Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

Ju lutem te fshihen te gjitha postimet jashte teme ketu!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Debatet midis Blues dhe Mostit ose te pakten ofendimet duhen edituar.

bebi

Primus registratum

lips, blue s'ka debatu me kerkend. thjesht u detyru me u pergjigj ashtu sic nuk i pelqen.
blue bani tifozllek per fituesin e festivalit, kryesisht e shtyme prej mallit per vendlindjen, tifozoj kojshine (i cili s'kndon as keq).
asaj i asht turr ndonji me mendimin se boooh, mendimi i vet vec... me inatin q1 bluja e ka ba block+delete ne msn, (per arsye se blue s'ka koh' per chat) !
ajo asht dasht me e prit ket', se i asht terheq veshi edhe iher per block deletin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, do t'kishte prap me than' por po e la ktu.

/pf/images/graemlins/wave.gif

ps; postimet n'dac te rrine, n'dac te fshihen, mu s'me prishin pune anyway /pf/images/graemlins/smile.gif

cacol

Forumium maestatis

Jo po t'kam shkrujt se ta kam lyp e s'ma ke dhan /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Buhahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahaha, e nisa diten tuj qesh ma s'miri hahhahahahahahahahaha.

antip

Primus registratum

Hitleri e ka origjinen nga fshati im! /pf/images/graemlins/frown.gif(

Me vjen shume keq qe e humbi luften... /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

kahla

Primus registratum

hi everybody!pershendetje te tereve!jam anetare e re ne kete forum. e nisa me temen e festivalit, sepse me ka bere pershtypje nje kritike masive ndaj fituesit, pra frederik ndocit,ndersa greta kocit nje vleresim teper te larte, me te larte se c'e meritonte. shqiptaret s'i kuptoj fare:si do te duan te cojne ne evrovizion jovlerat, duke qene se kane prane vlerat me te medha? dhe nje vajze e re, hersiana mat... oh, s'e kujtoj dot me pelqeu jashte mase, ajo doli nje vend te dhjete????? edhe rosela gjylbegun, deri me dje e vleresoja, por me duket se kete rradhe e mori vendin e dyte shume padrejtesisht! kaq per momentin
pacim

S

Scorpion

Guest

Festival qe ta shpifte, s'ka cilesi e konkurence, shyqyr qe e fitoi nje qe ka pas kendu ne kohen e xhaxhit, e mos me cani veshet dhe mu me komente se pse s'me ka pelqy.

mostro

Putraku

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
duhej te fitoje Mariza, JOnida apo Albani, e sidomos Mariza ishte e shkelqyer.

[/ QUOTE ]
cer emra katnaresh kan kengetaret tane...tani bani jonida mariza ..frederiku te pakten pervec kenges qe pa dyshim e ka kot po te pakten ka emrin mer jahuu..sinani,besjani...nuk ka nai lorenc ose lorena ose matilda lolita...

mostro

Putraku

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Harrova Adi Krasten. Eshte prezentator shume i zoti.Nuke di kush e ka pare nga ju naten e trete te festivalit...ajo qe ndodhi kur intervistoi te ftuarin italian, s'ka ndodhur me pare ne festivale te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Imagjinoni Sala me Lirien ne salle,bashke me ministrin e drejtesise,zvministren e kultures,kryetarken e Parlamentit etj, e Adi qe i thote te ftuarit: "...me Al Kapone,vella, ketu te bejne minister...zere se nuk e thashe kete...plus kesaj eshte per qeverisjen e meparshme" ahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
dhe qeshte apo nuk qeshte salla e duartrokiste pa ia var fare qeverise /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
gjynof qe nuk e paska fitu kyja festivalin /pf/images/graemlins/laugh.gif

kahla

Primus registratum

hej,sapo lexova shkrimet tuaja ku thuhej qe frederik ndoci eshte gay! e para:edhe sikur te ishte ashtu, c'rendesi ka? rendesi ka si kendon dhe c'kenge ka! po ju shqiptaret, vetem se i shihni dikujt nje vath ne vesh, e quani gay, nderkohe qe ne evrovizionin e 2005-es ,ishte nje grup meshkujsh te veshur si femra, e askush nuk i quajti GAY! e dyta: perse ju duket paradoxale qe kendoi me te shoqen? ne evrovizionin e vjetshem ishin nje cift qe ishin burre e grua, dhe gruaja ishte shtatzene! he ,pra, shijet e evropes nuk ndikohen nga keto budallalleqe! oh,tani po e kuptoj se perse shqiperia s'ka hyre ne evrope: nga njerezit si ju, qe jane akoma me kohen e qepes ne mendime.

S

Scorpion

Guest

Akoma se ke kuptu ti kahla qe shqiptari po nuk u mor içik me thashetheme, e po nuk shau te tjeret, nuk i ecen dita. Bravo i qofte F. Ndocit qe fitoi. Pse nuk shkojne keta te tjeret te konkurojne kur na bejne si kritike Arti e Muzike. Une mendimin tim e kam shpreh qe s me pelqeu festivali, kaq.

cacol

Forumium maestatis

O kahla, nqs Frederik Ndoci ka qene i famshem ne vitet '80 dhe fiton festivalin e 2006, kush i bie te jete ne kohen e qepes ?

Tjetra... look-u ( imazhi i nje artisti : veshja, floket etj etj ) ka shume rendesi. Shume artista kane hapur moda le te themi, kane krijuar nje model te ri flokesh, apo rrobash, apo kepucesh /pf/images/graemlins/wink.gif. Frederik Ndoci mu duk nje njeri ordiner, me trajta homoseksuale. S'eshte se kam dicka kunder homoseksualeve, ishte thjesht nje deduktim. Edhe vjet psh ( ne Eurovizion ), Luiz Ejlli ishte veshur si bos mafioz, tip Tony Montana /pf/images/graemlins/lol.gif

Probleme nuk shkaktojne ata qe kritikojne, por ata qe ashtu si delet jane gjithnje te kenaqur me dy fije kashte. Qe festivali ne 99% te permbajtjes se tij ishte medioker, nuk ka top qe ta levizi.

Scorpion, sic ka thene zogu ne nje teme tjeter, cdo gje ka shije, edhe muti, por kjo s'dmth qe duhet te na pelqeje te gjitheve ( sic u pelqen disave ketu, figurativisht ). Une po te kisha qene kritik arti ( nuk duhet shkolle per kete, pra eshte dicka qe bazohet ne njohuri muzikore, dhe ne prirje per te, gjera qe une i kam /pf/images/graemlins/wink.gif ) me siguri do kisha dale ne Televizor, duke thene te njejtat gjera ne lidhje me festivalin, ashtu sic doli ai xhaxhi tek Fiksi. Kshu pra. Askush nuk iu pengon qe te keni shije defiçente, ama mos kerceni pupthi kur dikush i sheh gjerat me sakte, me me teper koherence dhe me objektivisht sesa ju.

antip

Primus registratum

Kryetari i JURISE deklaroi ne fund: ...dhe le shkoje ne EUROVIZION...
Tani une nuk marr vesh nese qellimi ishte te shpallej fituese kenga me e bukur, apo ti qisnim ndo1 vize ndonjerit per Finlande???!!!

S

Scorpion

Guest

Mostwanted pse entuiazmohesh mer djale. Ti kandidat shkencash je qe do i vesh vulen gjithnje e gjithmone??? Ta dime mer jahu, te permbahemi kur flasim. Sa here ke qene ti ne Festivalet Shqiptare? Shijet tona deficente mos i luj, e mos shih kaq shume TCH e FIKSIN mre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Pse cfare ? /pf/images/graemlins/lol.gif

Une nuk percaktova persona dhe shije, fola ne pergjithesi, por meqe edhe ti vete i konsideron defiçente shijet e tua, qejf paç /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'eshte nevoja qe une te ve vule mbi Festivalin i cili eshte i damkosur si QESHARAK dhe ORDINER /pf/images/graemlins/grin.gif

Do shohim ca do shkruani kur te shikoni qe Shqiperia do dale e fundit ne Festivalin Europian. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ne te vertete eshte me e lehte te kritikosh sesa te pelqesh ( kjo pikerisht sepse, ne Shqiperi sidomos, 2-3 kenge ne vit mund te jene cilesore). Por ju e thyeni kete vertete mo lla /pf/images/graemlins/laugh.gif, tejkaloni normalitetin... beheni ANORMALE /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Mos u bej kaq diplomat mor djale, ti permende username timin ne fillim, normalisht me pergjithesove dhe mua te ato shije, une per Festivalin jam shpreh me lart qe ta shpifte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiperia dhe kur ka pas kengetare te hajrit s'ka arrit rezultate te mira. Leqe EUROVIZI0NI, MUT per vete eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

frederik ndocit bravo i qofte..qe i ri u ka shquar 1 per zerin fenomen 2 shume simpatik 3 aktor i kendshem,edhe pse jo kryesor ne shume filma ama Si keshtu dhe ashtu..e ka treguar veten jo vetem si aktor por edhe si humoristik i zoti....
kengetaret me te mire kane dale nga shkollat e fakultetit te arteve para 1990 dhe frederik ndoci ishte nji nga ata artista vesh me pantallona terital dhe me nji xhaket jeshile si e gjithe rinia shqipetare...i kendonte dashurise me zjarr dhe pasion,luan dy tre instrumente....
jo eshte gay jo seshte gay..nqs merr pjese ne ndonje program per gay ateher gjykoheni nqs jo atehere lejini keto traplliqe.kurrikulumi i frederik ndocit eshte nji nga kurrikulumet me te pasur artistikisht..shkodra duhet me u krenu
me kesilloj artistassh qe ka.
zerat e rinj ne shqiperi jane skadent dhe te marum,tekste kengesh nga me te flliqurat dhe pa pike fantazie,po te gjithe artistat e rinj qe jane te shemtut te zoti.frederik ndoci,ndricim xhepa,timo flloko,bujar lako si dhe cuku te shah mat..kane qene te gjith kinga dhe aktor te zot dhe te nderuar....
Para se te gjykoni se cfare preferencash seksuale ka frederiku me mire gjykoni veten tuaj qe rrini me ore para albforumit ndoshta edhe duke masturbu ma nai foto porrno ne front desk...
dhe nqs nuk jeni artista me mire mos hyni fare ne kete teme....
sa injoranta qe jeni mer amon...

bebi

Primus registratum

shyqyr q1 erdhi nji artist i hejrit...

putre, ke t'fala prej xhovalinit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ps: rriku nuk asht i vetmi artist ne familje.
ka kendu edhe me motrat ne festival, dhe ka marre cmim te pare (flas ne kohe te demokracise).

njena prej motrave (juli ndoci) kendon ala. ne gjermani, ku dhe jeton.