Femrat perdhunojne meshkujt...

S

Scorpion

Guest
Re: Femrat perdhunojne meshkujt...

Jo mer jo se marr fare per ters, po lexoje mire, jo Scorpions po Scorpion. Dmth as grupi muzikor, as stil qethjeje e as ndonje gje tjeter. Thjesht ne shqip Akrep. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hey Joe

Primus registratum

mqs qeke scorpion , me bohet qejfi , se ene per vete scorpion jom , akrep me i llaf dhe merrena vesh mire .

shnet

dollibash

Primus registratum

gkkastrioti postoi:

Si pak e cuditeshme duket por ben vakin! A mendoni se mund te ndodh keshtu?

Si ????? kane perdhunuar femrat Skenderbeun???? :eek: Te vine te gjitha femrat ketu tek une se ua ndreq une ate.....

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] i ka vajt mendja kujt per perdhumin apo si tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mua s'me ka vajt per tjeter gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ti duhet ne fillim te testosh vajin pastaj te kalosh nga perdhunimet /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkallet nuk hypen nga dy me mund te rrezohesh masnej po re aha veç kur te shohesh veten me 10 veta siper /pf/images/graemlins/laugh.gif qe te sulen per te te...... vjedhur vajin sigurisht :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

apo s'e ka dhe te rafinuar nga eksperienca /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ore vajin e provova une.pse nuk ju thashe e?paskam harruar /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte shume njish.tani o burra vetem pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Se paske kuptu se per çfare duhej testu. Ne nuk na duhej vaj "shume njish" po vaj qe te perdorej per "shume grup" :lol:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb]
Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] i ka vajt mendja kujt per perdhumin apo si tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mua s'me ka vajt per tjeter gje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mire se ta bojm dermanin vetem fol ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Se paske kuptu se per çfare duhej testu. Ne nuk na duhej vaj "shume njish" po vaj qe te perdorej per "shume grup" :lol: [/qb]
:lol: :lol: :lol:
ta kam thene nje here boll ngele duke me korigjuar po me ler te bej punen time.

MLK

Primus registratum

Pikerisht si pjestare te grupit qe te kemi mundohem te te ndihmoj me aq sa mundem, keshtu qe mos e merr per korigjim po si ndihme ne misionin tend teper te rendesishem ate te perdhunimit masiv /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Gojedhanat thone qe altruizmin e kam pas ves qe i vogel fare e qe atehere me ga ngel ky dreq vesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

gjithesesi ti bej pak kujdes denna se ty sa te pelqe i gjo, hop do me e perdhunu masnej, ne ajo na duhet te me perdhunosh altruizmin :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

jo jo pa merak altruizmin do e le menjane e do merem vetem me ty. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

epo shyqyr qe na fale altruizmin e nuk po e perdhuno, gjysma te "keqes" /pf/images/graemlins/laugh.gif jam me altruizem te virgjer te pakten sjam i pashprese pas perdhunimit :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

na na mos u gezo shume se... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

More MLk pas perdhunimit s'do jesh me i virgjer :angel: si tani s'te vjen keq :confused: :devil: