Femrat perdhunojne meshkujt...

S

Scorpion

Guest
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Fillimisht postuar nga Moira:

O Elv Bajraktari te perdhunofte ndonje gje e egerr,ishalla... !!!
Nuk e gjen gje gjene e eger jo. :lol:

samanta

Primus registratum

Ooooooo te verber :smash: ajo kafshe eksituese :rolleyes: qe kam ne avatar eshte lepuroshe dhe jo ketrushe prandaj hapini syte mire.Ti mor Bajraktaro e di qe 160cm :rolleyes: nuk i dalin zotrotes se mali ka bere punen e vet ne mosgdhendjen e trurit tend shkembor,por s'kam c'te te bej beji derman vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
MLK eshte ne kerkim te identitetit sexual /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

jo mo lepurushe s'eshte keq po si shume me shpejt e kane muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Eh moj Dennke une vrapoj shpejt po kam frike te rri vetem :rolleyes: se mos me shqyejne egersirat e malit uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Lepuri hyn ne gjitha vrimat e pyllit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po lepuri ka dhe dukurine qe eshte i shpejte jo vetem ne vrap po dhe kur luan doktorash /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

edhe une per ate lloj shpejtesie e kisha qepare.po hajt mo...s'ke c'ben. :shrug:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Po lepuri ka dhe dukurine qe eshte i shpejte jo vetem ne vrap po dhe kur luan doktorash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mlk te keqen Florisi ver nje avatar se s'mund te te shoh ashtu pa rroba /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

i shkreti ai gjynah se e beri kerkesen per nje por nuk iu pranua /pf/images/graemlins/laugh.gif ai po qe ishte avatar shume i veshur. :lol:

Hey Joe

Primus registratum

amon mer ku jane keto femra perdhunuese , flijohem me kenaqesi per te gjitha ju , o dhunuese seksi .

te stazhonumet , s jane te mirepritura .

samanta

Primus registratum

Denna terboi gjithe gocat duke dale pa rroba.I them pjeset e turpshme duhen mbuluar,por s'i mbushet ajo koke. /pf/images/graemlins/laugh.gif
More Joe vocerraku rritu nje cike pastaj kalo ketej eshte pak zone e rrezikshme per ty qe je nen moshe :lol: po ty nese te eshte mbushur mendja dil e blej ca kamxhike neser se ta tregoj une si fillon procesi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Joe

Primus registratum

vajze e mbare , je e sigurte per ato qe po shkruan apo edhe mendimet te vine , si puna e seksit te leprit .

Te lutem , shto ca qeliza trunore , se ka malet , aty ku pula ha gure edhe njeriu me duket s ka me cfare ta ushqeje si veten edhe trurin , vetem me ajer te paster .

Imagination is more important than knowledge , - ka thone njoni , por ti paske nevoje per te dyten me duket , se e para ka ik per lesh tek ty .

samanta

Primus registratum

hey Joe im i vogel e ke degjuar qe tani eshte ne mode Wilde taman si ne male :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj mbuloje dhe ti veten me nje avatar(jo nga malet)se me derrmove ashtu i paveshur :lol:

S

Scorpion

Guest

Ca jane keto muhabete leprash ketu? :tipsy: :lol:

Hey Joe

Primus registratum

ore Scorpions , se sa nigjoj kete emer me kujtohet berberi qe kur isha i vogel me thoshte : Si do me te qeth , si scorpions eeeeeee ? Dhe modeli ishte , nga mbrapa , anash makine dhe siper te gjata .

S kom pa model me pa lidhje , scorpions pra .....

Ti mos e merr personale se mu kujtu prej ketij nickut tend .