Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin - - > Meshkujt pergjigjen

une nuk e pengoj, po nuk me pelqeu ndonje ekzagjerim i hedh ndonje batute, po pa te keq. Po jam me fat, nuk para e kam ekstravagante.

Noj pytje tjeter ka ktu?

marina s.

Forumium maestatis

Utu,una nut tam pytje po tam nji sqarim te vodel /pf/images/graemlins/grin.gif

jo loket e te fejumes tate po lokat e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyetjen qe desha te beja,ma dhe pergjigjen pa qene nevoja te pyesja /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

E dime qe femrat shquhen per vonese te berjes gati kur vjen puna per te dale.....pyetja----po meshkujve pse i merr shume kohe, cfare beni xhanem?

ujku81

Primus registratum

Ate fjaline e mesit se mora vesht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Car pergjigje ere, una s'thash noj gjo. /pf/images/graemlins/confused.gif

marina s.

Forumium maestatis

Tranofilja pyeti nese i krehin floket meshkujt apo jo, kurse ti u pergjigje per krehjen e flokeve te fejuares tende.

loket/lokat = floket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Jo te gjithe meshkujve ju merr shume kohe. 15 min. maksimumi. Po ta qujm dhe nje dush te shpejte, 20 min.
lahem, rruhem, vishem, xhel ke vetllat ne 'steqet, kolonje. aq kom un.

ujku81

Primus registratum

Epo s'jena kuptu, une i jom pergjigj nji pytjeje qe ka bo Impulsi me siper, po varja. Trashjeeeeeeeeee. /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/frown.gif(
Pytjes se Files i pergjigjem qe i kam pas kref dikur kur i mbaja te gjata, tani i mbaj shkurt e s'kam ca me i kref. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Po, edhe une kuptova, Ujku po i pergjigjej kesaj pyetje:

Po nese sju pelqen, (le te themi eshte dicka e ekzagjeruar) ajo qe ka vesh e dashura juaj kur dilni me shoqerine apo ndoi okazion te vecante do ta kalonit pa e ven re ?? apo do i beni ndoi sugjerim te menjehershem ?

TranofiljA

Primus registratum

Cfare lloj te brendshmesh preferoni dhe pse? Dmth du me dit cfare kane nje pal brek qe nuk i ka pala tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Nuk kam preferenca, boll te jene te rehatshme, dmth te te rrijne hallatet rehat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mu psh m'thot burri: ku shko ashtu ti, vishu shpejt /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

po juve i thoni te mikeshave tuaja ashtu?

[/ QUOTE ]

ai burri jot m'duket se qeka binjaku im /pf/images/graemlins/idea.gif
jo per gjo po i bika dhe pianos /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

Cfare lloj te brendshmesh preferoni dhe pse? Dmth du me dit cfare kane nje pal brek qe nuk i ka pala tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ne nuk eshte se kemi aq zgjedhje sa ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ne pergjithesi te tera kane xhep... perpara /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

Pyetje:

Pse tema ku pergjigjemi ne ka 5 YJE kurse kjo s'ka asnje? Mos ka te beje gje me nivelin e pergjigjeve? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Jo ka te beje me nivelin e pyetjeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Thjesht ne na ka pertu menderja me shku me bo nji vleresim. /pf/images/graemlins/grin.gif NJitash po e baj una. /pf/images/graemlins/devil.gif

ODISEA

Primus registratum

kjo tregon se sa ju vleresojme ne /pf/images/graemlins/angel.gif
vetem prania juaj i meriton yjet, imagjino me teper /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kto jon furce cuno, shkoni vini yllat at pun boni /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

ODISEA

Primus registratum

Jo ka te beje me nivelin e pyetjeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Thjesht ne na ka pertu menderja me shku me bo nji vleresim. /pf/images/graemlins/grin.gif NJitash po e baj una. /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
UJKU, e 10-ve /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

ju jeni yjet qe ndricojne ditet tona te erreta /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

kusho /pf/images/graemlins/smash.gif mos m'a prish imazhin e mire qe kam ketu ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

stella cadenti! /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
make a wish /pf/images/graemlins/laugh.gif