Femrat masturbojne dhe pike!

pupi

Primus registratum
Re: Femrat masturbojne dhe pike!

Cfare dmth masTURBO se jam pak i pashkolle ?
/pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] ...po pse femrat nuk qenkan qenie te gjalla qe ndjejne?! Sigurisht qe masturbojne. Kjo nuk eshte gje e re dhe e paditur. [/qb]
Qyqja te te degjoje Meryl Streep, do te te padis per shkelje te copyright law. Biles kjo shprehja me larte eshte edhe ne Oxford's Most popular Quatations /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Hmm, un s'dua te behem bajat prandaj per nje moment e zeme se jemi te gjith gjinekolloge dhe na jepet e drejta te flasim cfar te duam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam degjuar qe femrat qe mass-terbojen vijne me shpejt jgate intercorsit te rregullt me nje mashkull pasi dine te "manipulojne ndjenjat". E vertete apo e genjeshtert? E veshtir se marr pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Dajaku

Primus registratum

[qb]
kjo ka qen nonje manjake si puna ime me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithate femrat mund te msturbojne po ajo eshte kot sepse nuk ka te njejten efekt qe ka kur e ben me nje mashkull....

pervec lezbikeve kuptohet /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
--------------------------------------------
S'e kuptoj ca don me thane kjo p.c.. maces me kete mi???!! :confused: :confused: :confused:

------------------------------------------------

Fillimisht postuar nga Outofmind:
[qb]
Kam degjuar qe femrat qe mass-terbojen vijne me shpejt jgate intercorsit te rregullt me nje mashkull pasi dine te "manipulojne ndjenjat". E vertete apo e genjeshtert? E veshtir se marr pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Kot nuk e ka thene populli : " I zoti e di me mire se ku i dhemb " /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] pse kam pershtypjen qe me se fundi nje vajze e pranoi edhe pse indirekt?

aman ca pyetje dhe kjo. megjithate njoh vajza qe nuk mastruboje, por nuk kam ndeshur asnje cun qe nuk mastrubon,

vetem ne AF mastrubimit i vihet kaq rendesi, duhet te jemi lloj i rrale ne Af-istat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca halli ke qe skandalizohesh ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

ADRIA

Primus registratum

Edhe çfare pastaj qe masturbojme?! S'eshte ndonje çudi e madhe apo jo?! Apapapapaaaaaaaa...... Ja une e pranova si femer e hedhur keshtuqe jam per vete! LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif

ADRIA :cool:

gjekec

Primus registratum

ne maksimum me marsh te 6-te.. ec aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ADRIA

Primus registratum

Hej çamarrok i zgjuar!

S'tha njeri ne marshin e gjashte ore "majmun" /pf/images/graemlins/tongue.gif LOOOOOOL Une s'kam arritur tamam marshin e pare, ti na u hodhe direkt e tek i gjashti?! Shume i shkathet ti ore çun! LOOOOOOOOL

ADRIA :cool:

Dolores

Primus registratum

Megjithse forma ndryshon te njejten mualebi ziejne si meshkujt dhe femrat o sialor....per nafte kot s po i bien Sadamit.

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] car qitet ne fakt kur masturbo ne marsh te gjasht? Naft e? [/qb]
Noshta ato nga Arabia po, se keto tonat.....
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

marshallaaaaaa sa kan perparu meshkujt shqiptar mer zot me perpara sja dinin as emrin tani bejne si eksperta :rolleyes:
pffffffffffffffffffffff :tipsy:

FALKO

Forumium maestatis

[qb] car qitet ne fakt kur masturbo ne marsh te gjasht? Naft e? [/qb]
Jo jo, produkte qumeshti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr te pakten qe disa e pranojne se vdes se qeshuri kur disa te tjera bejne si te ndershme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

falko e pse te masturbojne femrat kur ka dhe menyra te tjera e /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga proto:
[qb] falko e pse te masturbojne femrat kur ka dhe menyra te tjera e /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka me xhaxh ka, por ne po flasim per ato qe nuk e nxjerrin dot qimen nga qulli i te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gif
mire qe ate nuk bejne por nuk lene as te tjeret ta bejne ne vend te tyre, si i behet ne kete pike ? /pf/images/graemlins/tongue.gif Ia rrasin vetes si ti thuash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Falko shyqyr qe s'e ka pare njona ca ke shkru /pf/images/graemlins/laugh.gif

I ziu ti pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif Ia rrasin vetes si ti thuash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahaha, e forte kjo... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

shi ky qe ka hapur temen..thote edhe pike pale, sikur te jet vet femer /pf/images/graemlins/wink.gif
(aman more cun, ajo e para qe genjeshter njehere, te paska thene ty ajo goca (gjasme) qe po te shifte noi cun te bukur mastubohej, dmth ajo i binte qe te dilte pa brek ne rruge, sesa cuna te bukur ka ne rruge, aq here do masturbohej? lol ..pastajjj edhe po ta bente dicka te tille, s'do ta thoshte ty..ose ka qene femer debile, ose ke qene ti tip i bezditshem, se s'pyet njeri per te tilla gjera.
(edhe pike) meqe e nisem me pika lol /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ExUbErAnT:
[qb] Megjithse forma ndryshon te njejten mualebi ziejne si meshkujt dhe femrat o sialor....per nafte kot s po i bien Sadamit. [/qb]
Vallaj mualebija e tim meje me shijonte me shume se e tim eti. Ai e digjte gjithmone.
Per ceshtjen e naftes javash javash. Do vijne dhe kohera me te mira. [/qb][/QUOTE

Qenka eksperte mualebie mami /pf/images/graemlins/laugh.gif