Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

kunder19

Primus registratum
Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

ë femrat në shtrat e përdornin më shumë trurin se meshkujt, kjo dihej. Por që pasi e përdornin, e humbnin tërësisht, duke shuar madje dhe çelësin nervor, kjo është e re.

E bukura është se nuk bëhet fjalë vetëm për fjalë. Ata që përcaktuan që materia gri e femrës humbet funksionalitetin e saj në momentin kur ajo arrin kulmin e kënaqësisë, ishin një ekip studiuesish holandezë që në Kongresin “European Society of Human Reproduction and Embryology” treguan trurin e 12 çifteve midis 19 dhe 49 vjeç, ndërkohë që bënin seks.

"I linim vetëm në dhomën e skanerit, me dritat e ulëta”, -shpjegon doktor Holsteg, një nga studiuesit e përfshirë në kërkim. Kuptohet që njëri prej të dyve e kishte kokën në skaner, prandaj performancat seksuale ishin të kufizuara, “por ne na interesonte truri dhe jo seksi. Rezultati më i rëndësishëm që kemi regjistruar është që truri i femrës aktivizohet totalisht në momentin e arritjes së orgazmës”.

Pse ndodh kjo? Sipas opinionit të doktor Holstege, "mbase për të arritur orgazmën, femra duhet të çaktivizojë disa pjesë të trurit të saj, si p.sh. qendrat e frikës. Gratë janë të afta edhe të shtiren për orgazmën, por kjo nuk i shpëton skanerit. Nëse shtiret, shumë pjesë të trurit mbeten aktive".

Artikull i marre:
http://www.albaniaonline.it.gg/Mjeksia.htm

ere

Primus registratum
Re: Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

interesante...te humbesh teresisht trurin nuk do te thote qe nuk mendon! thjesht e stakon ate...dhe me duket gje shume e mire...preferoj me mire te ve trurin ne pune e ta stakoj kur mbaroj pune (dmth orgazmen) se sa te ngelem instiktive si qente... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Alanis

Primus registratum

Me thene te drejten une nuk mendoj filozofi kur jam ne orgazem. E as nuk kujtoj fare se sa pare kam ne banke apo se ku jam ne ate moment. S'e di pse ja kan ngele femrave stakimin e trurit ne kulmin e kenaqesise. Une kam pershtypjen qe edhe ne e humbin trunin ne proces e siper. haha

ere

Primus registratum

po tani love ndoshta kunder* mendon per parat poshte dyshekut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kunder19

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty...</div><div class="ubbcode-body">
po tani love ndoshta kunder* mendon per parat poshte dyshekut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gifMire qe ma kujtove duhet ti hedh nje sy i kam akoma apo jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

ere

Primus registratum

po me hajdute shtrihesh ne shtrat ore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Te shtrati hajdutes apo ku behet fjale ketu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

sa speziell tingellon shprehja : kur jam n'orgazem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

si do t'jete valle, me ken' n'te /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ere

Primus registratum

u si ben kjo sikur sdi gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...
Në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

n'gjuh t'njerkes i bjen 'ta perjetosh' mi, e jo te jesh ne te /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
n'koh' t'monos s' ka ken perdor ky fjalor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif pyet MLK per info ma t'sakta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum
Re: Në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

T'pysi Monon ma mir mij , ça m'ngaterro mu kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

ngaqe je i gjithanshem mor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Veç me t'kuqt jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pse ore nuk je si demi ti qe i turret te kuqes? nuk te eksiton e kuqja ty? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo, un me te pa me te kuqe te xhesha n'ven te xhesha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

deshabillez-moi...narananaana /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

deshabillez-moi...nararananana /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

deshabillez-vous...tururururu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

ke noj menje MLK? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

tous ensamble, tous ensamble, oué oué oué /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tu tire ou tu pouénte, Gerard? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif