Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

bebi

Primus registratum
Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

e vaiii shkodraaaaa /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

si gjithmone kryeson, plasni ju te tjeret /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

cacol

Forumium maestatis

Shkruaje dhe nje here tjeter, se u bene 2 /pf/images/graemlins/lol.gif

Shyqyr qe s'fitoi ndonje kengetar tropojan se kushedi c'mitingje e c'festime do kishte bere Sala /pf/images/graemlins/lol.gif

Nje zot e di c'hyn Shkodra ketu... kendoi ndonje kenge qytetare shkodrane Frederiku e ???

E gezofshim vendin e fundit ne Eurovision.

bebi

Primus registratum

m'pelqen ideja q1 m'rrin mrapa me numru sa her' shkruj un', se un' pritoj me t'than' t'drejten. /pf/images/graemlins/cool.gif

rriku s'ka pas' nevoj' me kndu kang' shkodrane, se ashtu i bjen me ju lan pak si shum' posht', duhet me jua lan' ndoj gja ju. te festivalet, mjaftohena tuj fitu vendin e par' pothujse cdo vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kryesojm' n'shum' gjana, s'dona me e tepru /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Ne gjakmarrje mbi te gjitha /pf/images/graemlins/lol.gif

Menyra sesi diskuton ti, eshte shume idioteske dhe provinciale. Faktori "Shkoder" eshte totalisht ininfluent, por meqe ti do se s'ben ta besh pjese te kenges, atehere ndoshta fakti qe kenga eshte totalisht e shpifur dhe demenciale, varet nga prejardhja e kengetarit /pf/images/graemlins/lol.gif

Nuk po te rri njeri mbrapa, eshte shume e thjeshte te kesh parasysh c'shkruan ti, meqe poston gjithnje te njejtat budallalleqe.

Mos e tepro me tej /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

hajt se po t'a vari me pak muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif se e meriton, sforcohesh teper m'raft pika /pf/images/graemlins/laugh.gif .

nuk m'u duk se diskutova kund mor aligher /pf/images/graemlins/grin.gif thjesht postova "cheerfully" ne eufori fminore me qesh'. si kena ba dikur fmi /pf/images/graemlins/smile.gif

do t'kisha than' dicka q1 m'vjen n'mend kur lexoj postime t'tujat si ky ma siper, por meqi nuk m'shkon shum' per shtat me e ba publikisht, n'favor tandin, po e la per kyt' her'.

tesh mos perfito ma shum' se t'a vara pak, se s'kam edhe aq nge me t'a ba qefin tan kohen.

/pf/images/graemlins/wave.gif e xen mend se ke taman moshen. fol me te xan vend fjala.

cacol

Forumium maestatis

Ke te drejte, fjalet e mia tek ty nuk zene vend /pf/images/graemlins/lol.gif ( perse-ne nuk po e them : 1) sepse nuk do ta kuptoje dot kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif, 2) po te bej une nder, nder te vertete ama /pf/images/graemlins/grin.gif )

Te gjithe shkruajme idiotlleqe, eshte normale kjo, pasoje e injorimit te gjerave. Kur ti thua vai Shkodra ( nuk e thua as ne gjuhen tende per me teper /pf/images/graemlins/wink.gif ) eshte normale qe te quhet idiotllek kjo, sepse Shkodra sic te shkruajta me siper, nuk ka asnje ndikim tek kenga apo tek cmimi i pare.

Le qe kot flas une, Buna sipas teje eshte liqen /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

boboooo po burrat s'kane cikel me sa di un', e as menopauze?!

aman ma hiqni ket' robin q1 m'vjen mrapa /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Sapo fitove te drejten qe te te jap nje autograf /pf/images/graemlins/lol.gif

Je shume e trashe! /pf/images/graemlins/laugh.gif ( E di, e di qe nuk e kupton dot as kete fjali /pf/images/graemlins/lol.gif )

Vazhdo pëllit tani. Naten! /pf/images/graemlins/grin.gif

u74

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne gjakmarrje mbi te gjitha /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
Vecse nuk vriten grate per gjakmarrje , dhe nuk iu diegen kufomat njerezve .... ! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

bebi

Primus registratum

oboboo cfar' mashkulli. lum nana per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: kerkoj falje per daljen prej temes.

aristokratja

Forumium praecox

ja nje pjese nga rregullorja e fesivalit
Ekzekutimi
- Ekzekutimi i kengeve do te behet ne kete menyre.
1. Pjesa e kenduar do te ekzekutohet drejtepersedrejti nga kengetari
2. Vokalet percjellese do te ekzekutohen drejtpersedrejti.
3. Pjesa orkestrale, do te ekzekutohet me play back.
4. Harqet dhe elemente te tjere te pjeses orkestrale qe mund te realizohet ekzekutimi i drejteperdrejte i tyre, do te luhen nga Orkestra Simfonike e RTSH dhe instrumentiste plotesues te miratuar nga Drejtori Artistik.
5. performanca skenike do te jete deri ne 6 vete, e cila do te zgjidhet nga vete konkuriesit. Ne te perfshihen:
a) solisti
b) vokalet percjellese
c) balerine
d) instrumentiste

Mund te behen pershtatje ne tekst e ne muzike, qe ne cdo rast nuk duhet te ndryshojne sensin e pergjithshem te kenges. Formacioni orkestral do te plotesohet edhe nga suporti kompiuter qe Drejtori Artistik do ta quaje te pranueshem.
AMMAN KUSH THA QE DI TE KENDOJ DHE UNE NE KARAOKE, SE ME SHKRIU FARE....SHTSHSTSHSTSHSTSHSTSSHHHHTTTT
ME CPO LEZOJ UNE KETU QE IKONOMI ME MIRE SE NDOCI, ESHTE PER TE QESHE.
PO BOLLE E ME KENGE E RITME TE KOPIUAR E TEKSTE TE DEGJUARA.
PER MUA NDOCI KISHTE NJE KENDE SHUME AKTUALE DHE NUK KRAHASOHEJ ASNJE TJETER.
PER VOCAL ISHTE MATMUJA. TULL FARE
HAJT TUNG

[/ QUOTE ]
Moj Cupe, ajo e karaokes (qe po ta lexosh emrin anash e kam shkruajtur une, meqe nuk e kuptove se kush), ishte per ironi, per shkak se muzika ishte me play back. Nejse...
Pastaj ajo muzika e Frederikut (qe mesa kuptova disa ishin shume krenare qe ishte shkodran, megjithese nje fije prej Shkodre une nuk degjova aty), coc m'u duk e degjuar mua. Por koha do e tregoje gjthcka. Pranojeni qe po te mos ishte Adi Krasta e beri paksa COOL, Festivali do te ishte nje deshtim total! /pf/images/graemlins/smirk.gif

bebi

Primus registratum

Pastaj ajo muzika e Frederikut (qe mesa kuptova disa ishin shume krenare qe ishte shkodran, megjithese nje fije prej Shkodre une nuk degjova aty), coc m'u duk e degjuar mua. Por koha do e tregoje gjthcka. Pranojeni qe po te mos ishte Adi Krasta e beri paksa COOL, Festivali do te ishte nje deshtim total! /pf/images/graemlins/smirk.gif

[/ QUOTE ]

Kam kujtu se vetem australjant e kan' t'vshtir' me kuptu shqip, por shof shqiptar n'shqipni q1 e kan T'PAMUJTUN.

Ojjj Qikë :D aristokrate /pf/images/graemlins/laugh.gif , un' e ripersris q1 e thashe me nota fminore "e vai shkodra'. e dyta, festivalin se kam pa, as kangen se kam ndi, thjesht tuj ba tifozllek fminor per qytetin tem t'lindjes.
e treta, perderisa ka fitu, nuk ka ken' edhe aq e kot', e per ma teper un' nuk fola kund per muziken, thjesht bana tifozllek per ARTISTIN shkodran.
gjithsesi, s'ke pas' nevoj' me pas fije prej shkodre te muzika aty, se fijet prej shkodre i ke gjithka ku ke art e cilsi neper tirOn moj aristokrate.
teshti ktu nuk asht tema, por po deshte ndopak njohuri t'ksollojshme, ti hedhim me pm /pf/images/graemlins/wink.gif

nuk po zg'jatem ma shum' se po m'turret edhe ndoj lab tjeter me cikel. e kush i duron /pf/images/graemlins/grin.gif

shndet /pf/images/graemlins/cooli.gif

aristokratja

Forumium praecox

[/ QUOTE ]

Kam kujtu se vetem australjant e kan' t'vshtir' me kuptu shqip, por shof shqiptar n'shqipni q1 e kan T'PAMUJTUN.

Ojjj Qikë :D aristokrate /pf/images/graemlins/laugh.gif , un' e ripersris q1 e thashe me nota fminore "e vai shkodra'. e dyta, festivalin se kam pa, as kangen se kam ndi, thjesht tuj ba tifozllek fminor per qytetin tem t'lindjes.
e treta, perderisa ka fitu, nuk ka ken' edhe aq e kot', e per ma teper un' nuk fola kund per muziken, thjesht bana tifozllek per ARTISTIN shkodran.
gjithsesi, s'ke pas' nevoj' me pas fije prej shkodre te muzika aty, se fijet prej shkodre i ke gjithka ku ke art e cilsi neper tirOn moj aristokrate.
teshti ktu nuk asht tema, por po deshte ndopak njohuri t'ksollojshme, ti hedhim me pm /pf/images/graemlins/wink.gif

nuk po zg'jatem ma shum' se po m'turret edhe ndoj lab tjeter me cikel. e kush i duron /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Rrofsh, qe ofrohesh me na kulturu pak, /pf/images/graemlins/lol.gif pastaj une cuditem cfare i ke keto jo lab, jo verior. Une nga veriu jam, dhe ne gjithsesi nuk po flisnim per artin verior apo lab. Po flisnim per festivalin. Dhe nuk mund te vish ketu te flasesh per festivalin pa e pare pak te pakten. Keshtu ti cike eshte kur flet pak ne ajer..... /pf/images/graemlins/smash.gif

cacol

Forumium maestatis

Cfare i ka ? Komplekse inferioriteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem fshataret mbeshtesin nje bashkefshatarin e tyre pa ditur c'ka bere e si e ka bere /pf/images/graemlins/grin.gif ... ose njerezit medioker dhe te trashe /pf/images/graemlins/laugh.gif, por jo ata qe e mbajne veten per artista. Artisti s'ben krahinizma ( sidomos kur vete eshte nga piçka e arushes ), ndersa dashamiresit e artit jane gjithnje objektiv. Thuaj qe ekzistokan akoma militantizmat provincialo-maloko-trashesor, dhe ne duhet ti pranojme si pjese te shoqerise sone, nen rolin e " kastes se dhive te zgjebosura me bishtin perpjete me karakteristika shume laviriste gjate djegies se fshatit te tyre " /pf/images/graemlins/lol.gif

M

Mortal

Guest

Kengen me ne fund e degjova. Shume e trishte ishte, tingellonte si nje balade. Ne fillim, pa e degjuar, mendova se nuk do me pelqente, por ndodhi e kunderta. Mendoj se do i qendroj kohes.

true confidental

Forumium maestatis

A ka ndonji link te gatshem me e degju ket kengen fituese ? Please ......

Mgjth kto kenget e trishta shqiptare i kam heq nga repertori i degjimit per vetembrojtje /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Rrofsh, qe ofrohesh me na kulturu pak, /pf/images/graemlins/lol.gif pastaj une cuditem cfare i ke keto jo lab, jo verior. Une nga veriu jam, dhe ne gjithsesi nuk po flisnim per artin verior apo lab. Po flisnim per festivalin. Dhe nuk mund te vish ketu te flasesh per festivalin pa e pare pak te pakten. Keshtu ti cike eshte kur flet pak ne ajer..... /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

moj cuc, un' thash tifozova artistin dhe vazhdoj me e ba. s'besoj se po ti ket' ik' zani ai do t'kishte dal me kndu ne sken'. s'tifozova kangen as festivalin. un' shqip flas e vesht s'merrena.

un gjanat kur i shof, i shof shum ose hic.

ti s'besoj t'jesh prej nga vij un', perndryshe s'do t'kishe qesh' kur t'ofrohet kulturim /pf/images/graemlins/smile.gif

besoj se jam skjaru tesh /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: e pamujtun per rrik ndocin me kndu keq /pf/images/graemlins/wink.gif

pps: ti derrkuci, fatti una vita, e na len ne fshataret me ba tifozllek per vendin e lindjes e kojshit e lagjes. s'po i prishim kujt pun' m'duket /pf/images/graemlins/smile.gif .
shif e jepi ndoj zgidhje jetes tande, se je shum' injorant e me ato q1 thu tharton vec vedin se s'ta ven veshin kush.

andej prej ka vij un', meshkujt q1 i jan' drejtu nji femne me stilin tand, jo vetem q1 kan' turpnu vedin dhe rrethin familjar prej ka kane ardhe, por, jan' diskriminu shoqnisht per ofendimin masiv q1 i kan' ba gjinis' femnore t'familjes t'vet.

e kaq persa t'perket ty.

cacol

Forumium maestatis

Blue, e meriton plotesish çmimin " Mish Trashësia ". Moj femer idiote, moj bagëti, tema flet per FESTIVALIN qe ti nuk e ke pare, flet per nje kenge fituese mediokre qe ti nuk e ke degjuar, ndersa ti, si fshatare qe je, kenaqesh me faktin qe e paska fitu nje shkodran. E kujt po i plas trapi moj ? Tregove dhe njehere karakteristikat e tua prej anadollakeje, ti qe e mban veten per artiste /pf/images/graemlins/lol.gif . Je absurde. Ti kujton se une po kerkoj audience ketu ? Hahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahha.

Une po tall rroçkodanin me ty, po ti s'ke si ta kuptosh kete, vetekenaqesh me zhgarravinat e tua dhe c'eshte me e bukura, me nje donkishotizem idiotesk, mbron ato paçavuret qe poston ketu.

Tu fatti un po' di cervello maialona /pf/images/graemlins/wink.gif.

Sa here qe te kesh qejf qe te marresh replika prej meje, posto ketu.

Me qafsh, Buna eshte lume apo liqen? Aman na e shpalos kulturen tende. /pf/images/graemlins/lol.gif

PS: Permende dhe njehere rrethin tim familjar dhe ke per te pare qe do ti bej te gjitha femrat e rrethit tend familjar, te ndjehen perendesha /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

Qyqa, sa e papare qenka kjo! Une nuk qesha per ofrimin e kultures (se asnje nuk mund te quhet i perfekt i kulturuar, dhe te gjithe kemi nevoje per kulture extra (sidomos ti njehere), por qesha me ate qe na e ofroi kulturen! /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

eee, e papare jam! /pf/images/graemlins/smile.gif

ti mir' q1 arrin me m'imagjinu /pf/images/graemlins/grin.gif

per shum' mot fmija /pf/images/graemlins/wave.gif