Femrat pyesin - Meshkujt pergjigjen

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt pergjigjen

O Pink kam bere thjesht, nje pyetje, fare te thjeshte,ti pse merr flake menjehere,nuk po te them te stermundohem me nje tip qe s'do te flase dhe te rri te vras mendjen pse s'po thote asgje, ça ka me fsheh,etj etj!!!

Me "bof génération" doja te thoja qe nuk ka nuanca ne diskutim,qe çdo gje eshte siperfaqesore,qe nuk ka asnje lloj intimiteti ne diskutim,qe çdo gje ngelet e pergjithshme ne stilin qe ashtu siç po flet me ty, ashtu flet me te gjitha femrat edhe me shoket e punes biles...

We_dont_play ke thene nje gje: meshkujt flasin me vepra,eshte e vertete por varet per ça veprash e ke fjalen ti,ndoshta ne duhet te kenaqemi me kaq,me vepra dhe pa fjale...

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ju pelqen ju gocave kur ne meshkujt ju flasim per ish te dashurat apo jo?

[/ QUOTE ]

varet. Nese ai robi flet me nostalgji, i bie qe jam e perkohshme. Nese e flet si muhabet te mbyllur, s'me kushton asgje!

ujku81

Primus registratum

[/ QUOTE ]

mua pesh nuk meinetereson te diasgje rreth raporteve te tij te kaluara.nuk eshte pune pelqimi,eshte pune interesimi...

[/ QUOTE ]

Zakonisht kjo vjen ne nje faze me vone pasi je lidhur.

marina s.

Forumium maestatis

Nuk me intereson si teme,as ne takimin e pare as ne faza te mepasshme.

Utu pergjigjiu edhe pyetjes qe bera... /pf/images/graemlins/laugh.gif

se shtova nje pyetje una te postimi qe citove... /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

T'qafsha ty, nuk te imagjinoj dot ne nje takim une ty pa folur duke prit ate tjetrin te te pyese. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

E pse duhet te ta beje ai muhabetin? A kerkoni barazi ju? Jepi pra hapi nje teme, dy, tre, po e pe qe prape nuk ta var, boji dhe pyetjen e fundit, ca do na thuash ndonje gje? Dhe po nuk e hapi thesin prape, boj sikur te ka dergu sms Dahlia dhe thuaji, uaaaaa me duhet te iki se shoqja ime e shtepise ka harru celsin. /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

e di pse duhet nje mashkull te na bej muhabet ne femrave Ujk xhan i tetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

sepse nje femer duhet ta bej gjithmon veten te deshirohet,(si do te jet, e bukur e shumtume, e zgju, budallaqe etc etc ) gjithmon duhet ta bej veten te deshirohet /pf/images/graemlins/wub.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

Po juve a ju pelqen t'ju flasim per te dashurit qe kemi pas para jush dhe per t'ju thene "ueeee, sa i mire ishte ne krevat i fundit qe kisha para teje"
Jam e sigurt qe JO njesoj eshte edhe per femrat.
Nese eshte thjesht seksuale une personalisht s'kam nevoje per fjale dhe nuk dua te di asgje nga jeta e tjetrit,nese eshte dikush qe me intereson per me shume se kaq ne asnje menyre nuk do ti flisja per ish te dashurit e meparshem

marina s.

Forumium maestatis

e di una qe je tip i veshtire per tu fut ne thes ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhah /pf/images/graemlins/laugh.gif
dje pata nje rast te tille, ai tipi, ça sme ka pyt edhe ne fund nuk diten ça te me pyste me qe te me terhiqte vemendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me tha, po kjo ngjyra e flokeve, eshte ngjyra jot natyrale apo ????

un u shkriva se qeshuri /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Teme interesante kjo!
Po mire Pinko, ti e ke pyet ndonjehere veten nese je tip i muhabetit? (nuk dua te nxjerr konkluzione).

[/ QUOTE ]

ta pyes veten ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif
un e di qe jam, jo vetem jam e muhabetit, por e humorit, jam interesante (e thene me shum modesti biles /pf/images/graemlins/laugh.gif por ata qe me njohin ta konfirmojne), mund te flas per çdo gje, pershtatem ne çdo ambjent....
un e di se si jam, por dua qe te tjeret te me tregojne se si ata jan.

blendiys

Primus registratum

un e di qe jam, jo vetem jam e muhabetit, por e humorit, jam interesante (e thene me shum modesti biles por ata qe me njohin ta konfirmojne), mund te flas per çdo gje, pershtatem ne çdo ambjent....

[/ QUOTE ]

Une kam pas njoh shume femra te cilat e dinin veten te bukura, zgjuara, me te mira se te tjerat etc, po kur uleshe per te bere muhabet nuk te linin rradhe te pergjigjeshe sepse gjithmone rrotulloheshin ne temen "mami im, babi im, ai tipi tek shkolla "
/pf/images/graemlins/eek.gif

marina s.

Forumium maestatis

Pink nuk eshte nga ato lloj femrash... paske qene pa shans fare ti more djale /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Dahlia, nejse...VT ketij muhabeti se mori per lesh.

per tju kthyer pytjes tende te thjeshte ja nje pergjigje e mundeshe:
beji atij personit nje pytje qe ai smundet ti pergjigjet me po ose jo /pf/images/graemlins/laugh.gif psh : cili kengetar te pelqen me shum dhe pse ???
ketu sta dredh dot me se duhet ta zgjeroj pergjigjen..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

un e di se si jam, por dua qe te tjeret te me tregojne se si ata jan.

[/ QUOTE ]

Hehehehehe dole ke pyetja ime mi rrush,e shef mi garipe qe erdhe prape te pyetja e pare dhe e kishe mor me vrrull te madh
Se kuptove qe pyetja ishte thjesht per te ndez debatin e shef si erdhen te gjithe te jepnin mendimet e veta?? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Vetem per Pink kiss

ujku81

Primus registratum

Sceptic pergjigja per pyetjen tende (qe e ka bere dhe Dahlia) eshte jo, nuk me intereson te flasin per lidhjet e tyre.

*enderron nje takim me Pinkun ku ajo vetem flet e qesh dhe ai vetem degjon e shkrihet tuj qesh. /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Konfirmoj mendimin e Blendit.

blendiys

Primus registratum

Pink nuk eshte nga ato lloj femrash... paske qene pa shans fare ti more djale /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
As nuk e ve ne diskutim.
P.S
Sa per pyetjen per muziken apo kengetari qe pelqen, pergjigjet do ishin shume te mundshme si : ai eshte si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un e di qe jam, jo vetem jam e muhabetit, por e humorit, jam interesante (e thene me shum modesti biles por ata qe me njohin ta konfirmojne), mund te flas per çdo gje, pershtatem ne çdo ambjent....

[/ QUOTE ]

Une kam pas njoh shume femra te cilat e dinin veten te bukura, zgjuara, me te mira se te tjerat etc, po kur uleshe per te bere muhabet nuk te linin rradhe te pergjigjeshe sepse gjithmone rrotulloheshin ne temen "mami im, babi im, ai tipi tek shkolla "
/pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

me duket blendi se nuk te thash se isha e bukur, e zgjuar, apo me e mira nga te gjitha ...ne fakt jam e kunderta e gjith ketyre.
edhe nuk e di ça lloj femrash ke rastis te frekuentosh ti, ndoshta i prisje kur dilshin nga 8vjeçarja, ose nga gjimazi qe te folkan per mamin, babin, beni kukllen dhe qenin /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
ketu behet fjale per njerez qe kan nje moshe pak a shum te pjekur...jo per roza-rozina...

blendiys

Primus registratum

Te shkruajta dhe me lart, mos i merr personale pergjigjet. Thjeshte po debatoj.
P.S
...dhe nuk ja kam idene se c'ndjesi eshte kur pret tek dera e shkolles.

Nei

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt per

Ola ujku /pf/images/graemlins/smile.gif hmmm.... pse je bere moderator? /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum
Re: Femrat pyesin ----------------|-- Meshkujt per

Me bene. Me kerkuan dhe une pranova. Thjesht per te dhene nje dore ne mirefunksionimin e AF. /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

ketu behet fjale per njerez qe kan nje moshe pak a shum te pjekur...jo per roza-rozina...

[/ QUOTE ]

pse hedh balt mbi emnin tem ti e, s'ban me kthy un shpinen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

marina s.

Forumium maestatis

Me erdhi ne mend diçka:te gjithe shoket e mi edhe te dashurit qe kam patur,u pelqente te ishin macho...

Kam pershtypjen se keshtu jane shumica e djemve shqiptare.Pse kaq te fiksuar me menyren e sjelljes prej macho-man?? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif