Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt pergjigjen

Kujdes me kete chèrie -et ti se po na bo ndonje pune (mos i lesho ven e pa ven) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per Pink: pikerisht kjo ishte pyetja ime ku eshte ndryshimi ku bazohen meshkujt qe i vene femrat ne te tilla kategori,

Ti, "ben vetem per shoqe"

Ti tjetra, "vetem per te dashur"

Ti tjetra, "prit içik rradhen sa te bej pak qef me perpara , po jam i sigurt se ty do te marr per grua" /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

i kruhet pra... /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde merre vesh kush po ndjek kë /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ku bazohen mi...ke fryma e shenjte...amannnnnnnn.... /pf/images/graemlins/shrug.gif

se kush me dha dje qe,

djemt e mir marrin k**va
dhe vajzat e mira vetem horra.....

conclusion : jet mizerje e pa drejte

MLK

Primus registratum

Pinku do te behesh shoqe me mua ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

simas konstatimit te pinkut, mlk-ja s'paske pse me u trem se paska me marr nji t'mir /pf/images/graemlins/tipsy.gif

shoqe pinkun? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/confused.gif Nje pyetje kisha une ...Po shoqet me te cilat nuk ben sex ,si quhen..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mike /pf/images/graemlins/laugh.gif

(mlk, a po me nguc a /pf/images/graemlins/laugh.gif )

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/confused.gif Nje pyetje kisha une ...Po shoqet me te cilat nuk ben sex ,si quhen..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sorella /pf/images/graemlins/laugh.gif

minardi

Primus registratum

nje dite pyta nje shok, i thashe o çun, pse thu qe i ke dashnore, sepse ti i ke shoqe...ja shpjegimi fjal per fjal qe me dha :

- dashnore ( nje femer i shkon ne shpi, ose e merr diku edhe e *** )

- e dashur ( nje femer me te cilen del nojhere, pi kafe, dhe flet perciptaz, dhe pastaj e ***)

- shoqe (nje femerte ciles i hap zemren, i flet per gjithshka, nga me e mira ke me e keqja, dhe te ciles i ben besim, dhe pastaj i ben dashuri)

[/ QUOTE ]

Besoj se ka nje ndryshim thelbesor ne mes shoqeve nga njera ane dhe te dashurave apo dashnoreve nga ana tjeter
Me shoqet mund te shkembesh vetem fjalet qe nxjer nga goja ,kurse me palen tjeter edhe llapen... /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Sorella /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Po me ben te besoj se paska pasur te drejte im ate kur me thonte "Nuk ka shoke sot..."" /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Yt ate vetem shoqe paska pas qe te paska thon kete! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ore...qelbanix... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif Kjo ishte keshille per te bijen ne maredheniet me meshkujt .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

E shof qe te qeka fut shkes me noi ven mo /pf/images/graemlins/laugh.gif u dashka me kallzu çurçafin te vjerra /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif S'kam pas nevoje per shkes se une e kam gjet ate timin /pf/images/graemlins/wub.gif,vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur kam qene kalama.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Nuk e dijsha qe shoqeroheshe me pedofila ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kush do m'boj nji pytje se ndihem i ndershem sot? /pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

cila eshte gjeja me seksi ne trup e jotja? /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Kuleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

kujtoja se ajo futej ne xhep

Blendi

Primus registratum

me seksi ne trup? Boh! Po une merrem me sport, s'ke t'bosh me lluq ktu. Njona m'ka pas qef gjoksin, njona shpatullat, njona ate vijen me qime qe u ngjitet lart meshkujve nga kerthiza te gjoks.

Ti cin pjese ke me seksi (thuj vithet inshalla) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif