Femrat perdhunojne meshkujt...

scadarsko

Locus omnem
Mos u bej pesimist mor lal ska asnje tna bej dem veete fut shejtanin ne shishe ne veme tapen
nga shkodra thuhet femna e fut shejtanin n shishe ,por nuk bashkpunon me mashkullin me ja fut tapen ma shoku se shejtan na konsideron ne ajo...pra me nji fjal na e fut kur don ajo!

joetisti_

Locus omnem
si perdhunohet nje mashkull nga femra iher?sa te hidhet n sulm femra kurcohet mashkullit femra edhe maje oxhakut te hipi nuk ka shance ...
Haha. Une kam pare nje video ne youtube kur nje vajze e afroi djalin pas vetes per te marre si fillim nje puthje dhe kur ky refuzoi ajo e goditi dhe u largua. Ajo ishte thuajse 20 vjece e ai ndoshta pak me pak. Ndodhia, nga sa dukej ne video, u zhvillua mbase ne tualetet e shkolles.

Por, te flasim me 100% seriozitet, perdhunimi(vec rasteve kur e aplikojne dy veta per te nxitur epshin e per te patur keshtu nje marredhenie te pelqyeshme seksuale) qofte per vajza qofte per djem, eshte i demshem. Nje vajze e perdhunuar -vec te tjerash- mund te ngele shtatzene padeshirueshmerisht dhe nje djale, mund te behet baba padeshirueshmerisht. Ketu besoj se eshte keq!

scadarsko

Locus omnem
Haha. Une kam pare nje video ne youtube kur nje vajze e afroi djalin pas vetes per te marre si fillim nje puthje dhe kur ky refuzoi ajo e goditi dhe u largua. Ajo ishte thuajse 20 vjece e ai ndoshta pak me pak. Ndodhia, nga sa dukej ne video, u zhvillua mbase ne tualetet e shkolles.

Por, te flasim me 100% seriozitet, perdhunimi(vec rasteve kur e aplikojne dy veta per te nxitur epshin e per te patur keshtu nje marredhenie te pelqyeshme seksuale) qofte per vajza qofte per djem, eshte i demshem. Nje vajze e perdhunuar -vec te tjerash- mund te ngele shtatzene padeshirueshmerisht dhe nje djale, mund te behet baba padeshirueshmerisht. Ketu besoj se eshte keq!
ketu ke te beje me sadomazikizem shoku.....aty fishkullohesh me kamzhik

joetisti_

Locus omnem
ketu ke te beje me sadomazikizem shoku.....aty fishkullohesh me kamzhik
Sigurisht. Por vec kesaj, nje cift, pasi etja u eshte shuar, mund te aplikojne apo improvizojne dicka ndryshe nga e zakonshmja. Eshte fakt qe kur femra s'do(pra kur ben sikur s'do) ka me shume eksitim per marredhenien. Futet ketu edhe perdhunimi i burrit nga gruaja e vet :)

Hektor12

Locus omnem
kam degju qe nje djale u perdhunua ne amerike nga kater femra dhe kaloi ne depresion qe tu vra veten tjeter sdi me te degjuar e kam vrte skam eksperience

scadarsko

Locus omnem
kam degju qe nje djale u perdhunua ne amerike nga kater femra dhe kaloi ne depresion qe tu vra veten tjeter sdi me te degjuar e kam vrte skam eksperience
si mundet te perdhunohet seksualisht mashkulli?po nuk u exitua ai nuk reagon ska erection ku kan me hyp ato femra maje mullarit apo plehut...

Hektor12

Locus omnem
ssdi cte them beri buje tashi mos i merr te gjithe meshkujt si puna jote ime se pak burra kan met. ka dhe tip motrash sensibel se mbajne shume

scadarsko

Locus omnem
ssdi cte them beri buje tashi mos i merr te gjithe meshkujt si puna jote ime se pak burra kan met. ka dhe tip motrash sensibel se mbajne shume
pervec se t jete femra police,hajt them e lejoj te me perdhunoj pak me interes me liron nga prangat.....prap exituese eshte femra police,te duket se ke dominu shtetin!

Hektor12

Locus omnem
pervec se t jete femra police,hajt them e lejoj te me perdhunoj pak me interes me liron nga prangat.....prap exituese eshte femra police,te duket se ke dominu shtetin!
e ke dominuar apo te ka dominuar mua do me pelqente dhe pelqejne femrat zoteruese poseduese