femrat tironce me nga nje dashnor???????????

roland

Primus registratum
Re: femrat tironce me nga nje dashnor???????????

Roli, kishe gjo me Tironcet ti?
-----------------------------------

o ela po nuk kisha gje moj jo po mos qello se me shqepe ne dru :sleep:
help.gif

pastaj un nuk i futa te tere ne nje kazan(lash edhe ca jashte) /pf/images/graemlins/laugh.gif

roland

Primus registratum

hmmmm... nothing personal, are you sure?
-----------------------------------------
o nexti definetly not, therefore calm down.
pastaj thashethem eshte :thumbsup:

ah se harrova te thoja kjo tema sme pelqen fare
-------------------------------------------------
o proto pse nuk te pelqen ty rrushi, e do me specifike apo jo-specifike? musik sipas deshires ku ka me bukur? /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband: :rockband:

assassino
Shkruajtur më 11. Shkurt 2003 17:22
Ktu ngataarrohet koncepti,Tironce me banore te Tiranes.Eshte tjeter gje komplet roli...Ato femrat qe permen Roli jane vetem banore te Tiranes,Nga fshati i Rolit me siguri.
------------------------------------------------
o assassino po mire e mire se 4 klas shkolle kam i uruar dhe ato i kam mbaruar naten /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy:
sa per koncepte kur marr vesh une o derbardhe, vetem e thashe ashtu...s'kisha bere ndonjehere nga keto anonimet dhe thashe ta provoje
njehere :tipsy:
o assassiono nga ai fshati qe jam une lere lere kodosher te medhenje ata te katundit tim po nejse thone qe dhe ata te fshatit tim duan te zbresin ne tirone po un i kam thene qe nuk jane civilizuar akoma, i kam thene te presin sa te hyme ne evrogrope /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej dhe mos e merri shume personale se nuk eshte e thashe dhe me larte
hajde cu

roland

Primus registratum

hmmmm... nothing personal, are you sure?
-----------------------------------------
o nexti definetly not, therefore calm down.
pastaj thashethem eshte :thumbsup:

ah se harrova te thoja kjo tema sme pelqen fare
-------------------------------------------------
o proto pse nuk te pelqen ty rrushi, e do me specifike apo jo-specifike? musik sipas deshires ku ka me bukur? /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband: :rockband:

assassino
Shkruajtur më 11. Shkurt 2003 17:22
Ktu ngataarrohet koncepti,Tironce me banore te Tiranes.Eshte tjeter gje komplet roli...Ato femrat qe permen Roli jane vetem banore te Tiranes,Nga fshati i Rolit me siguri.
------------------------------------------------
o assassino po mire e mire se 4 klas shkolle kam i uruar dhe ato i kam mbaruar naten /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy:
sa per koncepte kur marr vesh une o derbardhe, vetem e thashe ashtu...s'kisha bere ndonjehere nga keto anonimet dhe thashe ta provoje
njehere :tipsy:
o assassiono nga ai fshati qe jam une lere lere kodosher te medhenje ata te katundit tim po nejse thone qe dhe ata te fshatit tim duan te zbresin ne tirone po un i kam thene qe nuk jane civilizuar akoma, i kam thene te presin sa te hyme ne evrogrope /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej dhe mos e merri shume personale se nuk eshte e thashe dhe me larte
hajde cu

eM

Paper Moon

xhelozia ne max kendej... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Rolo ne fakt ashu me ka 4 klase shkolle te bome noten kodosha te mdhej duhet te jeni ju te fshatit tuj...Nejse mo,mire e boni qe nuk zbrisni ne Tirone se eshte 1 Tore Tore qe mezi eshte duke prit qe te zbresi fshati i kodoshave knej se ka nevoje per zgjerim,Ska faj i shkreti,pleqni

roland

Primus registratum

po e me P.moon ku ishe se nuk po me kuptojne fare keta muve, sidomos ai assassinua(i kam dhe friken pale se kushedi sa vrasje ka beri ai ne rini) :sleep:
o asso po mos e merr shume seriozisht e burre se prish gjakun kot.
pastaj nuk ka ndonje gje te keqe qe femrat tironce/ose sic e do zotrote banoret e tirones te kene nga nje dashnore-kjo tregon civilizim-
kishte dhe nga ta qe thane qe nje ishte shume pake, dhe une nuk thashe me shume se civilizimi do kishte arritur kulmin pastaj!!!!!!!!!!!!!! :sleep: :smash:
help.gif

assassino26

Primus registratum

c ke mer jahuu vrej punen ti se nuk e prish gjakun un per kshi gjojnash.Masnej gjojnat jan me tradita,pranej them un jo,se nuk eshte tradite te ne kjo ,pune,eshte tjeter ven.,

Guest

roli muve sme pelqe shume rrushi me pelqejne mollet me shuem /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj sjam as nga rrushbulli apo tirana if ya know what i mean . /pf/images/graemlins/laugh.gif

roland

Primus registratum

po mire me proto
nuk po te therras me r...(s'dua as mos e permend tani se kam hall mos e permend dhe te bije te fiket si pune fadil hases te ajo estrada :tipsy: )
mire atehere ke pelqen:

zemra
shpirti
shpretka
melcia...(boll me pjeset e trupit) /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

kumbulla
molla
qershia
kaki
pjeperi
sharqiri....(boll dhe me fruta perimet) :tipsy:

a te pelqen lista -apo si shume e shkurter eshte-
po nga ishe s'na the?
c.u.

Guest

hahahahaa ca ishte ajo me K spo e them se sma nxe goja :tipsy: si me kulture qe jemi.....
hmmmm do te dish ti se nga jam une .... goca tbukra ka peqini /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ne fakt e di ca me pelqen mua mua me pelqen bananja /pf/images/graemlins/blush.gif
ciao :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] ej kam degjuar se shumica e femrave te martuara ne tirane e kane nga nje dashnor sa per tu ceplendise me lal jo per no nji gjo tjeter?
thuaj te jete ne vertet? :confused:
help.gif

e si thoni ju? [/qb]
mos cna gjeti un dua te martohem edhe me tiranceeee leqe tirancja ime seshte keshtu apo jo ela_001 :smash: :tipsy:
o roli njifemi gje ne re???shiko pak mesazhin!!!!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Ktu ngataarrohet koncepti,Tironce me banore te Tiranes.Eshte tjeter gje komplet roli...Ato femrat qe permen Roli jane vetem banore te Tiranes,Nga fshati i Rolit me siguri. :mad: [/qb]
:thumbsup:

P.s.Kushedi si e ka hallin ky Rolo mo Saso /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Bravo femrat tironse :eek:
Kur gjejne pse te mos bejne! [/qb]
Qe ta morim vesh tamom, po ju pe Korce keni njel n'tako e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Bravo femrat tironse :eek:
Kur gjejne pse te mos bejne! [/qb]
Qe ta morim vesh tamom, po ju pe Korce keni njel n'tako e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

MArtohu po ta mbajti me mua Helios :tipsy:
My favourite number eshte 27, a bohet gjo me pas nja 27, lol.

Nejse, me siper u fol se gjoja kjo simptoma na quheshka civilizim, atehere po dalim me parrule: CIVILIZIMI NUK ESHTE BARAZ ME SHTHURRJE.

Une pastaj nuk e di pse u qepen te gjith Tironceve te shkreta, apo pse jemi me garipe. :sleep: :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ma e shumta e te shumtave bohet kallo. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu thot poplli te pakten dhe ja po te jap edhe i shembull, a e ke provu ta mbash/shtrengosh bishtin e lopates shpesh ne dore dhe per i kohe te gjat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[QB] MArtohu po ta mbajti me mua Helios :tipsy:

ela zemer helios kot nuk eshte kampion.ela po llafe jan keto moj ben vaki dhe sdalin mos u merzit ti un do martohem me ty po ti ca do besh me mua???ore roli po pse re babuc qe tani filluan te meren me llafe per mua re noku spriten sa te veja ne berat un re dhe te thoshin vet ata se ca nuse kam mar un papapapa jo re jo ste le botaaa. :smash: mir re noku mir se ta ndreq un ty kur te takohemi ne berat! :smash: :smash:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] My favourite number eshte 27, a bohet gjo me pas nja 27, lol.

Ma e shumta e te shumtave bohet kallo. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu thot poplli te pakten dhe ja po te jap edhe i shembull, a e ke provu ta mbash/shtrengosh bishtin e lopates shpesh ne dore dhe per i kohe te gjat? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

o LR si femnistngele gjithe jeten mer dreq.
sa ishe ne tirane bere namin sna le asgje neve .
ike ne France edhe atje degjuam bemat tuja.
rri mer se spo na le te jetojme /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. LR mos harro premtimin se po pres une.