scadarsko
Locus omnem
ta perdhunosh me qellim qe ajo t perdhunoj....ka veyem perfundim ajo te denoncoj!Une do te beja gjithcka qe ajo qe dua te me perdhunonte. Madje edhe do ta perdhunoja vetem e vetem qe ajo te me perdhunonte![]()
ta perdhunosh me qellim qe ajo t perdhunoj....ka veyem perfundim ajo te denoncoj!Une do te beja gjithcka qe ajo qe dua te me perdhunonte. Madje edhe do ta perdhunoja vetem e vetem qe ajo te me perdhunonte![]()
nejse di qe ka 68 stile 69 eshte per larje haha po preferenca ime eshte ta kem siper kjo eshte e gjithanatyrisht se n fillim ajo m dominon,por n fund ajo kur nxehet e peson nga une....
ah dashke femer hoxhalleshe ti te hypi n minaret!nejse di qe ka 68 stile 69 eshte per larje haha po preferenca ime eshte ta kem siper kjo eshte e gjitha
Por edhe une do ta denoncoj kur te me perdhunoje ajota perdhunosh me qellim qe ajo t perdhunoj....ka veyem perfundim ajo te denoncoj!
Por edhe une do ta denoncoj kur te me perdhunoje ajota perdhunosh me qellim qe ajo t perdhunoj....ka veyem perfundim ajo te denoncoj!
po normal ku perdhunohet njeriu.....as kafsha nuk perdhunon kafshen,biles kafsha ka cikel mujor cdo vit ben mardhenje jo si njeriu cdo dite e nk ngopet!Por edhe une do ta denoncoj kur te me perdhunoje ajo
Por edhe une do ta denoncoj kur te me perdhunoje ajo
Pertej shakase, une s'do te perdhunoja asnjeren per asnje lloj arsye.
pse jo ja vlen mundi dhe per me teper lodhesh me pak zgjat me shumeah dashke femer hoxhalleshe ti te hypi n minaret!
E themi dhe mundohemi ta besojme e megjithate keto gjera ndodhin dhe madje ne mase te madhe. Duhet te durojme edhe ca deri kur te fitojme kulturen evropiane.po normal ku perdhunohet njeriu.....as kafsha nuk perdhunon kafshen,biles kafsha ka cikel mujor cdo vit ben mardhenje jo si njeriu cdo dite e nk ngopet!
kultura europiane.......pfff ne kete shoqeri zotni i nderuar,jo vetem perdhunime ka por deri pedofilie e kanibalizem...ku tek kultura shqiptare nuk i gjen.ne jemi shume mire ,kemi fat me femren e bukur shqiptare,ajo na sherben,na ushqen na gatuan gjithcka na ofron...por jemi ne qe e perbuzim duke i harruar e pse jo ofenduar e zevendesuar me femra te huaja ku skajn aspak origjinalitet si femra shqiptare...freskine natyrale .E themi dhe mundohemi ta besojme e megjithate keto gjera ndodhin dhe madje ne mase te madhe. Duhet te durojme edhe ca deri kur te fitojme kulturen evropiane.
Si ide, eshte e bukur kjo teme...![]()
Nuk ka faj Evropa. Mund te shpjegohet me nje shembull: Nje person(Evropa) shet molle dhe ti apo une shkojme e blejme. Aty ka molle te mira, shume te mira, te keqia, shume te keqia. Ne marrim nje sasi, paguajme leket edhe ikim. Tani, c'faj ka ai person qe ne zgjodhem mollet e krimbura?kultura europiane.......pfff ne kete shoqeri zotni i nderuar,jo vetem perdhunime ka por deri pedofilie e kanibalizem...ku tek kultura shqiptare nuk i gjen.ne jemi shume mire ,kemi fat me femren e bukur shqiptare,ajo na sherben,na ushqen na gatuan gjithcka na ofron...por jemi ne qe e perbuzim duke i harruar e pse jo ofenduar e zevendesuar me femra te huaja ku skajn aspak origjinalitet si femra shqiptare...freskine natyrale .
Nuk ka faj Evropa. Mund te shpjegohet me nje shembull: Nje person(Evropa) shet molle dhe ti apo une shkojme e blejme. Aty ka molle te mira, shume te mira, te keqia, shume te keqia. Ne marrim nje sasi, paguajme leket edhe ikim. Tani, c'faj ka ai person qe ne zgjodhem mollet e krimbura?
Por te jap te drejte per femren shqiptare. S'ka si femrat shqiptare...
Haha. Po shiko. Ne Evrope cdokush eshte i lire te beje cdo gje me kusht qe kjo te mos demtoje tjetrin. Disa nga ne shkuam e mesuam drogen e plot vese te tjera. Pse nuk morem moralin e shendoshe qe ekziston atje prej shekujsh...?kam 15vite n europe e mollet per mua te gjitha me vrima jan edhe krimbayt kajn ik me koh.....
moralin apo propaganden ?se ne europen lindore ka exsistu morali.....Haha. Po shiko. Ne Evrope cdokush eshte i lire te beje cdo gje me kusht qe kjo te mos demtoje tjetrin. Disa nga ne shkuam e mesuam drogen e plot vese te tjera. Pse nuk morem moralin e shendoshe qe ekziston atje prej shekujsh...?
Kudo ekziston morali. Por pjeset me nje civilizim me te hershem e me te perparuar e kane akoma me te madh e te shendoshe. Por atje ka liri veprimi dhe nese dikush do te jete i keq me veten askush s'e ndalon. Dhe ne vajtem e morem shembull pikerisht nga ky i fundit.moralin apo propaganden ?se ne europen lindore ka exsistu morali.....
shume e thelle biseda eeeHahahahaha
me ashu perpjete dmth besoj e kupton apo joHe si perfundoi?![]()