Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pastaj ajo muzika e Frederikut (qe mesa kuptova disa ishin shume krenare qe ishte shkodran, megjithese nje fije prej Shkodre une nuk degjova aty), coc m'u duk e degjuar mua. Por koha do e tregoje gjthcka. Pranojeni qe po te mos ishte Adi Krasta e beri paksa COOL, Festivali do te ishte nje deshtim total! /pf/images/graemlins/smirk.gif
[/ QUOTE ]
Kam kujtu se vetem australjant e kan' t'vshtir' me kuptu shqip, por shof shqiptar n'shqipni q1 e kan T'PAMUJTUN.
Ojjj Qikë

aristokrate /pf/images/graemlins/laugh.gif , un' e ripersris q1 e thashe me nota fminore "e vai shkodra'. e dyta, festivalin se kam pa, as kangen se kam ndi, thjesht tuj ba tifozllek fminor per qytetin tem t'lindjes.
e treta, perderisa ka fitu, nuk ka ken' edhe aq e kot', e per ma teper un' nuk fola kund per muziken, thjesht bana tifozllek per ARTISTIN shkodran.
gjithsesi, s'ke pas' nevoj' me pas fije prej shkodre te muzika aty, se fijet prej shkodre i ke gjithka ku ke art e cilsi neper tirOn moj aristokrate.
teshti ktu nuk asht tema, por po deshte ndopak njohuri t'ksollojshme, ti hedhim me pm /pf/images/graemlins/wink.gif
nuk po zg'jatem ma shum' se po m'turret edhe ndoj lab tjeter me cikel. e kush i duron /pf/images/graemlins/grin.gif
shndet /pf/images/graemlins/cooli.gif
[/ QUOTE ]
Rrofsh, qe ofrohesh me na kulturu pak, /pf/images/graemlins/lol.gif pastaj une cuditem cfare i ke keto jo lab, jo verior. Une nga veriu jam, dhe ne gjithsesi nuk po flisnim per artin verior apo lab. Po flisnim per festivalin. Dhe nuk mund te vish ketu te flasesh per festivalin pa e pare pak te pakten. Keshtu ti cike eshte kur flet pak ne ajer..... /pf/images/graemlins/smash.gif
[/ QUOTE ]
moj cuc, un' thash tifozova artistin dhe vazhdoj me e ba. s'besoj se po ti ket' ik' zani ai do t'kishte dal me kndu ne sken'. s'tifozova kangen as festivalin. un' shqip flas e vesht s'merrena.
un gjanat kur i shof, i shof shum ose hic.
ti s'besoj t'jesh prej nga vij un', perndryshe s'do t'kishe qesh' kur t'ofrohet kulturim /pf/images/graemlins/smile.gif
besoj se jam skjaru tesh /pf/images/graemlins/wave.gif
ps: e pamujtun per rrik ndocin me kndu keq /pf/images/graemlins/wink.gif
pps: ti derrkuci, fatti una vita, e na len ne fshataret me ba tifozllek per vendin e lindjes e kojshit e lagjes. s'po i prishim kujt pun' m'duket /pf/images/graemlins/smile.gif .
shif e jepi ndoj zgidhje jetes tande, se je shum' injorant e me ato q1 thu tharton vec vedin se s'ta ven veshin kush.
andej prej ka vij un', meshkujt q1 i jan' drejtu nji femne me stilin tand, jo vetem q1 kan' turpnu vedin dhe rrethin familjar prej ka kane ardhe, por, jan' diskriminu shoqnisht per ofendimin masiv q1 i kan' ba gjinis' femnore t'familjes t'vet.
e kaq persa t'perket ty.