femrat tironce me nga nje dashnor???????????

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: femrat tironce me nga nje dashnor???????????

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] HALA S'E ZGJIDHET KETE PUNEN E DASHNORIT JU???

TURP PER ZOTIN... [/qb]
ri ti ri ne po themi shyqyr qe nuk po zgjithe ky na thonka turp se shikon ti re ne kshu po meremi me mir vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]
Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
[qb] meshkujt tiranas nevrikosen se i djeg se e dine mire se si jane /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
proto ..u r a witch >>>w=b ne rastin tat<<< [/qb]
so what ? you got any [robl;em with that ?
you are just a loser [/qb]
suck my bombstick.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

you first /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Po ktij kush ja ka hequr gjirin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hahahahaha thats funny /pf/images/graemlins/laugh.gif

atij ja japin tere kohes gjirin prandaj ben kshu si mistrec /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

o assainp ti je si ajo kufoma qe ke aty ke flamuri merr rrezik edhe te kesh te dashur shkodrane.po Shkodranet ju sju hedhin currat mer cun.

Posi jo mer jahuu ashu eshte ta meshtes me timin,ja ashu kufome jam une si ajo fotoja,por ceshtja qendron gjetke mor HArap krap se sa te vijne tironcet te gjujne maloket anej ka malsia qe u ka nri kallami prej te ftoftit me mire engledisen mjes drek darke me kallamat tane te nxehte.Ah te shkretet ju sa ju rre menja.

Ai qe e mban veten qe di por ne fakt sdi gje fare eshte debil ndihmojeni

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif I bete Tironcit me fol me vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata ca zheloze jane u thoni dhe kete per grate dhe t'i mbyllin me 7 celesa pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Njof njonin une (mos te rente per burre )qe kur shkon ne shtepi pyet kalamajte:A ka ardhe ndonjeri ne shtepi sot?.............. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos eshte i dashuri jot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] meshkujt tiranas nevrikosen se i djeg se e dine mire se si jane /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
VAjzar si sorkalle gjysmat jan topallle(me shume se gjysmat)
Djemte si petrita gjysmat jane bandita(Dmth me teper se trecereku jane sakater me keq se femrat)

JA kshu duhet te jete edhe Tirana se ka edhe ne Tirane metalurgjik si andej na ju :cool:

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif I bete Tironcit me fol me vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata ca zheloze jane u thoni dhe kete per grate dhe t'i mbyllin me 7 celesa pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Njof njonin une (mos te rente per burre )qe kur shkon ne shtepi pyet kalamajte:A ka ardhe ndonjeri ne shtepi sot?.............. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos eshte i dashuri jot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo per fat.... /pf/images/graemlins/wink.gif Dhe kjo me duhej /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga 4.20:
[qb] Po ktij kush ja ka hequr gjirin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un jam ai i katit te 5

Guest

[qb]
Djemte si petrita gjysmat jane bandita(Dmth me teper se trecereku jane sakater me keq se femrat)

JA kshu duhet te jete edhe Tirana se ka edhe ne Tirane metalurgjik si andej na ju :cool: [/qb]
amon amon kur i bon qefin vetes ne turi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga 4.20:
[qb] Po ktij kush ja ka hequr gjirin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un jam ai i katit te 5 [/qb]
jo mer cun ti je i katit te funit /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Kur ja bo vetes qefin ti,ne te tjeret duhet te nrejme piramida per vetveten.......

Ela_001

Primus registratum

eh o Roli qe na hap kshu temash, kur te rrihemi me qytete tani, e ke ne qe jemi ajka na shani ju ore, shi si ka plas boksi sheshit ketu. /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

[qb] Kur ja bo vetes qefin ti,ne te tjeret duhet te nrejme piramida per vetveten....... [/qb]
lol...ja tironci flori osht..amon turo ste kom me i lagje te kishim pi i arke birre per shendetin ton edhe per inot te ksaj lomes ....

Katja

Primus registratum

[qb]

JA kshu duhet te jete edhe Tirana se ka edhe ne Tirane metalurgjik si andej na ju :cool: [/qb]
O Asso mos na i boj lomsh edhe konget tani cuno :mad: Kjo konga osht per elbasanllinjt , jo per tironsit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

turo ik ne shkolle cuno te msosh si te sillesh me femrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland

Primus registratum

eh o Roli qe na hap kshu temash, kur te rrihemi me qytete tani, e ke ne qe jemi ajka na shani ju ore, shi si ka plas boksi sheshit ketu.
-----------------------------------------------

o ela po ti e di qe une se kisha me...me te keq e kisha llafin, pastaj une nje realitet te degjuar thashe. e ka fajin ai/ajo qe ma tha kete muhabet se kam une fajin. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
pastaj kush e ka fajin qe ai assua dhe corn-fleksi i jane qepur PROTOTYPE'S me buke ne traste si harabela te coroditur dhe si burra qumeshtor. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

o ELA-001 po mos ju merzit moj se perndryshe nuk do quhesh mistrec ai mos te bente te tilla gjeraaa ua po keto re sikur se din qe eshte nga berati /pf/images/graemlins/tongue.gif jepiiiiiiiiiiii roli tregoje veten qe je mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif