Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

Pointer c'est déjà grand chose pour lui.

Un jom tu prit ti mushet menia MLK të xheshi Dalin. C''est mon côté voyeur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...je prends les popcorn et je me pose matter avec toi...
rien ke l'ide, me leshon goja leng /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Voilà pour ton long /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

BoiteMouchoir.jpg

Ema

Goddes

Arrrrrrrrrrrrrrrf kondrapedalo ca bo me?

Ema

Goddes

Une jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Harris

Forumium praecox
Re: Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

Po cfaj kan femrat or bab se nuk arrin mashkulli ti marri trupin e mendjen ne te njejten kohe, po flisni ore femres flisni e sdo mendoj as do ket frik por do ju adhuroj at moment
wink.gif

Cleopatra

Forumium praecox
Re: Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ulven</div><div class="ubbcode-body">Po cfaj kan femrat or bab se nuk arrin mashkulli ti marri trupin e mendjen ne te njejten kohe, po flisni ore femres flisni e sdo mendoj as do ket frik por do ju adhuroj at moment
wink.gif
</div></div>

S'jam dakord edhe pse eshte ide e mire...jo gjithmone ka rezultat.

C

cnother their

Guest
Femrat në shtrat nuk mendojnë më!!!!!!

ë femrat në shtrat e përdornin më shumë trurin se meshkujt, kjo dihej. Por që pasi e përdornin, e humbnin tërësisht, duke shuar madje dhe çelësin nervor, kjo është e re.

E bukura është se nuk bëhet fjalë vetëm për fjalë. Ata që përcaktuan që materia gri e femrës humbet funksionalitetin e saj në momentin kur ajo arrin kulmin e kënaqësisë, ishin një ekip studiuesish holandezë që në Kongresin “European Society of Human Reproduction and Embryology” treguan trurin e 12 çifteve midis 19 dhe 49 vjeç, ndërkohë që bënin seks.

"I linim vetëm në dhomën e skanerit, me dritat e ulëta”, -shpjegon doktor Holsteg, një nga studiuesit e përfshirë në kërkim. Kuptohet që njëri prej të dyve e kishte kokën në skaner, prandaj performancat seksuale ishin të kufizuara, “por ne na interesonte truri dhe jo seksi. Rezultati më i rëndësishëm që kemi regjistruar është që truri i femrës aktivizohet totalisht në momentin e arritjes së orgazmës”.

Pse ndodh kjo? Sipas opinionit të doktor Holstege, "mbase për të arritur orgazmën, femra duhet të çaktivizojë disa pjesë të trurit të saj, si p.sh. qendrat e frikës. Gratë janë të afta edhe të shtiren për orgazmën, por kjo nuk i shpëton skanerit. Nëse shtiret, shumë pjesë të trurit mbeten aktive".

Artikull i marre:
http://www.albaniaonline.it.gg/Mjeksia.htm

abs

nuk e di...
...hmmmmm qysh kur qenka kthyer krevati ne zyre pune keshtu??? ku perdoret truri??? :hidhu:

Zot, ma hiq trurin nga funksioni sa ma shpesh te jete e mundur. Amin!!!! :dashuri: