Fillimisht postuar nga sea:
[qb] perse djemte hiqen si te zgjuar dhe te mencur? Na keni pare ndonjehere ne femrave te diskutojme se sa here masturboheni ju, e si ,e qysh???
Eshte me se normale qe nje femer te masturbohet. Ketu nuk ka vend as per turp dhe as per te perdorur epitete. Ne se nje femer masturbohet nuk do te thote se ska nje partner apo se s'eshte e kenaqur. Eshte e vertete qe disa femra mund te kene vetem kenaqesi klitoriale dhe jo vaginale por ka edhe femra qe perjetojne nje orgazem te plote me nje mashkull dhe prape ne momente te caktuara kerkojne ate vetjake. Mund te kete te bej dhe me fantazine , me gjera qe ti nuk i ben dot ne realitet por mund te jete edhe thjesht pune hormonesh. Per veten time nuk mund ta kujtoj saktesisht se kur jam masturbuar per here te pare dhe si e qysh. Di vetem te them qe ka ndodhur perpara se te njihja ne menyre teorike se cfare ishte seksi dhe shume me perpara se te beja dashuri me nje mashkull. Ishte thjesht nje ndjesi qe me jepte kenaqesi edhe pa e ditur se cfare ishte. Mos e besoni po deshet.
Sot kam nje jete me se te knaqshme seksuale por masturbimi ngelet gjitmone si nje gje e vecante qe ka momentin e vet.
Mbaj mend qe me perpara kam pyetur dy shoqet e mia shume te ngushta ne se kishin te njejten ndjesi dhe pergjigjet ishin negative. Atehere filloi te me dukej vetja pak anormale dhe mendoja se ndoshta kisha nevoje te flisja me ndonje psikolog. Tani e di qe nuk jam e vetme dhe qe eshte me se normale te njohesh, te duash dhe ti japesh kenaqesi trupit tend.... [/qb]