Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!
O kahla, nqs Frederik Ndoci ka qene i famshem ne vitet '80 dhe fiton festivalin e 2006, kush i bie te jete ne kohen e qepes ?
Tjetra... look-u ( imazhi i nje artisti : veshja, floket etj etj ) ka shume rendesi. Shume artista kane hapur moda le te themi, kane krijuar nje model te ri flokesh, apo rrobash, apo kepucesh /pf/images/graemlins/wink.gif. Frederik Ndoci mu duk nje njeri ordiner, me trajta homoseksuale. S'eshte se kam dicka kunder homoseksualeve, ishte thjesht nje deduktim. Edhe vjet psh ( ne Eurovizion ), Luiz Ejlli ishte veshur si bos mafioz, tip Tony Montana /pf/images/graemlins/lol.gif
Probleme nuk shkaktojne ata qe kritikojne, por ata qe ashtu si delet jane gjithnje te kenaqur me dy fije kashte. Qe festivali ne 99% te permbajtjes se tij ishte medioker, nuk ka top qe ta levizi.
Scorpion, sic ka thene zogu ne nje teme tjeter, cdo gje ka shije, edhe muti, por kjo s'dmth qe duhet te na pelqeje te gjitheve ( sic u pelqen disave ketu, figurativisht ). Une po te kisha qene kritik arti ( nuk duhet shkolle per kete, pra eshte dicka qe bazohet ne njohuri muzikore, dhe ne prirje per te, gjera qe une i kam /pf/images/graemlins/wink.gif ) me siguri do kisha dale ne Televizor, duke thene te njejtat gjera ne lidhje me festivalin, ashtu sic doli ai xhaxhi tek Fiksi. Kshu pra. Askush nuk iu pengon qe te keni shije defiçente, ama mos kerceni pupthi kur dikush i sheh gjerat me sakte, me me teper koherence dhe me objektivisht sesa ju.