Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

sweet eda

Primus registratum
Re: Femrat pyesin - - > Meshkujt pergjigjen

ok pyetje ------nga ta dine femrat qe meshkujt e kane me gjithmend!!!!

ODISEA

Primus registratum

une them pyetini /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

po me pyet mua? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

ILIA, kur shof ate avatarin tend me vjen te te jap nje karrige te ulesh se sikur u lodhe ashtu me ate organon. /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

kurse mua me vjen te investoj per dhembet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

pse ju cunat grriceni me njeri-tjetrin per paraqitjen dhe me gocat keni frike te jeni shume direkt (per paraqitjen gjithmone)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Well, if you wanna declare bankrupt... you could /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

ladouce2005

Primus registratum

jo mi, se do ngreje fonde ketu ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi ka tifozllik t'madh, te gjitha do japin kontributin e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Una jom e varfer /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shiro /pf/images/graemlins/kiss.gif .
</font>

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pse ju cunat grriceni me njeri-tjetrin per paraqitjen dhe me gocat keni frike te jeni shume direkt (per paraqitjen gjithmone)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
s'e mora vesh une kete /pf/images/graemlins/confused.gif
mos ishte gje fjala per komplimente /pf/images/graemlins/idea.gif

ODISEA

Primus registratum

kush eshte i varfer, te jape nga dhembet e veta...
ty po te japesh nje, te ngelet dhe nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
a thua kafthon dot me nje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kafthoj ene me nji, po mo mir me dy the e zen tamom /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Kithe nai problem ti eeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mathnej, un th'jom rob altruist /pf/images/graemlins/laugh.gif .
</font>

ladouce2005

Primus registratum

[/ QUOTE ]
s'e mora vesh une kete /pf/images/graemlins/confused.gif
mos ishte gje fjala per komplimente /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ishte shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif
kerkese komplimetesh ne menyre indirekte
ika te ushqehem
/pf/images/graemlins/kiss.gif Ilia dhe Eni

sweet eda

Primus registratum

epo plasen dashurickat edhe keteja, kam frike me hy me nai teme se shof Ilian e SHiron tu u /pf/images/graemlins/kiss.gif po jo kaq hapur more, njerez,se s'kena /pf/images/graemlins/wub.gifafer edhe na hip frymezimi... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pastaj ti Ilia, pse i pergjigjesh pyetjes me pyetje /pf/images/graemlins/devil.gif

Blendi

Primus registratum

Te befte mire...se "gjak e dhjame" s'i thua dot me njeriu, sidomos nje njeriu te seksit "fëmbër".

Femrave nuk i themi gje per paraqitjen se nuk marrim vesh. Kjo sepse na konfuzoni po ju.
Une me te vertete degjioj shume femra, qe kritikjne paraqitjen, stilin, sjelljen e femrave te tjera. Ndoshta eshte keshtu me amerikonset...po shume xhelozojne njera tjetren...y ca ka vesh...si drane, s'i shkon fare, s'ka gusto etj etj

Ne...ne degjojme, zgurdullojme syte, tundim kokat...mbyllim gojet. Nga frika e ndonje "gafe".

sweet eda

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif........ndonje gafe thua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

epo plasen dashurickat edhe keteja, kam frike me hy me nai teme se shof Ilian e SHiron tu u /pf/images/graemlins/kiss.gif po jo kaq hapur more, njerez,se s'kena /pf/images/graemlins/wub.gifafer edhe na hip frymezimi... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pastaj ti Ilia, pse i pergjigjesh pyetjes me pyetje /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
qe te evitoja kete komentin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

Femrave nuk i themi gje per paraqitjen se nuk marrim vesh. Kjo sepse na konfuzoni po ju.

[/ QUOTE ]

ta thjeshto lali ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

psh: cfare do te te pelqente me teper, nje femer me fustan/fund apo nje femer me pantallona??

Trego per shijen tende tani /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

varet sa i shkurter eshte fustani dhe sa te ngushta pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
thote Blendi dhe Ilia /pf/images/graemlins/laugh.gif