ho me pra ho.Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]lol...ja tironci flori osht..amon turo ste kom me i lagje te kishim pi i arke birre per shendetin ton edhe per inot te ksaj lomes .... [/qb]Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Kur ja bo vetes qefin ti,ne te tjeret duhet te nrejme piramida per vetveten....... [/qb]
o lela ku jeton ti moj mos na dije malok eeeeeee apo laaab^???????Fillimisht postuar nga lela929:
[qb] o roli, pse mistrec je ti mer lal?
se dija qe kishte mistreca ne berat!
personalisht se kisha degju asnjehere! [/qb]
ore po kjo lela nga mu shpik mua re amaniiiiiii o roli o merhum kiush ehste lela re?amani mos hapni panik kot se do me ndani nga gruajaaaaaaa snjof un gje lela /pf/images/graemlins/blush.gif ore roli po do vesh ne berat me ti re do kalosh nga lagja iem me gjith keto llafe qe ke shpifur per mua ti eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif me trego kush ehst elela re??????se nuk e njof qafsha hasmin /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga roli:
ej o helios mos e kruaj me lela se eshte e zene me tapi ajo![]()
![]()
[/QB]
lol, po po bej politike ti, do ta sqarojme kete gjendjen e gjirit persik, po do vij e pergatitur me aleancen edhe me pajisje luftimi keshtu qe po ta mbajti bej numraFillimisht postuar nga roli:
[qb] po jo mos ela per kok te t...'po ja kur te me vi djali gjalle ne shpi ne e kisha me prapaskenim muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
o ela dhe kete e the une s'kisha bere ndonjehere nga keto keshtu poshte deres dhe thashe ta provoje njhere
nejse o ela kafen e dyte e pime ne, dhe sic te thashe sqarojme dhe 'gjendjen ne lindjen e mesme' /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e si thoj? ta ve xhezven une?
ej me thoje nja nje jave para se s'ka drita ketej nga kardifi keshtuqe te pregatitem te porosis ndonje bombel gazi andej nga shqiperia une /pf/images/graemlins/tongue.gif
ika ciao [/qb]