femrat tironce me nga nje dashnor???????????

lepuvushe

Primus registratum
Re: femrat tironce me nga nje dashnor???????????

o roli, pse mistrec je ti mer lal?
se dija qe kishte mistreca ne berat!

lepuvushe

Primus registratum

o roli, pse mistrec je ti mer lal?
personalisht se kisha degju asnjehere!

roland

Primus registratum

po jo moj lela cne une mistrec, edhe kush une "qe vdes per te....por edhe miremengjes ma thote gjysem gjes, gjes" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
absolutely jo
lere ca thote heliosi-e ka kete ai ja keput ndonjehere si ne tre te nates- :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif
nejse o lela ika tani se jam pak bizi /pf/images/graemlins/wink.gif
speak 2 u soon

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Kur ja bo vetes qefin ti,ne te tjeret duhet te nrejme piramida per vetveten....... [/qb]
lol...ja tironci flori osht..amon turo ste kom me i lagje te kishim pi i arke birre per shendetin ton edhe per inot te ksaj lomes .... [/qb]
ho me pra ho.
E di si eshte puna qe na shajne ne tironsave...Si puna dhelpres qe nuk e kapte dot rrushin edhe e shante eshte i pabere thoshte.Edhe kta vdiqen per icik tironse edhe thojne jane kurva...hahahahaha.Amon mer amon se ca te doni thoni po ate mos e thoni se tironsit edhe shpijat si bojshin ne rruge perpara qe te mos i shifte mileti femrat

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lela929:
[qb] o roli, pse mistrec je ti mer lal?
personalisht se kisha degju asnjehere! [/qb]
o lela ku jeton ti moj mos na dije malok eeeeeee apo laaab^??????? :eek:

Guest

si eshte ajo shprehja mos e krruaj se do ta krruajne
dhe ti turo si dhelpra me rrushte /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Kom nigju shume fjale te mira per na tironcit,por qe qekemi nje rrace korrnutesh vallai as nuk me shkonte menja hic.ubububuuuujaaaa mi ije cer qeka tu u ba kneja.pale sikur gjithe keta dashnore te mos jen tironas eeee?ateher te mbytim veten te lana :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

jo aty mbysim ata qe hapin kshu temash :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

roland

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga unicorn:

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Assassino:
Kur ja bo vetes qefin ti,ne te tjeret duhet te nrejme piramida per vetveten.......

lol...ja tironci flori osht..amon turo ste kom me i lagje te kishim pi i arke birre per shendetin ton edhe per inot te ksaj lomes ....

ho me pra ho.
E di si eshte puna qe na shajne ne tironsave...Si puna dhelpres qe nuk e kapte dot rrushin edhe e shante eshte i pabere thoshte.Edhe kta vdiqen per icik tironse edhe thojne jane kurva...hahahahaha.Amon mer amon se ca te doni thoni po ate mos e thoni se tironsit edhe shpijat si bojshin ne rruge perpara qe te mos i shifte mileti femrat
-------------------------------------------------------------------------------
o asso ti te keqen vellai mund te behesh ca te duash ne jete-vetem do nje keshille, vetem mos bej dicka qe ka te beje me te p.sh. shkrimtare- jo per ndonje gje po ti sa here qe flet ne vend tja futesh te tjereve ja fut vetes.
po te mendohesh dhe nje here ca ke shkruajtur do ta kuptosh qe ja ke futur vetes.
sorry o asso po s'kam ca komenti te bej se ja ke bere vet vetes.

roland

Primus registratum

Kom nigju shume fjale te mira per na tironcit,por qe qekemi nje rrace korrnutesh vallai as nuk me shkonte menja hic.ubububuuuujaaaa mi ije cer qeka tu u ba kneja.pale sikur gjithe keta dashnore te mos jen tironas eeee?ateher te mbytim veten te lana

-----------------------------------------------------------------
o putraku je fantastik mo te betohem.
je nje nga tironcit me te zgjuar qe ka ditur ti pergjigjet temes hallall.(komplimenti eshte i sinqert)

jo po me ka gjetur belaja dhe me kete ela mua pa mire. degjo ela ka mundesi nje minut...............kur te kesh ndonje dite kohe hajde ketej posht te jap nje kafe dhe ja u lame....keshtu nje rruge e dy pune sqarojme dhe gjendjen ne gjirin persik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam thene une ti do me vdsesh mua cuk......

ej o helios mos e kruaj me lela se eshte e zene me tapi ajo :mad: :mad: :eek:

Ela_001

Primus registratum

po ti mua me merr me te mire e me fton per kafe, sa marum kafene par ne ti fap hape ket temen, prapaskenist /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland

Primus registratum

po jo mos ela per kok te t...'po ja kur te me vi djali gjalle ne shpi ne e kisha me prapaskenim muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
o ela dhe kete e the une s'kisha bere ndonjehere nga keto keshtu poshte deres dhe thashe ta provoje njhere
nejse o ela kafen e dyte e pime ne, dhe sic te thashe sqarojme dhe 'gjendjen ne lindjen e mesme' /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e si thoj? ta ve xhezven une?
ej me thoje nja nje jave para se s'ka drita ketej nga kardifi keshtuqe te pregatitem te porosis ndonje bombel gazi andej nga shqiperia une /pf/images/graemlins/tongue.gif
ika ciao

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
ej o helios mos e kruaj me lela se eshte e zene me tapi ajo :mad: :mad: :eek: [/QB]
ore po kjo lela nga mu shpik mua re amaniiiiiii o roli o merhum kiush ehste lela re?amani mos hapni panik kot se do me ndani nga gruajaaaaaaa snjof un gje lela /pf/images/graemlins/blush.gif ore roli po do vesh ne berat me ti re do kalosh nga lagja iem me gjith keto llafe qe ke shpifur per mua ti eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif me trego kush ehst elela re??????se nuk e njof qafsha hasmin /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland

Primus registratum

sa kureshtar qe je o helios beratci-nuk te mjafton qe eshte e zene me tapi po do dhe kush eshte e mire po ta them po mos ja thuj njeriu okkk?
ajo eshte lela929
e u gezove ndonje cik tani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika tani ciao

ezhderha

Primus registratum

uhahu ku paskan dale muhabetet ketu!!!!!!

mire mire...vazhdoni! me vjen keq qe s'qenka ba asnji progres ketu. vec bjeri ti bime!

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] po jo mos ela per kok te t...'po ja kur te me vi djali gjalle ne shpi ne e kisha me prapaskenim muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
o ela dhe kete e the une s'kisha bere ndonjehere nga keto keshtu poshte deres dhe thashe ta provoje njhere
nejse o ela kafen e dyte e pime ne, dhe sic te thashe sqarojme dhe 'gjendjen ne lindjen e mesme' /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e si thoj? ta ve xhezven une?
ej me thoje nja nje jave para se s'ka drita ketej nga kardifi keshtuqe te pregatitem te porosis ndonje bombel gazi andej nga shqiperia une /pf/images/graemlins/tongue.gif
ika ciao [/qb]
lol, po po bej politike ti, do ta sqarojme kete gjendjen e gjirit persik, po do vij e pergatitur me aleancen edhe me pajisje luftimi keshtu qe po ta mbajti bej numra :mad: .

Xhezven vije ti, une e pi te mesme me pak, edhe po pat munsi me na pa noi filxhan nuk bohet keq. Edhe mos i shaj me tironcet se te griva /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland

Primus registratum

kjo ela kete ka te keqe se eshte dhe violent pa mire /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
dhe mire qe do kafe po do qe ti shikojne dhe fixhanin pa le, nejse kjo behet po e mbaj ca si shtrenjte te parin une (e filxhanit e kam llafin). /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

lol, e dhishme kjo rrusho.

Po dhe une nuk tu duka gje si cheap besoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po mire ore nuk duhet te marresh para per te pare filxhan se u bo robve hajer ore zullumxhi. Po te thashe une qe ju beratsit jeni matrapazer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ky nak gjithmone ka pas te drejte .