Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

T_E_A

Primus registratum
Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

po mire c'randesi ka fizionomia dhe prejardhja e F.Ndocit. te me falni po s'kane shume lidhje me temen

Une jam kurioze me dite opinionin e atyre qe s'pelqenin kengen fituese. Cila ishte sipas jush kenga me e bukur e festivalit?
Te kritikosh eshte shume thjesht. ti jeton ne shqiperi, ne nje rreth shoqeror me se shumti medioker, pra s'ke se si te pretendosh nje festival te nje cilesie te larte. per mu festivali sivjet ishte i pranueshem, pra kishte kenge qe do degjohen

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ju fansat e Alban Skenderaj..na doli qe kenga e tij ishte e vjedhur madje dhe e Eliza Hoxhes..SKANDAL!!

VoGeLuShI

Primus registratum

pse skandal mi xemla ne edhe himnin e flamurit e kemi te vjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

cate

Primus registratum

Mund te di nese ka ndonje fan club per eurovision,
mund te me thoni ndonjerin?
do me pelqente qe kesaj rradhe te arrinim ne vende te larta, sepse mendoj qe kenga ishte e bukur dhe autentike, sepse ne jemi popull qe kemi emigruar per shume kohe dhe kenga kete thote.

flm

tola77

Primus registratum

Sa keq me vjen qe shumica nuk arin te vleresoje, muziken por aparencen. Festivalet ne pergjithesi kane si detyre kryesore te kurorezojne si kenge me te mire, kengen qe ka cilesite kryesore absolute , muziken, tekstin, orestrimin dhe vokalitetin. Se kush e shoqeron, si eshte veshur dhe aspekti i jashtem eshte jashte teme. Muzika degjohet nuk shikohet. Kurse per perfaqsimin e shqiperise ne Eurovision, besoj se vokaliteti i kengetarit eshte nder me te miret ne 10 kenget qe une degjova nga perfaqsuset e shteteteve te tjera. (E shoqja e Frederik Ndocit Aida Caci ka timbrin e nje sopranoje dhe nuk ishte atje si nje kukull por si nje shoqeruese vokale dhe isoje shqipetare.)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam shume dakort me shkrimin e Toles..kenga eshte shume e arritur per mua.

kahla

Primus registratum

ehiha! mostwanted,nuk eshte e rendesishme fare se c`ka qene frederik ndoci, rendesi ka si do te na perfaqesoje ne evrovision.gjithsesi, ti duhet te votosh per shqiperine sepse eshte vendi yt. edhe po s`te pelqeu kenga. une kam propozuar ne kete forum, sikur te tere te bejme nje fan club e te votojme per shqiperine. gjithsesi, doja te te thoja, se edhe madona ka qene shume e njohur ne vitet `80, por vazhdon edhe tani me kenge te kohes. i miri(jo se madona eshte ndonje e mire fort por e kam fjalen per kenget e saj dhe per frederikun) i miri mbetet i mire gjithmone, nuk harrohet.

Diddy19

Su@mi

Ka ndonje sit ku mund te degjoj kete kange? Lexova me interes komentet e tua, do doja te dija cili prej jush ka te drejte. /pf/images/graemlins/smile.gif

kahla

Primus registratum

hey, blue, tek elementet shkodrane te kenges se frederikut, jane ato zerat e gruas se tij. une gjithnje e kam ditur kete sepse jam vete nga shkodra. ndoshta ti nuk di mjaftueshem nga muzika shkodrane. pa te ofenduar. gjithsesi, si thua te krijojme se bashku me anetaret e tjere nje fan club dhe te votojme per vendin tone

tola77

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hey, blue, tek elementet shkodrane te kenges se frederikut, jane ato zerat e gruas se tij. une gjithnje e kam ditur kete sepse jam vete nga shkodra. ndoshta ti nuk di mjaftueshem nga muzika shkodrane. pa te ofenduar. gjithsesi, si thua te krijojme se bashku me anetaret e tjere nje fan club dhe te votojme per vendin tone

[/ QUOTE ]

ti je shkodran dhe une jam korcare, Aida eshte korcare, kemi kenduar 10 vjet ne korin e shkolles sone, eshte talent i zbuluar nga profesori yne i musikes dhe kengetari i muzikes korcare SOTIRQ VANGJELI, ne qoftese ti i quan Aiden shkodrane GABOHESH I DASHUR. Dhe sa per nje sqarim te vogel, Frederiku ish ne festivalin e muzikes shqiptare jo ne ate shkodran, dhe ne shqiperi flitet shqip dhe jo dialekt.