Qyqja te te degjoje Meryl Streep, do te te padis per shkelje te copyright law. Biles kjo shprehja me larte eshte edhe ne Oxford's Most popular Quatations /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] ...po pse femrat nuk qenkan qenie te gjalla qe ndjejne?! Sigurisht qe masturbojne. Kjo nuk eshte gje e re dhe e paditur. [/qb]
--------------------------------------------kjo ka qen nonje manjake si puna ime me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithate femrat mund te msturbojne po ajo eshte kot sepse nuk ka te njejten efekt qe ka kur e ben me nje mashkull....
pervec lezbikeve kuptohet /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Kot nuk e ka thene populli : " I zoti e di me mire se ku i dhemb " /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Outofmind:
[qb]
Kam degjuar qe femrat qe mass-terbojen vijne me shpejt jgate intercorsit te rregullt me nje mashkull pasi dine te "manipulojne ndjenjat". E vertete apo e genjeshtert? E veshtir se marr pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Ca halli ke qe skandalizohesh ti /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga renea:
[qb] pse kam pershtypjen qe me se fundi nje vajze e pranoi edhe pse indirekt?
aman ca pyetje dhe kjo. megjithate njoh vajza qe nuk mastruboje, por nuk kam ndeshur asnje cun qe nuk mastrubon,
vetem ne AF mastrubimit i vihet kaq rendesi, duhet te jemi lloj i rrale ne Af-istat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Noshta ato nga Arabia po, se keto tonat.....Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] car qitet ne fakt kur masturbo ne marsh te gjasht? Naft e? [/qb]
Jo jo, produkte qumeshti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] car qitet ne fakt kur masturbo ne marsh te gjasht? Naft e? [/qb]
Ka me xhaxh ka, por ne po flasim per ato qe nuk e nxjerrin dot qimen nga qulli i te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga proto:
[qb] falko e pse te masturbojne femrat kur ka dhe menyra te tjera e /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahaha, e forte kjo... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FALKO:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif Ia rrasin vetes si ti thuash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Vallaj mualebija e tim meje me shijonte me shume se e tim eti. Ai e digjte gjithmone.Fillimisht postuar nga ExUbErAnT:
[qb] Megjithse forma ndryshon te njejten mualebi ziejne si meshkujt dhe femrat o sialor....per nafte kot s po i bien Sadamit. [/qb]
Per ceshtjen e naftes javash javash. Do vijne dhe kohera me te mira. [/qb][/QUOTE
Qenka eksperte mualebie mami /pf/images/graemlins/laugh.gif