Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

eniad

Forumium maestatis
Re: Femrat pyesin - - > Meshkujt pergjigjen

<font color="brown"> T'i shtoj ene una i gjo pytjes qe mos kujtohen mo per temen kta /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

C'mendim keni per nje femer te ndare (me ose pa femije) dhe a do vendosnit te kishit nje lidhje me te? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E mo se s'ishte aq bombe sa e mendova /pf/images/graemlins/lol.gif .
</font>

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje muaj sa te harrohet pytja jote trano, s'ka me hy kembe cuni ke kjo tema /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif e pra...une kot pyes...ata mund te pergjigjen kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

si ka mundesi qe per pytje serjoze edhe interesante nuk pergjigjeni shpejt ju meshkujt ???
apo jeni duke lexu per noj pergjigje te hajrit ne noj reviste /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kam pershtypjen qe ne s'po i leme kohe njeriu, se po japim me shume komente vete /pf/images/graemlins/shrug.gif
si gjithmone, ne paragjykojme e ua presim hovin cunave. Eshte ne natyren tone dreqi t'a haje. Sa t'a kuptojne ata... /pf/images/graemlins/booki.gif

ujku81

Primus registratum

Na mbyten femrat. Blend ku je????????????? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po prisni moj te uruara, se do i pergjigjemi dhe telefonit ndonje here. /pf/images/graemlins/smile.gif Ja ti marrim me radhe:

Eni, une di te shmangem me lezet po nuk eshte ky rasti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pink ti je shume e ndershme, po une shyqyr nuk t'njof. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani mendje do te te jap une, a osht teme me ju dhene mend meshkujt ju femrave, ke tema tjeter na jepni ju mend (dhe postimet ketu jane dyfishi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif).

File, dashnori e ke llafin?? Ndoshta. Burri jo. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

NEVreze, po hiken cunat prej ketu hike dhe ti nga AF, se ti prandaj hyn apo jo!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

ENI helmthja prape, pergjigja eshte po, nuk ka ndonje problem per mua, nese do bija ne dashuri me te. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ja kto kisha une, hajt boni komentet tashi. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ujku i ke rene shume shkurt e thate, prisja me shume nga ty!
Sidoqofte, rrofsh per sinqeritetin /pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

E po kur duhet me ju pergjigj nje tufe me gra, po nuk i re shkurt ngele ktu pa ngrene, pa pire, pa ...nejse. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Sinqeriteti eshte arme qe ndonjehere e carmatos tjetrin, e ndonjehere te kthehet kunder. Shpresoj te jete e para. /pf/images/graemlins/crazy.gif

ujku81

Primus registratum

Lara ne pergjithesi jam cik "skeptik" ndaj sinjaleve keshtu qe shpesh reagoj "me vonese", dhe ndonjehere me ka prish pune kjo. /pf/images/graemlins/frown.gif
Ka pastaj raste qe u shmangesh vete duke bere naivin, po kjo eshte tjeter gje. /pf/images/graemlins/devil.gif

ODISEA

Primus registratum

ujku, jo me duart lart /pf/images/graemlins/smash.gif
e di c'te bejne keto po te dorezohesh /pf/images/graemlins/idea.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Sa me lehtesi i kapni sinjalet? Dua te them nese nje femer me ane te sjelljes apo te folurit ju con sinjale (qofshin keto simpatie, dashurie, kerkim vemendje apo ndihme qofte edhe emotive, nje shpatull pra per te qare nje hall) pra ju con sinjale ndonjehere jo plotesisht te qarta po qe sidoqofte jane, juve sa shpejt i kapni ato dhe sa shpejt e merrni iniziativen per te vepruar edhe kur dyshimi eshte me me peshe se siguria?????

Pra sa te vemendeshem jeni ndaj sinjaleve qe ju dergohen?

[/ QUOTE ]

Ujk, shirazi tu ankua pse i ke dhene "te shkurtra dhe te thata", heres tjeter qiti nje te lagur dhe te gjate te lutem.

Per pytjen e lares. Une per vete i kap sinjalet e femrave shpejt dhe nuk i ngaterroj (jo per mburrje por mendoj se e kuptoj shume mire gjuhen e sinjaleve). Jane ca gjera te pagabueshme...nuk do hyj ne detaj ju e dini per se po flas, kete gjuhe femrat ma mesuan.
Nguroj vetem kur nuk jam i interesuar.

ujku81

Primus registratum

Ujk, shirazi tu ankua pse i ke dhene "te shkurtra dhe te thata", heres tjeter qiti nje te lagur dhe te gjate te lutem.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ilia, per nje moment mu duk vetja si kapedani tek skena ku duan ti presin mustaqet, po erdhi Blendi si shoku Ropi (me ate avatar i ngjan fiks atij) dhe me shpetoi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Tani jua rregulloj une juve. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

Blendi, faleminderit per ndihmen, por di te kerkoj vete cfare dua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cfare ju inatos me shume tek nje femer qe hiqet indiferente ndaj jush, kur e dini qe ne te vertete ju pelqen?

ujku81

Primus registratum

Vete pyete vete u pergjigje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po jepi pra gaz ujko /pf/images/graemlins/laugh.gif

se femrat nuk kan shum durim...sidomos un ...

Blendi

Primus registratum

Cfare ju inatos me shume tek nje femer qe hiqet indiferente ndaj jush, kur e dini qe ne te vertete ju pelqen?

[/ QUOTE ]

Asgje nuk ka inatos. Kur duam nje qe na hiqet indiferente na ka ne dore. ne veprojme vetem per instikt duke ju pergjigjur zjarrit me zjarr (ne kete rast indiference), si tek "Zbutja e Kryeneces"

****Nga historia mesojme se ky dinamizem heret apo vone zbutet, edhe po te tregohesh skllav i saj njesoj do te te respektoje me vone.

ujku81

Primus registratum

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........nuk kam frena. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Ika tashi se po m'presin per birre. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Hajt se folim.

ODISEA

Primus registratum

ujku ha mish, nuk pi birre /pf/images/graemlins/laugh.gif
pinku eshte jashte orbite sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

e di qe te gjithe jepi tipa te ndryshem (fatmiresisht) por cfare do ishta ajo GJE qe do ju bente qe te ndaheshit nga e dashura/fejuara/gruja ne sekond???

TranofiljA

Primus registratum

none taken. no worry.

Por ka njerez qe e kane nje ide ne lidhje me kete, per disa eshte tradhetia, per te tjere mund te jete dhuna. Normalisht keto jane thjeshte mendime, asnjehere nuk i dihet si reagon njeriu ne ate moment.

une pshe e kam nje ide ne lidhje me gjene qe do me bent t'a lija personin ne moment. /pf/images/graemlins/shrug.gif