Ferrari Schumacher fan club:)

Guest
Re: Ferrari Schumacher fan club:)

Po çpune ke me makinen vlla ,nuk me ke kuptuar Formula nuk eshte si Futbolli ose si sportet e tjera ti e di mire RAY.

Titulli Kampion si Pilot

Titulli Kampion si Makine

Te gjithe ato qe jane me Ferrarin jane dhe me Shumacherin dhe kjo eshte e pa mundur.
 
Top