zini mos u grini se maçoku eshte i imi"! Kshu eshte ene puna e Fierit e Tiranes!! Durresi, Qyteti Me i BUkur!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

angel_boy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga crazy:
[qb] E keni degjuar ate kengen e 2DIE4 "FIERI" thote "Fieri qyteti i enderrave te mia,Fieri qyteti ku kaloi femijeria,Fieri qyteti ku jam rritur me mundime,Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time".E moret vesh ju qe me shani Fierin,i keni keq punet [/qb]
Se dija qe paskemi edhe poete midis nesh?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Djalepopulli

Primus registratum

Kam lindur ne FIER mor te uruar
ne qytetin e bekuar
Ku vajzat e bukura jane si lume
Vec per futboll s'ja themi shume.

Pa jemi te shkathet, "punetore" te mire
Omonias ne Athine i kemi vene brire.
Ne na ke te mire per qejf e shoqeri
Per zonjushat tona jemi Zoteri.

iliriano

Primus registratum

pershenndetje o patriota fierak.....lart e me lart pikpamjet tona, ta ndertojme fierin me mire se tirona..ne e kemi treguar veten se e kemi ndertuar fierin me forcat tona,pa ndihmen e pushtetareve tironas 'brekdhimave'..
jemi ne pa jane ata,jemi shembull kudo qe shkojme ne evrope e ne bote, le ta dine mire ata byth q...se ne firaket jemi trima

GLD

Primus registratum

MOS JA VINI VESHIN "SEXY FIERIT" SPESE AJO NUK BESOJ TE JETE NGA FIERI...AJO DO JET NGA NDONJE VRIME KU SKA KULTURE, BASHKE ME CA HATERS TE TJERRE QE SHAJNE QYTETET E SHQIPERIS SIKUR TE JENE GOGLA...TURP TE KENI TE GJITH JUVE QE SHANI TE TJERET....
UNE JAM FIERAK DHE KURRE NUK KAM SHARE NDONJE QYTET TJETER, VERTET FIERI SESHTE TIRRANA POR AMA TE DY KETO QYTETE JANE NE SHQIPERI KESHUT PUSHONI SE ESHTE BUDALLALLEK TE FLASIM KEQ PER NJERI TJETRIN...
NE JEMI TE GJITHE TE NJE GJAKU.
DUAJENI NJERI TJETRIN, NUK JU DEL QE JEMI NDARE KOKRA KOKRA NEPER BOTE POR DASHKENI DHE TE SILLENI SI KALAMAJ...
PASTAJ DONI DHE TE RREGULLONI SHQIPERIN JU, SI DE E RREGULLOJM SHQIPERIN NE NESE NUK DUAM AS NJERI TJETRIN.
RROFTE SHQIPERIA DHE GJITHE QYTETET SHQIPETARE!

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] pershenndetje o patriota fierak.....lart e me lart pikpamjet tona, ta ndertojme fierin me mire se tirona[/qb]
vallaijane bo nja tre pallate anej ka shpija teme po nga ata te medhenjte,te gjithe banoret e ketyre pallateve jane nga fieri....pyes veten,a ka met mo njeri ne fier?se vallai ato tre pallatet anej ka lagjia ime u kane mush plot...
per mu fieraket jane si shpirt...nuk e di pse por ekipin e apollonis e kom pat qef..edhe pse s'lute nai kush e din se cfare /pf/images/graemlins/laugh.gif
fieri fieri fieri fieri
bjeri more me dore bjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s per volleybollin e kom fjalen.se mos e merrni per nai gjo tjeter juve ereeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

pershenndetje o patriota fierak.....lart e me lart pikpamjet tona, ta ndertojme fierin me mire se tirona..ne e kemi treguar veten se e kemi ndertuar fierin me forcat tona,pa ndihmen e pushtetareve tironas 'brekdhimave'..
jemi ne pa jane ata,jemi shembull kudo qe shkojme ne evrope e ne bote, le ta dine mire ata byth q...se ne firaket jemi trima

iliriano

Primus registratum

pershendetje o patriota......po si nuk na postuat ndonje foto te fierit, ose ndonje faqe te fierit se na ka marre malli, dreqi ta haje se u bera...
3 vjete pa vajtur..

FALKO

Forumium maestatis

Po na nxjerr bojen per keq ky Ilirianoja me duket /pf/images/graemlins/smile.gif Po shko mo nje here edhe çmallu edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olta

Forumium praecox

hihi ca shprehje jane hallall sido qe te jete Fieri: shtri me gerr (=tja mbathesh me vrap)
U te hengert dheri eree!

p.s kush nga ju Firaket e ka pas shtepine te turizmi, apo ka bere tetevjecaren te Andon Xoxa?

FALKO

Forumium maestatis

pse pyet ti me ? /pf/images/graemlins/smile.gif Je vete qe andej apo ke ndonje kusherirke te larget...edhe çfare moshe ka kushka + ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Po na nxjerr bojen per keq ky Ilirianoja me duket /pf/images/graemlins/smile.gif Po shko mo nje here edhe çmallu edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po plako ke te drejte te flasesh ti qe jeton ne itali....se edhe une kur kam qene ne itali shkoja ne fier dy here ne vit....po tani qe jetoj ne suedi aha...lere mos pyet me shume.. :cry: