Femrat masturbojne dhe pike!

assassino26

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

Sa qef i kam kta robt qe su njel hatri.Ti do jesh e shenjes Peshorja ne rroskop,ose e shenjes Qeni ne rroskopin kinez.Ndiej qe mes nesh me kalimin e shekujve do lindi dicka e madhe...,shume e madhe.Ndoshta biznes :thumbsup: :rolleyes: :thumbsup:

tirana

Primus registratum

.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif titulli i ksaj temes osht i nolt fare.. Imagjinoj njonin qe thot titullin dhe tjetrin qe pergjigjet... "po vallaj, ka mor fun ai muhabet!!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ho mi mooo se imagjinat ishte... sikur thash un..
Besnova besnova /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ca teme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :rockband:

Code-Cracker

Primus registratum

hahaha ca bohet ketej mer amon...

Te gjith fmerat qe njof une e ....shpellen...hahah

Por opinioni im eshte se deri ne 20 vjece ...masturbojne...po pastaj marrin te dashurin...edhe...THE END OF...HISTORY....

Ciao!

Me respekt Driloni!

Goca^Babit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Sa qef i kam kta robt qe su njel hatri.Ti do jesh e shenjes Peshorja ne rroskop,ose e shenjes Qeni ne rroskopin kinez.Ndiej qe mes nesh me kalimin e shekujve do lindi dicka e madhe...,shume e madhe.Ndoshta biznes :thumbsup: :rolleyes: :thumbsup: [/qb]
hahahaha lol,,o assasino vetem kinezet mos na i permend aman, se gjithe bota, e ben vitin e ri ne 31 dhjetor, ata ne fund te shkurtit, ahh me e forta, kam 1 shoqe kineze dhe me ka mesu ca fjale kinezce, por me e bukura qe SEKSI ne kinezce dmth (TE q****) ne shqip..haha /pf/images/graemlins/wink.gif (kujdes ti se mos i besh ndonje kompliment ndonje kinezeje, dhe ha ndonje sharrje lol, se ata jane allasojsh njerez!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ueeeee ca biznesi do hapim ne more?? ec hapim 1 website me mire www.futjakot.com /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

ja ku jan ca prova konkrete qe femrat masturbojn.
.......???? :eek: apo do jet duke bo cicin per analize ????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

legditma.jpg

ezy

Primus registratum

hhhhhhhhhmmmmmmmmm.......all day....prandaj kam blere dhe vibrating-pantys.....ohhhhh babyyyy :thumbsup:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga ezy:
[qb] hhhhhhhhhmmmmmmmmm.......all day....prandaj kam blere dhe vibrating-pantys.....ohhhhh babyyyy :thumbsup: [/qb]
Ku e ke ble dhe sa e ke ble????
A kandonji te tille me stemen e"SPORT KLUB ROMA"
FALEMNERS... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Thuaji po deshi po bej Upload nje VIBRATOR une edhe ta marri ajo nga interneti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

Waaaahahahahaa... :lol:
Usta qimja ca po ben ajo mo,rreklamen e coca-coles? /pf/images/graemlins/laugh.gif

JAAP

Primus registratum

Turp!!
Kush e ka perdorur fjalen "KURVE" ketu te kete turp!
Nuk ka femra kurva!!Ato jane te gjitha te mira dhe duan a s'duan te bejne sex shume a pak eshte deshira e tyre dhe askush nuk mund t'i gjykoj!Lerini keto fjale idiote dhe mos gjykoni pa te drejte!

JoNiDa1

Primus registratum

Eshte normale qe femrat te masturbohen!!!
Do kishim vdek..pastaj :lol:
Kush se pranon,ka akoma komplekse...kusht thote qe se ka bere nai here,ska pas usta te mire qe ta kete mesuar /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
legditma.jpg
[/qb]
i peed my pants dude /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol: :thumbsup:

daisy

Primus registratum

Masturbimi eshte nje menyre vetekenaqesie dhe mund te kryhet edhe nese ke nje partner. Nepermjet masturbimit femra arrin ne nje njohje me te mire te trupit te saj dhe di te shijoje akoma me teper marrdhenien ne cift. Pastaj ka femra qe mund te arrijne ne orgazem vetem nepermjet masturbimit, jo penetrimit. Keshtu qe mua s'me duket ndonje tabu masturbimi i femres, eshte dicka mese normale. Me vjen cudi kur degjoj qe se kane idene e masturbimit... :book:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[QB] Eshte normale qe femrat te masturbohen!!!
:lol: :lol: :lol: te masturbojne eshte normale po qe te masturbohen me duket anormale :smash:

oktapodi

Primus registratum

kur e bejne ate gje vajzat,
para apo mbas virgjerise.
apo eshe me moshe dhe kohe kjo gje.