Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

Blendi

Primus registratum
Re: Femrat pyesin - - > Meshkujt pergjigjen

T'i pergjigjesh ti a t'i pergjigjem une kesaj Ujko?
Me mire pergjigju ti. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Si i thot Ramadani atij Shpimit ke portokallia;, "O bur, po ca ke qe bo si gru, o bur?!"

Tashi une per modest e disha veten po meqe ti qeke e interesume te pergjigja i bjen qe te mos qenkam. Atehere po them se na mungon modestia qe te dukemi, se ndryshe jemi rob pa pik karakteri qe nuk bim ne sy hic fare. Plus qe kemi nigju nji dit njonin nga tregu shumices qe shiste fjal te urta. Shkum me ble, mu m'qelloi:

"Rrotes qe qan, asaj i hudhet voj"

Kshu me i llaf po nuk ulerite nuk bjen ne sy me i llaf. Kshu qe, tu hec me krahet ne shalet e hapme (si t'fortet) jena tu patrullu ket temen me shit men'. tashi ca dush ti po fol una, liber i hap jam, po kom qellu ke faqja me figura.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif do studjoj me ne thellesi kete punen e kraheve edhe komeve hap, se me intrigoi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pytje (sa e frymezume qe jam sot, ishalla sme del kush para se do e shkaterroj /pf/images/graemlins/laugh.gif ) :

prova me e bukur e dashuris qe keni marre nga nje femer ????

marina s.

Forumium maestatis

Kjo pergjigje e Blendit eshte tipike "nga Kina" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megjithate duhet te them se jam dakord.Femrat nuk para terhiqen nga meshkujt shume modeste,prandaj dhe mburrjen(jo mendjemadhesine) do ta quaja tipike mashkullore.

Kuptohet qe mburren nga halli...pra qe tu ece me femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te mos guxoje noi çun te thote qe e kam gabim sepse e di qe kam te drejte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

me falni per nderhyrjen /pf/images/graemlins/grin.gif

ujku81

Primus registratum

O zot o zot sa modeste qe je. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Une ne pergjithesi nuk jam nga VLora, /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mburrem po nuk e teproj asjnehere. Megjithate eshte e vertet qe me femrat mburremi me shume, mbase prej asaj qe thote Blendi.

Per pyetjen e Pinkut, nuk eshte se mbaj mend ndonje gje te vecante, por mendoj se jane gjerat e vogla te jetes se perditshme provat e nje dashurie te madhe. /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pa sa i thelle çuni /pf/images/graemlins/laugh.gif
na more me qaf /pf/images/graemlins/wub.gif

ujku81

Primus registratum

E shkreta ti, u kepute. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si do ja bosh ti goce me gjet burre, se ngele tere diten duke bere llogje me ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

A do te beheshit burri i dyte i nje gruaje te martuar? /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

Ajo i ka rregullu punet me grate,s'ka nevoje per burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

zotrote eshte i martum qe me jep men mu???

ps: un do e marr burin nga af (se po mora ndonje qe nuk e njef, apo qe e ka inat af do filloj te behet xheloz me kohen qe i dedikoj edhe me çunat qe flas /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A do te beheshit burri i dyte i nje gruaje te martuar? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

kete e quj, te lypme ne menyre te sakte te drejte dhe shum te bukur /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Ajo i ka rregullu punet me grate,s'ka nevoje per burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ke fjalen per veten tende, po mi zemer, nga momenti qe un i kam punet mire ne rregull me ty, te tjeret skan rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Lum si ajo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

File, nuk e kuptoj pytjen. /pf/images/graemlins/confused.gif

ujku81

Primus registratum

zotrote eshte i martum qe me jep men mu???

ps: un do e marr burin nga af (se po mora ndonje qe nuk e njef, apo qe e ka inat af do filloj te behet xheloz me kohen qe i dedikoj edhe me çunat qe flas /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Martohu virtualisht, dmth jasht AF boj ca t'dush, ktu brenda ver masken dhe boj si e ndershme. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Une nuk jam i martuar. /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

Lum si ajo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Po c'te kuptosh ti, ke fillu me u mor vesh me rebuse /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mo qart, paster ene bukur s'ke ku shko mo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

M'duket se s'do me u pergjigj pranej bo t'vshtirin /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

te bej si e ndershme ??? ça kupton ti me te ndershme???
mmmmmmm e verteta eshte relaitve kete nuk e ve ne dyshim, dhe un nga pikpamja ime e ndjej veten te ndershme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti si thu??? si te dukem e ndershme apo jo

ps: kur nuk je i martum,pse me jep men mu, por nuk ndjek keshillat qe i jep te tjereve /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

TranofiljA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif n.q.s bie ne dashuri me nje grua te martuar, do beheshe "burri" is saj i dyte???

marina s.

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

e ke fjalen per veten tende, po mi zemer, nga momenti qe un i kam punet mire ne rregull me ty, te tjeret skan rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

me la beqo vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Nje muaj sa te harrohet pytja jote trano, s'ka me hy kembe cuni ke kjo tema /pf/images/graemlins/lol.gif

..uroj qe ndonjeri ta bej, por si zor !!