................................................Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] nese kjo te eksiton eshte pune per ty, por kjo s'do te thote se eshte e vertete.
Edhe pse vetem nje perqindje teper e vogel e shoqerise se sotme eshte komplet hetero-seksuale.
Klasifkimet jane:
Teresisht heteroseksual
hetero me pak orientim homo
hetero me tendenca homo
hetero me tendenca te theksuara homo
biseksual
homo me tendenca te theksuara hetero
homo me tendenca hetero
homo me pak orientim hetero
teresisht homoseksual
Ka te beje me faktin se sa e njohim veten dhe se sa influence ka komuniteti ku jetojme ne shijet tona seksuale.
Te thuash te gjitha femrat jane bi, eshte gabim dhe nuk ka te beje me to sic thashe, por me fantazite e tua. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Fillimisht postuar nga Mikerezi:
[qb] Degjo Macho, nuk te kuptoj shume mire se cfare do te thuash ti me kete. Gabimi yt eshte se ti flet ne pergjithesi se "vajzat jane lezbike"!!!
Sigurisht qe mund te kete raste te tilla, pasi cdo gje egziston ne kete bote, por nuk jam dakort me ty per vete faktin se nuk do te thote se ti ke nje shoqe lezbike dhe keshtu duhet te jete nje pjese e konsiderueshme e tyre. Ne rradhe te pare duhet te bazohesh ne menyren e jeteses se asaj shoqes tende dhe ne femijerine e saj.
Nejse, cdo njeri ka te drjten e tij te shprehe mendimin e tij sipas menyres se tij, por une personalisht nuk jam dakort me ty... [/qb]
Adoleshenca!Fillimisht postuar nga Macho Angel:
[qb] Kjo gje nuk me vret nuk me trishton, gati me gezon! ndoshta goboj ndoshta jo! Ky eshte mendimi im! Ju njeres si mendoni? [/qb]
Me lart po flisja pikerisht per femrat Shqiptare!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Rozalina ka te drejte shumica e ne shqiptareve jemi ndryshe nga te huajat dhe kemi principe e deshira te forta heteroseksuale. [/qb]
..........shoqet e tua bohen bisex.kur kane te bejne me meshkuj te ngordhur,te merzitshem,jointeresante,ja drejtojne interesin seksual njona-tjetres.................Fillimisht postuar nga Macho Angel:
Nejse tema eshte e thjeshte! Deri ne cfar pike beson ti se femrat jane Bi-sexuale? [/QB]
me duket se u keqkuptum.ishte vetem i provokim ajo puna e trasgresionit seksual...Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo po qe eshte teme...
Macho hape pak horizontin lal se ste ben keq, futu ne muhabet me femrat dhe meso nese jane te tera bisexual... sdo pesoje keq.
Ndersa ti Kinky na degjenerove fare, kam frike se femrat shqiptare per te cilat po flet ekzistonin 50 vjet me pare kurse tani e kane kapur perendimin goxha mbase me shume sesa nje perendimor persa i perket aspektit seksual...
Ajo ska te bej me nje komb por me nje njeri te vecante.. mos i pergjithsoni gjerat se nje dite do te dilni "GAY" me parulle.... :shrug: [/qb]
Rudo c ben ketu ti mer, shko mer dreq ke kendi i femive se sjane tema per ty keto /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] me tregoni nga e dalloni nje femer bisex se spo marr gje vesh une /pf/images/graemlins/blush.gif:shrug: [/qb]