Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

Sapo mbaruan tre netet e festivalit shqiptar te 45-te.Fituesi eshte Frederik Ndoci &Aida me kengen Balada e Gurit.Nje balade dhe per mendimin tim nje nga kenget me te bukura autentike shqiptare te gjithe ketyre viteve.Ishte kenge emocionuese..se di se si e perjetuat ju apo do si e perjetonit ju kur ta degjoni.
Shprehni dhe ju mendimet tuaja jeni te mirepritur /pf/images/graemlins/smile.gif

remember

Primus registratum
Re: Festivali Shqiptar Kombetar i 45!!

nje kenge idiote pa asnje vlere
po aq idiot sa dhe interpretimi i atij bufonit dhe sidomos sjellja e atij
kandidate e denje per nje vend te fundit ne maj
kishte nja 10kenge qe ate e vinin ne bisht
festivali ngelet sido te jet nje vend brrylash ku lupo te vjeter prap bejn ligjin

M

Mortal

Guest

Ku mund te degjohet kenga?

bukurane

Primus registratum

O zot, a nuk do mesohemi njehere se cfar duhet quar ne Europe? Me kete kenge do jemi nje vend me pak per ne finale, ua lehtesojme tjereve. kjo gje duhetet ndryshoje, se perderisa kemi juri mbi 90 vjece, do vazhdojme me muziken komuniste. o zgjohuniiiii.

bukurane

Primus registratum

duhej te fitoje Mariza, JOnida apo Albani, e sidomos Mariza ishte e shkelqyer.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kenga e Marizes mua mu duk si kopje dmth si melodi shume e degjuar, Jonida sme pelqeu, Albani e bukur ndoshta dhe mund tja vlente ta fitonte.

remember

Primus registratum

po po mire e ke kshu eshte kur te ngec truni ne "epoken e gurit" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
hudhi nje sy ti robo knej mbase del gjo
www.festivali45.com

M

Mortal

Guest

Nuk mund ti degjoj. Vetem tekstet i lexova.

Veshjet e femrave ne skene ishin qesharake.

Cunat shume bukur.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Luis une kam mendimin tim,ti ke tatin.Se per cfare periudhe i referohet mendimi im,eshte PUNA IME!! ok robo??

Une festivalin e pashe te terin,dhe shkruajta cfare pelqeva une,ti po se ke pelqyer as me rruhet fare ok robo???? hajt pra naten robo.

remember

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
as me rruhet fare ok robo????

[/ QUOTE ]
looooooooooooooool
per cfare e kishe fjalen ketu amon... nuk besoj se do ket qen mjekra /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

kush tu drejtu ty amon dhe un mendimin tim dhash ashu ne pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujdes kur te besh gjum se nuk do te zej nga nervat /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

pa merak se gjumin e kam top,mos ja qaj hallin robo..

Bravo e kape shprehjen,juhuuuuuuuu shko gezohu tani

remember

Primus registratum

mire mire se harrova qe me baladen e gurit te ze gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif
pafsh ondrra me gura /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Ai Frederiku mesa pashe ne lajme, ishte bere tamam gay /pf/images/graemlins/laugh.gif ( Paçka se thone qe para Demokracise, s'ka lene kengetare nga ato te rejat pa shtyre /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Degjova vetem nje fragment te kenges dhe m'u duk krejt e bukosur.

Ka vite qe niveli i Festivalit Kombetar ka rene... le te themi qe nga 1999 e tutje... Top Fest, Kenga Magjike, Mikrofoni i Arte me siguri jane shume me teper cilesore sesa FK ...

bebi

Primus registratum

E VAIIII SHKODRAAAAAAA /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se clidhje k gaylliku i Frederik Ndocit ne perzgjedhjen e kenges nje zot e di,edhe pse shume paradoksale derisa kishte dale te kendonte me nusen e vet.

Une nuk e kuptoj kete tendencen qe per te fituar festivalin vetem se do shkojme tek festivali europian duhet te jene njerez te rinj dhe jo figura te "vjetra".Ajo kenge ishte autentike shqiptare,skishte te pakten fragmente te kopjuara,dhe interpretohej shume bukur.Sa per cilesi mendoj qe festivali kombetar sivjet kishte prure goxha cilesi, aq me teper qe kendohej live ,e mos te flasim pastaj per tekstet qe ishin serioze dhe tamam me standarte te pranueshme ,e jo me tekste kengesh "Ti sdi as te ma lypesh" apo " Ma bej hallall" qe ta shpifin!!!

Princesha

Primus registratum

Frederiku rocks ashtu si gjithmon, mos te ishte kanga e Frederikut ne festival, ishte festival zero me bisht.

Kanga ishte puro shqiptare, jo bicim Gretash apo ku e di une.

TranofiljA

Primus registratum

...edhe mua me pelqeu fragmenti qe degjova.....dmth ky shkon tek Europiani ket vit?

marina s.

Forumium maestatis

Une i pashe te tria netet e festivalit dhe me pelqeu ne pergjithesi.Kenga "Balada e gurit" e Frederik Ndocit sinqerisht me beri per te qare...
Me pelqeu shume edhe kenga "Rrefim ne mesnate" e Evis Mules;me emocionoi interpretimi i saj. Per mua duhet te kishte marre çmim.

cacol

Forumium maestatis

Sa kenge mbani mend nga festivali i kaluar ? Sa do mbani mend nga ky festival vitin tjeter ne kete kohe ? Kjo eshte deshmia e cilesise se nje festivali.

marina s.

Forumium maestatis

Lexova diku ne nje gazete,nje artikull ne te cilin gazetari "maste" cilesine e festivalit me faktin se sa lehte mund te memorizoheshin tekstet e kengeve...pfff!
Medioker artikulli,injorant gazetari.