Femrat masturbojne dhe pike!

genti

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

Sidomos pjeshka,per pjeshk vdes fare qe i hensha berthamen...

genti

Primus registratum

Nice, mos i ngaterro gjerat tani,pastaj une s'jam nga ata djem qe e lene pjeshken pa fare.

genti

Primus registratum

Ne jemi qe jemi si thua e pime nga nje kafe te dhoma#shqiperia :wave: pastaj eshte edhe weekend :shrug:

genti

Primus registratum

Shhhht.. se na degjojne keta te tjeret,ta them ne vesh tani me Mesazh vetijak.

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kapedani:
[qb] Masturbimin a e beni me gishta apo me vibrator.Jo per gje po meqe ne meshkujt jemi te paditur,ja na e shpjego ti motra. [/qb]
KJO MOTRA JOTE E KA MARE PROVIMIN

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Po ju kthehemi pak djemeve tani se femrat e kan me kollaj /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masturbimi ben mire per shendetin ...dhe me teper largon kancerin. Keshtu qe djema kujdesni dorianen se ju duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Bona domenica! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
UN I KAM TE DJATHTEN ME KALLO DHE ME VRET MASURIN ME TE MAJTEN NUK ME VJEN PERMBARE ,SDI SI TJA BEJ AIUTO DJAVOLES AIUTO AIUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sea:
[qb] perse djemte hiqen si te zgjuar dhe te mencur? Na keni pare ndonjehere ne femrave te diskutojme se sa here masturboheni ju, e si ,e qysh???
Eshte me se normale qe nje femer te masturbohet. Ketu nuk ka vend as per turp dhe as per te perdorur epitete. Ne se nje femer masturbohet nuk do te thote se ska nje partner apo se s'eshte e kenaqur. Eshte e vertete qe disa femra mund te kene vetem kenaqesi klitoriale dhe jo vaginale por ka edhe femra qe perjetojne nje orgazem te plote me nje mashkull dhe prape ne momente te caktuara kerkojne ate vetjake. Mund te kete te bej dhe me fantazine , me gjera qe ti nuk i ben dot ne realitet por mund te jete edhe thjesht pune hormonesh. Per veten time nuk mund ta kujtoj saktesisht se kur jam masturbuar per here te pare dhe si e qysh. Di vetem te them qe ka ndodhur perpara se te njihja ne menyre teorike se cfare ishte seksi dhe shume me perpara se te beja dashuri me nje mashkull. Ishte thjesht nje ndjesi qe me jepte kenaqesi edhe pa e ditur se cfare ishte. Mos e besoni po deshet.
Sot kam nje jete me se te knaqshme seksuale por masturbimi ngelet gjitmone si nje gje e vecante qe ka momentin e vet.
Mbaj mend qe me perpara kam pyetur dy shoqet e mia shume te ngushta ne se kishin te njejten ndjesi dhe pergjigjet ishin negative. Atehere filloi te me dukej vetja pak anormale dhe mendoja se ndoshta kisha nevoje te flisja me ndonje psikolog. Tani e di qe nuk jam e vetme dhe qe eshte me se normale te njohesh, te duash dhe ti japesh kenaqesi trupit tend.... [/qb]
UN SKAM PARE KAM DEGJUAR QE FEMRAT JAN SHUME KURIOZE DHE PYESIN NJERA TJETREN DHE JANE ME KEQE SE MESHKUJT NE PER KETO GJERA LEXO ME PAK ROMANE EROTIK SE NA SHKRIVE ME KETE HISTORIN TENDE

sweet eda

Primus registratum

giglio e paske marre me shpate ne dore lali, sa paske ardh, ene yyyyy o burra te shkruj sa me shum, po thuhet iher si jeni e si ja coni, pasanej kalohet knej nga erosi me shpate

Leandra

Primus registratum

Po pertoj te lexoj te gjithe ato pergjigje qe kane dhene me siper, por para ca kohesh lexova nje dicka te tille ne nje reviste ku thuhej qe mbi 70% e femrave masturbojne, gje e cila per shume goca te reja mund te coje ne prishjen e himenit, mu duk si cudi kjo pune....

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] giglio e paske marre me shpate ne dore lali, sa paske ardh, ene yyyyy o burra te shkruj sa me shum, po thuhet iher si jeni e si ja coni, pasanej kalohet knej nga erosi me shpate [/qb]
Un jam si skenderbeu gjithmon me shpat ne dore sa here qe da kerkoj partia a se harova ska pas parti atehere ,sa her qe ta kerkoj turkja .me fal se harova ckemi principesha si po ja kalon ,kohen e shpatave e ke jetuar apo e ke par ne film e rushi .EDJALIPOTIUMERZITEQESTEPERSHENDETAAPOQEKAMSHKRUARSHUMEAJAJAJLALI

eM

Paper Moon

kjo me kujton "Sex and the City" versioni alla shqipetarshe...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sezben femrat masturbojne, nuk jemi me ne shekullin e kaluar, femrat sjane me kuklla per meshkujt. megjithate pyetja ime eshte kjo: Sa pika i keni vene mbrapa? :smash:

genti

Primus registratum

Për vënien e pikave na duhet një referendum ketu brenda AF-së. :idea:

lir

Primus registratum

ore , une se mar vesh, duket se deshira reciproke egziston per.....pse masturbon njerzia? /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: