Femrat masturbojne dhe pike!

FALKO

Forumium maestatis
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Falko shyqyr qe s'e ka pare njona ca ke shkru /pf/images/graemlins/laugh.gif

I ziu ti pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Rast tipik i njerezve qe nuk dine te nxjerrin ate te shkrete qime thuaj, /pf/images/graemlins/laugh.gif Natyrisht qe nuk behet fjale per ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

FALKO

Forumium maestatis

O goca e tet eti, po nuk ka rob aq te papermbajtur moj sa te dale ne rruge edhe te beje ate qe thua ti.Edhe ata qe jane me kartele ballit kane dy para mend te sakta.
Zakonisht keto behen kur je ne gjendje relaxi edhe qetesie te plote , normal qe nuk do e beje me te parin djale qe shikon nje rruge, por shif nje here e shif 2 here e shif 3 here e plas ajo zemer lart e poshte....

genti

Primus registratum

[qb] Dhe per sa i perket seksit e kam thene dhe me pare une "Nje mashkull qe shkon me shume femra eshte nje "hero"!

Ca heronjsh u quankan ata qe shkonkan me shume femra !
Jane rob kot qe s'dine te shijojne vec ku te ju ece. [/qb]
Ti po bie ne kundershtim me veten dhe shume vajza te tjera.
Ti do kishe me shume deshire ta kishe te dashurin te virgjer,naiv dhe pa eksperjence apo kokefort dhe i pandreqshem qe eshte gjithmone ne qender te vemendjes dhe me shume histori-dashurie por te deshtuara sepse ai akoma s'te kishte njohur "ty".

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Outofmind:
[qb] Hmm, un s'dua te behem bajat prandaj per nje moment e zeme se jemi te gjith gjinekolloge dhe na jepet e drejta te flasim cfar te duam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam degjuar qe femrat qe mass-terbojen vijne me shpejt jgate intercorsit te rregullt me nje mashkull pasi dine te "manipulojne ndjenjat". E vertete apo e genjeshtert? E veshtir se marr pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
"AMIN" vella,per sote 10!

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] shi ky qe ka hapur temen..thote edhe pike pale, sikur te jet vet femer /pf/images/graemlins/wink.gif
(aman more cun, ajo e para qe genjeshter njehere, te paska thene ty ajo goca (gjasme) qe po te shifte noi cun te bukur mastubohej, dmth ajo i binte qe te dilte pa brek ne rruge, sesa cuna te bukur ka ne rruge, aq here do masturbohej? lol ..pastajjj edhe po ta bente dicka te tille, s'do ta thoshte ty..ose ka qene femer debile, ose ke qene ti tip i bezditshem, se s'pyet njeri per te tilla gjera.
(edhe pike) meqe e nisem me pika lol /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E forte kjo!
Ne nuk po shajme sexin femer por po diskutojme per dicka qe eshte tabu,dhe per sa i perket asaj goces, kjo qe ju kam treguar nuk eshte as gjysma e historise se ajo qe thua ti ishte pes vjece me e madhe se mua dhe bente disa gjera qe as ne TV si kam pare une!

Dhe per sa i perket masturbimit,po ti jepej mundesia penisit te mbronte te drejtat e tij ne gjygj,gati te gjithe djemte do kishin marre denim me "vdekje" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

xhino ypppppppppppp xhixhi..(kot e ke dorianen?- bjerri me dore vlla, c'te duhen femrat ty..sa per te hap pune jemi neve" :rolleyes: :sleep:

mostro

Putraku

Vallai gjithe keta cuna qe u qepen gocave,si e si me dit sa me shume gjona.a keni guxim me thon se kush nga ju masturbo,lejini femrat rehat njiher.trimni me femrat bojne te gjithe,pa hajde njiher dilni ne shesh te burrave si burra qe jini. /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

[qb] xhino ypppppppppppp xhixhi..(kot e ke dorianen?- bjerri me dore vlla, c'te duhen femrat ty..sa per te hap pune jemi neve" :rolleyes: :sleep: [/qb]
Cool!
"Juve" ka thene "njeri" jeni nje e keqe e domosdoshme!
Dhe gjeja qe urrej me shume, eshte kur del per te blere ndonje gje me "ju"!Sikur ju ka bere Zoti per te bere shoping,nuk lini dyqane,boutique dhe kozmetike pa "gerrmuar".Dhe po ishit me te dashurin tuaj duke "gerrmuar" dhe ai thote se do te dale jashte te ndezi nje cigare apo i duhet pa tjeter te bej nje telefonate,po te genjen,ai del dhe ulet ne nje kafe aty prane dhe shikon femra te tjera.

Dhe per sa i perket "Dorjanes",tani per tani preferoj "Dorjanen" e Dorines.

Goca^Babit

Primus registratum

hahahahah sa e forte kjo. Perdor dorianen e dorines? iii pse mo kaq e konsumuar qenka ajo Dorina, qe si perdor pjeset e tjera ti vetem doranen ..keq puna. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa qef kam te flas me kunja /pf/images/graemlins/wink.gif
SEXY MAMMAAA

Tale madre tale figla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shaka se mos e merr per ters /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] hahahahah sa e forte kjo. Perdor dorianen e dorines? iii pse mo kaq e konsumuar qenka ajo Dorina, qe si perdor pjeset e tjera ti vetem doranen ..keq puna. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi car bo ca pytje adoleshentesh, po Dorina i her ne muj osht me tezet mi pra!! Kurse Dorjana asq do me ja dit hic per robt e fisit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

pa hajde njiher dilni ne shesh te burrave si burra qe jini.

O Poutrako, une burrre jam e lale por per ksi gjonash preferoj te dal ne shesh te grave.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

[qb] Sa qef kam te flas me kunja /pf/images/graemlins/wink.gif
SEXY MAMMAAA

Tale madre tale figla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shaka se mos e merr per ters /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahhahahahhahahha

FALKO

Forumium maestatis

ka qejf te flase me kunja por kunjat i ha vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

Ca me tha ajo njehere? se une s'kapish gjuhe tjeter pervec shqipes, dhe anglishtes. Hej pike e zeze me keta..
Falko s'te rri b*tha rehat ty..do flasesh vend e pa vend /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga proto:
[qb] marshallaaaaaa sa kan perparu meshkujt shqiptar mer zot me perpara sja dinin as emrin tani bejne si eksperta :rolleyes:
pffffffffffffffffffffff :tipsy: [/qb]
loool /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Sa qef kam te flas me kunja /pf/images/graemlins/wink.gif
SEXY MAMMAAA

Mos kerce hu me hu ka thene popllii se do te te ngulet ndonjeri e ste del dot me pastaj :tipsy:
e nejse ta kisha llafin qe edhe kunji eshte mjet mastrubimi per femrat.Ketu ze vend shprehja popullore,huri qerddoret dhe per gardhe

Goca^Babit

Primus registratum

hahahaha oh man..Assasino ca te ka gjet me mua? e shof une qe ta ka qefi, po une s'du dhe pike lol /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Po edhe te dush ti nuk du une...,Je shume e vogel per ate pune.Ejjj mos i mer kaq seriozisht gjojnat se forum eshte po sbeme nga pak shaka kot qe rrime gjithe diten ketu pastaj.Kiss kiss(te faqja)

Goca^Babit

Primus registratum

e shof une qe je qefli femrash ti..hidhesh e perdridhesh ne fund ben si ben i jep 1 puthje shkaraziii /pf/images/graemlins/wink.gif
muahhh edhe une te puç, dhe mos e caj koken se dhe une shaka bej, s'jam tip qe me ngelet qefi, pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif