Mire mi mire se nuk po themi kete,e po jo ta boni dhe pshesh me qumesht muhabetin...vallai ata burrat qe ja u bonin grave rrup sup kane maruee.mire t'ja u bojne.Femra osht si ulkonja /pf/images/graemlins/laugh.gif te kafsho nga mrapa... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ya Wish:
[qb] Epo nuk haet perdite buke me djathe si thua ti?? [/qb]
Ciao Yviiiiiiiiiiiiiiiiiiii... /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire mi mire se nuk po themi kete,e po jo ta boni dhe pshesh me qumesht muhabetin...vallai ata burrat qe ja u bonin grave rrup sup kane maruee.mire t'ja u bojne.Femra osht si ulkonja /pf/images/graemlins/laugh.gif te kafsho nga mrapa... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qafsha te gjithe u ka bo keq puna.nusja ime ka fillaur te ma dredhi.kam nji vit qe po e gjuj ene nuk po e gjej qe ns'po e gjej ate bir kumlle,se kam me ja dredh ate zverrkun...Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] kudo qe ka korrnutlluk te gjej ty une putrako /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po jo mer ti se ai e ka rrushbullse te dashuren dhe ato sta dredhin. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Putrako po ç'ne ketu. Te paska bo noi t'pabome dhe ty e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... edhe ne Rrushbull ke qene me sherbim re' ????Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Po jo mer ti se ai e ka rrushbullse te dashuren dhe ato sta dredhin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]