Femrat masturbojne dhe pike!

pussykat

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

mOS U MERZIT XHINO nga kta cunat e can koken ti.
the ja po ta them une se femrat masturbojne se cke me te.Po arrite ne pubertitet do te provosh gjithcka.Dhe ato qe e pelqejne e bejne gjithmone ato qe se pelqejne se bejne shume shpesh po aman e bejne te jesh i sigurte.

Iness

Primus registratum

Ja ta bejme pak shkencor muhabetin... :book: Studimet tregojne meshkujt masturbojne ne shumicen e rasteve kur nuk kane marredhenie seksuale te rregullta. Masturbimi i meshkujve fillon kur ata arrijne pjekurine seksuale... (para se te fillojne te kene marredhenie seksuale me nje femer.)
Me femrat ndryshon puna. Femrat ne 95% te rasteve masturbojne per here te pare pasi kane kryer marredhenie seksuale, dhe frekuenca e masturbimeve tek femrat nuk ka lidhje te drejtperdrejte me shpeshtesine e marredhenieve seksuale...
Keto i thone librat e "psikologjise se zhvillimit"... :rolleyes: :shrug:

/pf/images/graemlins/wink.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[QB] Eshte normale qe femrat te masturbohen!!!
:lol: :lol: :lol: te masturbojne eshte normale po qe te masturbohen me duket anormale :smash: [/qb]
Ku e di ti aman???As qe e ve ne dyshim qe sja ke idene normales dhe anormales ne kete rast /pf/images/graemlins/smile.gif
Mos fol me budallalleqe...mendohu pak para se te flasesh /pf/images/graemlins/wink.gif

firenze

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AMSTERDAM:
[qb] Turp!!
Kush e ka perdorur fjalen "KURVE" ketu te kete turp!
Nuk ka femra kurva!!Ato jane te gjitha te mira dhe duan a s'duan te bejne sex shume a pak eshte deshira e tyre dhe askush nuk mund t'i gjykoj!Lerini keto fjale idiote dhe mos gjykoni pa te drejte! [/qb]
meriton nje te :kiss: amsterdam

PS: po cunat qe ndrojn vajza si duhen quajtur Kurvar???? :rolleyes: Jooooo

firenze

Primus registratum

Kush e tha jo /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj masturbimi ndihmon ne njohjen me vetveten, te ndihmon, qe raporti seksual me partnerin te jete sa me i plote ....

daywalker

Primus registratum

nje komshike e imja e ndez vibratorin 3 here gjate mbremjes dhe asnjehre nuk me tha "bujrum" kuqka :mad:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga japodi:
[qb] nje komshike e imja e ndez vibratorin 3 here gjate mbremjes dhe asnjehre nuk me tha "bujrum" kuqka :mad: [/qb]
Ndoshta s'je bere ti i dukshem, qe te thoshte ajo "bujrum" :devil: :goofy:

Shume keq situata /pf/images/graemlins/laugh.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

ej po ca jane keto pune po si jo po kush tha qe femrat nuk masturbojne po ato i kane te gjitha kushtet fabrika yzberishtit ne tirane punon shyqyre zotit po e di ku eshte e keqja femrat jane te pashpirta po vene dhe e bejne me prodhimin e yzberisht duke pasur gjith keta cuna po ca ti besh ma keshtu eshte jeta .ej po e di sa bukur eshte te te masturboj nje femer para syve me pyt mua nuk te genjej.........hajde hajde........aaaaaaaaaaa ju femrat zoti ju a dha te gjitha te mirat po pse derin i refuzuat he pra pse?......

genti

Primus registratum

Ashtu është! :thumbsup:
Unë kam qejf më shumë më nëyrën se si e mbajnë, kur e shtërngojnë dhe atë gishtin tregues e mbajnë si drejt...
uuuuu për kok'të plakut sa fiksim e kam.

hasan aga

Primus registratum

90% e femrave e pranojne qe i bien me gishta rregullisht.
10% e mohojne kete gje.
Keta te fundit genjejne! /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] te gjitha femrat masturbojne dhe pike! [/qb]
Birra Moretti - E viva la sinceritá!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Birra Moretti - E viva la sinceritá!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk e pij ate lloj birre!!!

sea

Primus registratum

perse djemte hiqen si te zgjuar dhe te mencur? Na keni pare ndonjehere ne femrave te diskutojme se sa here masturboheni ju, e si ,e qysh???
Eshte me se normale qe nje femer te masturbohet. Ketu nuk ka vend as per turp dhe as per te perdorur epitete. Ne se nje femer masturbohet nuk do te thote se ska nje partner apo se s'eshte e kenaqur. Eshte e vertete qe disa femra mund te kene vetem kenaqesi klitoriale dhe jo vaginale por ka edhe femra qe perjetojne nje orgazem te plote me nje mashkull dhe prape ne momente te caktuara kerkojne ate vetjake. Mund te kete te bej dhe me fantazine , me gjera qe ti nuk i ben dot ne realitet por mund te jete edhe thjesht pune hormonesh. Per veten time nuk mund ta kujtoj saktesisht se kur jam masturbuar per here te pare dhe si e qysh. Di vetem te them qe ka ndodhur perpara se te njihja ne menyre teorike se cfare ishte seksi dhe shume me perpara se te beja dashuri me nje mashkull. Ishte thjesht nje ndjesi qe me jepte kenaqesi edhe pa e ditur se cfare ishte. Mos e besoni po deshet.
Sot kam nje jete me se te knaqshme seksuale por masturbimi ngelet gjitmone si nje gje e vecante qe ka momentin e vet.
Mbaj mend qe me perpara kam pyetur dy shoqet e mia shume te ngushta ne se kishin te njejten ndjesi dhe pergjigjet ishin negative. Atehere filloi te me dukej vetja pak anormale dhe mendoja se ndoshta kisha nevoje te flisja me ndonje psikolog. Tani e di qe nuk jam e vetme dhe qe eshte me se normale te njohesh, te duash dhe ti japesh kenaqesi trupit tend....

kapedani

Primus registratum

Masturbimin a e beni me gishta apo me vibrator.Jo per gje po meqe ne meshkujt jemi te paditur,ja na e shpjego ti motra.

roald

Primus registratum

çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare?
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: