Femrat perdhunojne meshkujt...

MLK

Primus registratum
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Po pra po nuk do me perdhunojne altruizmin (keshtu qe do kem te virgjer altruizmin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) , e meqe altruizem po ta perkthejme fshatarçe do te thote me dhene do te thote qe kur ta jap do ta kem te virgjer /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata qe se marrin vesh ta perkthejne ne kinesçe :lol:

samanta

Primus registratum

Pas nje wilde perdhunim ty do te te shtohet altruizmi /pf/images/graemlins/laugh.gif te ADMIROJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo se ha une ate pas nje wilde perdhunimi do tromaksem e se jam me hiç, do ti vej dryn me kaliber qe mos kete sharre ta presi, ene murgjit do ma ken zili :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

Te keqen vetem EUNUK mos m'u bej jo per gje po s'i duroj dot VIKTIMAT :lol:

epiphany

Primus registratum

ore djale po pse merzitesh ti?une te kam thene q nuk do lejoj qe te pesosh asnje traume.do jem shume e kujdesshme me beso.

MLK

Primus registratum

epo çta besh kur je pa eksperience edhe ka frike njeriu, ku i dihet, pastaj mos ma ve re se nga lushnja jam une i ziu :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

puuuu si s'mu ndane keto lalucet mua!!! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Laluc ishte ne figurative /pf/images/graemlins/laugh.gif se skam qene ndonjehere per pushime nga ajo zone :cool:

epiphany

Primus registratum

prape laluc mbetesh.hajt do bej si do bej do vazhdoj te te duroj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Denna pse me laluca do e shkaterrosh jeten :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif o beje te shkathet si veten ose lere ne dore te zotit /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

po permiresohet shume dreqi e nuk ma ben zemra ta le ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Kjo tregon qe je mesuese e zonja /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

kam patur nje bashkpunetore shume njish /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

tani edhe shume edhe njish spo marrim vesh mo shume apo nji ke pas si bashkepuntore ti? se me duket se do ta hash per perdhunim ne bande te organizuar keshtu si e ke nis jo per gjo :lol:

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Po mendoja, po si mund ti thoje vetes burri burre po ta perdhunoje gruaja? .... /pf/images/graemlins/smile.gif lol

Princesha

Primus registratum

gjergj kastrioti si duron kto gjana, ke te drejt ti, manej kush te ka than qe mlk asht burr, gjys ashtu e gjys ashtu me ken asht mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kush tha qe jam burre une nje here! Pastaj pse duhet te jesh ose ashtu ose keshtu? :rolleyes: Vetem qeni sheh bardh e zi njeriut zoti i ka dhene mundesine te shohi e dalloje mbi 300 milion ngjyra te ylberi eshte pune tjeter se ka qe dallojne vetem te bardhen apo te zezen /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

ou sa ngjyra ka pare MLK keto kohe!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

aq sa nuk numerohen denne po problemi eshte se ketu ngaterrojne te paren e ngjyrave te ylberit me kalimin e ylberit /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po ku marrin vesh keto!!!ti c'ke...vazhdo ashtu si te kam mesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif