Femrat masturbojne dhe pike!

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] ma co ti vllajo foton tende pastaj ta coj une ty timen :thumbsup: [/qb]
kiti kur te duash moj po me nje kusht tme japesh foton tnede jo te botes ta behs si ca e ca se sja vlen jo per gje :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

o Too Too Nice po ti mi mastrubon?
o Nice pse si tregon dhe ti atij mi si e pe ne ender,heme ma tregove dhe mua qe pasi i shpetove jeten atij gigolit ti iket te dy dor per dore duke ecur ti re ne grop me mut ai ne grop me mjalt pastaaaaaaaaj ai filloi te lepij ty ti fillove te lepije ate pak a shum mi se sme kujtohet mua si ma the ti :kiss:

cukolja

Primus registratum

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

paskan plase enderat keteja keshillohuni diku se nuk qenkeni mire

sweet eda

Primus registratum

ah zeqo, zeqo perhere nxitohesh kur shkruan, te kam thene mor cun lexo iher pasanej shkruj.....ene persa i perket masturbimit, sa e ben ti e bej edhe une, aq e bejne te gjithe, kjo eshte natyra humane, duam t'i bejme te gjitha

helibak mucogllava

Primus registratum

NiCe e kam shkruajtur mir moj mos ja fut kot panvarsisht sme kujtohet se si e kishe par ti ne ender ate me pak fjal e thash une /pf/images/graemlins/wink.gif
e kujdes me mastrubimin se do te ngeli na nje gje ne dor /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] [/qb]
Nje prezantim "ikonografik" i Zeqos se vogel:
265.gif

Zeqo
ditsch.gif

00000284annie.gif

sweet eda

Primus registratum

[qb] NiCe e kam shkruajtur mir moj mos ja fut kot panvarsisht sme kujtohet se si e kishe par ti ne ender ate me pak fjal e thash une /pf/images/graemlins/wink.gif
e kujdes me mastrubimin se do te ngeli na nje gje ne dor /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
:lol: :lol: :lol: Zeqo se ti me shkrin duke qeshur mua, "kujdes se do te te ngeli ne dore"...mua apo ty?

helibak mucogllava

Primus registratum

too too nice prandaj jemi ketu te beim ty te qeshesh *kujdes se mos te ngel gje ne dor!* o nice po a po mastrubon ti miiiiiii?se e bem chit-chat
me ca mastrubon ti moj kulufe vetem me gishtin e mezit apo me na nje rrot preshi?
NiCe smerzitesh ti qe e thahs trock uneeeeeee se me nga kina si more vesh tija,e jo ne dor ne dor po me na nje vend tjeter :smash:
NiCe ec po te jap nje puthje qe te mastrubohesh me rehat /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: xhan xhan uen ty nice dmth te kam pas xhan /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

ehu zeqo kur t'a kapesh muhabetin ti, mu me ka dale mjekrra....duhet me shume vemendje more djale i mbare :book:

helibak mucogllava

Primus registratum

Nice aty mbahuuuuuu se ti e ke kap me duket :book: jo vetme une po dhe ty te duhet :book: :book: jo per gje nice se mua sa her ne dor me ngelet sja le kurkujt ateeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] yyyy ca endrre????? te paskam shpetu ene jeten, pse s'thu ti qeke borxh kundrejt meje!!!!....

p.s. sa per shakaxhie, ik bridh i cik neper ato temat e tjera se kto ketu s'jane asgjo hic!! [/qb]
Po po jam ne borxh kundrejt teje shume bile ,nuk di si ta shperblej po te jap fjalen qe ker te pickoj gjarperi ty[te kryqezojme gishtat] une do ta thith te gjithe hemin sdo te le asnje pike helm TE JAP FJALEN .Shendet grup dhe ruaju nga gjarprinjte

giglio

Primus registratum

[qb] o Too Too Nice po ti mi mastrubon?
o Nice pse si tregon dhe ti atij mi si e pe ne ender,heme ma tregove dhe mua qe pasi i shpetove jeten atij gigolit ti iket te dy dor per dore duke ecur ti re ne grop me mut ai ne grop me mjalt pastaaaaaaaaj ai filloi te lepij ty ti fillove te lepije ate pak a shum mi se sme kujtohet mua si ma the ti :kiss: [/qb]
ZEQO PILAFI LOGEL SA NJE TOPE DUKE ECUR THEU KEMBEN MA CI Q. ATE BABANE .Ne qoftese sben rime hajde mere kte veglen qe time qe i bie me dore e fute atje ne mese per te bere rime . Ok bukuroshe se e shoh qe je shume interesante .Ej zeqo po ti ker je ber operacion qe fut gishtat qe masturbohesh,ok tesoro ok jam i sigurt qe do degjohemi se shpejti CIAO PRINCIPESA

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ene sa me qen mrena temes, se e kena fiksim me dal i cik nga tema.....femrat masturbojne ene i ka vdek nona atij muhabeti se sikur u njoftem shume!!! [/qb]
FEMRAT MASTURBOJNE MAAAAAAAHHH ca shane ti me , te lutem ka mundesi te shpjegohesh me qarte duke u nisur nga fjala MASTURBIM cfar domethen me nje fjale

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]
Fillimisht postuar nga on/off:
[qb]
[qb] per ca te te vij keq ty o ujk a ke hall se nuk e lexon njeri faqen me te larte te internetit shqipetar :eek:
apo mos ngelet pa derguar ai iluzjoni idjot :smash:
bej dicka me te vertete :thumbsup: [/qb]
kurse ty nuk po te kuptoj fare,se eshte pa lidhe fare,
pastaj ketu nuk ka asnje ligj qe duhet te shkruash me zor dhe kur nuk din se ça,
keshtu qe shko dhe argetohu andej nga tema filmi vizarimor qe ju pelqen me shume se per ate teme dukesh me e formuar!!!!!! :wave: [/qb]
uaaaaaaaaaaaaa ti ujku qenke me budalla nga cmendoja :eek: [/qb]
shi shi kjo edhe mentoka naiher,pse ke men ti menduar???????????se me sa shoh neper postimet e tuja me duket se jo!!

roald

Primus registratum

[qb] pa me thuaj kush ta ka ngjitur ate emer idjot :angel: [/qb]
shi shurra!!!!ti nuk ke qene kur ma ngjiten kete emer,por me qe je kureshtare dhe une po ta shuaj!!
para ca kohesh isha tuke bere sex me njeren(tani emrin nuk ja maj mo men)dhe kur ishte ne momentin me pikant ajo lesho nje si klithme te tille...
oooooooooooon ooooooooooooffffffffffffffff!!!!
dhe keshtu qe vendosa te rregjistrohem me kete nik!!!!!!une ta thash keshu me te shuajtur kureshtjen me pak fjale me qe me pyete,po per me shume hollesira pyet mamin tat se asaj i kujohet me mire!!!!!!!!
po deshe te dish naigjo tjeter vetem shpreu se ne ketu jemi!!!!!!!!

roald

Primus registratum

[qb]
shi shurra!!!!ti nuk ke qene kur ma ngjiten kete emer,por me qe je kureshtare dhe une po ta shuaj!!
para ca kohesh isha tuke bere sex me njeren(tani emrin nuk ja maj mo men)dhe kur ishte ne momentin me pikant ajo lesho nje si klithme te tille...
dhe keshtu qe vendosa te rregjistrohem me kete nik!!!!!!une ta thash keshu me te shuajtur kureshtjen me pak fjale me qe me pyete,po per me shume hollesira pyet mamin tat se asaj i kujohet me mire!!!!!!!!
po deshe te dish naigjo tjeter vetem shpreu se ne ketu jemi!!!!!!!! [/qb]
per sa i perket temes!!
edhe une ashtu them.

cukolja

Primus registratum

[qb]
po deshe te dish naigjo tjeter vetem shpreu se ne ketu jemi!!!!!!!! [/qb][/QUOT

e di o trap ti je me te vertete shume me trap se cmund ti shkoje mendja dikujt

sa mer ate offfffffffffffffffffffffff ma mendja se do thoshte offfffffffff ma cave ****** ti se spo bo gjo
o bej dicka perj verteti o fike fare fijen e barit

ti varfri kujtove se i tregove qiellin
uro te mos degjoje emrin e historin tende se do gajaset

pastaj paturpesia me te cilen shkruan tregon se pervec mangesis ne TRU te paskan lene mangut edhe nga edukata :lol: