shi ky gjasme nuk e din!!!po ujku mjergull dhe rremuje don!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] pse re ste vien keq hiç ty po paske qen zemer katil mo on-of :smash: :smash: [/qb]
kurse ty nuk po te kuptoj fare,se eshte pa lidhe fare,Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] per ca te te vij keq ty o ujk a ke hall se nuk e lexon njeri faqen me te larte te internetit shqipetar![]()
apo mos ngelet pa derguar ai iluzjoni idjot :smash:
bej dicka me te vertete :thumbsup: [/qb]
uaaaaaaaaaaaaa ti ujku qenke me budalla nga cmendojaFillimisht postuar nga on/off:
[qb]kurse ty nuk po te kuptoj fare,se eshte pa lidhe fare,Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] per ca te te vij keq ty o ujk a ke hall se nuk e lexon njeri faqen me te larte te internetit shqipetar![]()
apo mos ngelet pa derguar ai iluzjoni idjot :smash:
bej dicka me te vertete :thumbsup: [/qb]
pastaj ketu nuk ka asnje ligj qe duhet te shkruash me zor dhe kur nuk din se ça,
keshtu qe shko dhe argetohu andej nga tema filmi vizarimor qe ju pelqen me shume se per ate teme dukesh me e formuar!!!!!! :wave: [/qb]
oh pika ty!!!! vazhdo mallosu me veten, kujdes nga karrigia!!me dike edhe cepat e zemres pale.Fillimisht postuar nga giglio:
[qb] Eshte keshtu nice u ngrita une nga karikja qe jam ulur para kompiuterit e ta mallosa , pastaj u ngrite ti e ta mallosa un .Keshtu qe fitova un apo fitova un njesoj eshte .Do te lind pyetja tani ty po historie e miut ca hyn ketu ,do ta shpjegoj serin tjeter se e di qe pak ne thellesin e zemres tende je kurjoze thelle thelle ne ate cepin e mcefur ,hajt ciao ne serin tjeter [/qb]
haahaaaa nuk ma merte mendja te ishe kaq shakaxhesh.E di ti grup qe te kam pare ne ender ta them mos ta them hajt se po ta them se thon qe po ti tregosh endrat realizohen prandaj nguroj .ISHIM UN E TI DHE PO ECNIM NE NJE LENDIN SHUME SHUME TE BUKUR AQ TE BUKUR QE VETEM NE ENDRA SHIKOHET SHUME E BUKUR ME NJE FJALE E KSHU TI QE TE NGAS MUHABETIN ,TE MANITUR NGA KJO BUKURI E DUKE LOZUR NEPER BAR MUA ME PICKON NJE GJARPER MU NE MASUR TI SI E DITUR QE JE THE QE DUHET ME THITH HELMIN QE TE SHPTOSH DHE ME SHPETOVE JETE ,U TREGOVE SHUME GUZIMTARE FALEMINDERIT PASTAJ ME DOLI GJUMIFillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]oh pika ty!!!! vazhdo mallosu me veten, kujdes nga karrigia!!me dike edhe cepat e zemres pale. [/qb]Fillimisht postuar nga giglio:
[qb] Eshte keshtu nice u ngrita une nga karikja qe jam ulur para kompiuterit e ta mallosa , pastaj u ngrite ti e ta mallosa un .Keshtu qe fitova un apo fitova un njesoj eshte .Do te lind pyetja tani ty po historie e miut ca hyn ketu ,do ta shpjegoj serin tjeter se e di qe pak ne thellesin e zemres tende je kurjoze thelle thelle ne ate cepin e mcefur ,hajt ciao ne serin tjeter [/qb]